Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γνώρισες Αιγόκερω. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Δεν είναι το ίδιο να μπλέξεις με άντρα Αιγόκερω με το να κάνεις σχέση με γυναίκα Αιγόκερω. Όπως και όλα τα υπόλοιπα ζώδια, έχουν μεγάλες διαφορές στην συμπεριφορά τους λόγω… φύλου. Πάμε λοιπόν να σου ξεκαθαρίσουμε τι να περιμένεις από τον/την σύντροφό σου ή το wanna be ερωτικό σου ταίρι.

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Αιγόκερω

Ο άντρας αυτός μπορεί να γίνει ένας καλός σύντροφος, αν κάνεις όλα όσα σου λέει. Είναι ο αρχηγός τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην ζωή του γενικότερα. Δεν δέχεται να έχει δεύτερο ρόλο πουθενά και για κανένα λόγο. Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις ή να του δίνεις εντολές ή να του κουνήσεις το δάχτυλο. Έχασες… Θέλει να είναι πάντα ο πρώτος και ο καλύτερος σε ό,τι κάνει. Έχει πολύ υψηλά standards τα οποία προσπαθεί να διατηρεί στα… ύψη. Μπορεί αυτή του η στάση και συμπεριφορά να σε… εξουθενώνει, καθώς εσύ θα προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον ικανοποιήσεις και να ανταποκριθείς στα θέλω του και στις προσδοκίες του. Ασκεί πίεση στην σύντροφό του γιατί θέλει να έχει τον έλεγχο.

Αν έχεις μπλέξει με γυναίκα Αιγόκερω

Μπορεί με τον άντρα Αιγόκερω να είναι σχετικά δύσκολο το να συνυπάρξεις και να διατηρήσεις μια σχέση, με την Αιγοκερίνα όμως, δεν είναι το ίδιο. Είναι γυναίκα και αυτό την κάνει πιο ευέλικτη, πιο συνεννοήσιμη και πιο… διαλλακτική. Και εκείνη, ωστόσο, είναι τελειομανής και βάζει ψηλά τον πήχη. Αναζητά τον άντρα εκείνο που θα πληροί τις προδιαγραφές για να σταθεί στο πλευρό της. Κυνηγά την «άψογη» σχέση και δεν συμβιβάζεται με τα λίγα ή με κάτι που δεν αξίζει. Θα προσπαθήσει να έχει το πάνω χέρι στον δεσμό της και θα κάνει τα πάντα για να την σώσει και να την υπερασπιστεί. Δεν αγαπάει εύκολα, αλλά αν δοθεί σε έναν έρωτα, τότε θα το κάνει με όλο της το είναι.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια, αν σε ερωτευτούν, θα πέσουν και στη φωτιά για σένα!

Τα 4 ζώδια που ξέρουν τι θα πει… συμβιβασμός σε μια σχέση

Να τι πρέπει να αλλάξεις το 2020 για να απογειωθεί η ερωτική σου ζωή!


Πηγή