Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γνώρισες Ζυγό. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Με το ζώδιο αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο να αποφασίσεις, αν θα μείνεις στην σχέση ή αν θα φύγεις. Θα σου πούμε όμως κι εμείς κάποια πραγματάκια για τους άντρες και τις γυναίκες Ζυγούς που θα σε κάνουν να μην έχεις καμία αμφιβολία για το τι θα πράξεις στο τέλος της ημέρας. Οι Ζυγοί είναι γεννημένοι για σχέση. Σε όλη τους την ζωή ψάχνουν το άλλο τους μισό και δεν θα σταματήσουν να το ψάχνουν, αν δεν το βρουν. Ξεκινάμε, λοιπόν, από τα βασικά. Αν είσαι κι εσύ της σχέσης, τότε έχετε ένα κοινό μεταξύ σας. Πάμε όμως να δούμε τον Ζυγό και την Ζυγίνα ξεχωριστά.

Άντρας Ζυγός

Όταν έχεις δίπλα σου έναν άντρα Ζυγό, ξέρεις ότι έχεις στο πλευρό σου έναν πραγματικό gentleman. Είναι ιππότης, ρομαντικός, δοτικός και μαζί του θα κάνεις αυτό που λέμε τη “μεγάλη ζωή”. Λατρεύει την πολυτέλεια και έχει αδυναμία στο ωραίο. Η ομορφιά για εκείνον είναι το παν. Σε όλα! Έχει γούστο και ξέρει να ντύνεται κομψά και να εντυπωσιάζει. Είναι και εκ γενετής γοητευτικός άντρας -παιδί της Αφροδίτης γαρ- οπότε θα σε μαγέψει εύκολα. Έχει χιούμορ, ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σωστά, είναι κοινωνικός και περιζήτητος. Είναι διπλωμάτης, δεν του αρέσουν οι καβγάδες, δεν ζηλεύει και δεν θα σε καταπιέσει ποτέ. Μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο αναποφάσιστος, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ο σύντροφος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της. Όταν είναι single, είναι φλερτάκιας και πηγαίνει από… κανάρα σε κανάρα. Αν όμως κάνει σχέση, τότε είναι πιστός και δύσκολα φεύγει. Πρέπει ή να τον χωρίσεις εσύ ή να έχει ερωτευτεί κάποια άλλη. Αν συμβεί το δεύτερο, δεν θα σε κοροϊδέψει για να το παίζει σε διπλό ταμπλό. Απλώς θα φύγει…

Γυναίκα Ζυγός

Η κοκέτα του ζωδιακού. Η γυναίκα με την απόλυτη φινέτσα και γούστο. Είναι -όπως και ο άντρας Ζυγός- εκ γενετής όμορφη -ως παιδί της Αφροδίτης πήρε χαρίσματα- και μαγεύει τον αντρικό πληθυσμό χωρίς να χρειαστεί να κάνει πολλά. Απλώς τους χαμογελάει… Είναι γυναίκα στην οποία ένας άντρας μπορεί να βασιστεί και να την βάλει στη ζωή του. Και φυσικά να την κάνει μητέρα των παιδιών του. Είναι πιστή, φροντίζει το σύντροφό της, είναι δοτική και ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σε κάθε περίπτωση. Έχει τρόπους, χιούμορ, είναι κοινωνική, δεν θα σε καταπιέσει, δεν θα σε ζηλέψει και δεν θα σου κάνει ποτέ σκηνές. Σιχαίνεται τους τσακωμούς και θα κάνει τα πάντα για να έχει ένα ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι της και στην ζωή της. Όταν είναι single, φλερτάρει συνέχεια, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε… αρπακτικό. Περιμένει να βρει τον πρίγκιπά της, καθώς για εκείνη μετράει η αγάπη, το συναίσθημα και ο έρωτας και όχι τόσο το σεξ.

TIP: Και ο άντρας και η γυναίκα Ζυγός είναι καλοί εραστές. Δεν θέλουν μόνο να παίρνουν, θέλουν και να δίνουν και γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό να περάσει καλά το ταίρι τους στο σεξ και να το απολαύσει. Είναι τρυφεροί, ρομαντικοί και θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός/η και όχι μια ακόμα… περιπέτεια ή ένα παιχνίδι.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Οι 4 «δαίμονες» του Ζυγού που τον κάνουν να… μοιράζει πόνο

4 πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Ζυγό. Μην του τα κάνεις ΠΟΤΕ!

Ξέχνα τα κλισέ για τον Ζυγό. Μάθε 10 πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες για εκείνον


Πηγή