Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Γνώρισες Ιχθύ; Μένεις ή φεύγεις;

Μπορεί να ανήκουν στο ίδιο ζώδιο αλλά ο άντρας και η γυναίκα Ιχθύες είναι δυο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Η συμπεριφορά τους σε μια ερωτική σχέση αλλά και ως σύντροφοι εξαρτάται από το φύλο.

Θέλεις, λοιπόν, να μάθεις, σε περίπτωση που γνώρισες έναν Ιχθύ, αν θα πας για κάτι περισσότερο ή θα πρέπει να αλλάξεις… δρόμο; Διάβασε και κρίνε μόνος ή μόνη σου!

Άντρας Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς στα… χαρτιά είναι καλός, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Είναι ευαίσθητος. Και θα μας πείτε… «πού είναι το κακό με αυτό»; Είναι… υπερβολικά ευαίσθητος. Θα παρεξηγηθεί με το παραμικρό και αυτό σημαίνει ότι εσύ θα πρέπει να τον παρηγορείς διαρκώς για τις «πληγές» που του ανοίγει ο σκληρός και άκαρδος… κόσμος. Πρόσθεσε σε αυτό, ότι οι άντρες Ιχθύες πάντα έλκονται από τα λάθος άτομα, καθώς υποσυνείδητα θέλουν να γίνουν οι ήρωές τους… «σώζοντάς τα από τον κακό τους εαυτό» και να βοηθώντας τα.

Και όταν το πράγμα στραβώσει, ο Ιχθύς θα πληγωθεί. Αυτό σημαίνει ότι εσύ θα καταλήξεις περισσότερο να είσαι η νταντά του και η παρηγορήτρα του, παρά η κοπέλα του. Επίσης, κάποιες φορές είναι αινιγματικοί και μυστικοπαθείς. Εσύ ψάχνεις για σύντροφο όχι να λύσεις παζλ.

Γυναίκα Ιχθύς

Λίγο ντροπαλή στην αρχή, η Ψαρίνα θα σου αποδείξει σύντομα ότι αξίζει να είσαι μαζί της. Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα, δυναμική και υποστηρικτική. Είναι η ιδανική σύντροφος, επειδή θα είναι συνεχώς στην σκιά του άντρα της και θα τον υποστηρίζει ό,τι και αν συμβεί. Και αυτό γιατί θέλει να βλέπει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων. Η αποτυχία είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά θα είναι πάντα εκεί για μαζέψει τα κομμάτια σου. Μπορεί να σε «διαβάσει», οπότε, αν δεν είσαι στις καλές σου και δεν μιλιέσαι, θα το σεβαστεί και δε θα σε πιέσει. Θα καταλάβει ότι θέλεις τον χρόνο σου. Πάνω από όλα οι γυναίκες Ιχθύς ξέρουν τον εαυτό τους πολύ καλά και θα παραδεχτούν το λάθος τους. Θέλουν να πετύχει η σχέση τους και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να συμβεί αυτό. Δεν βλέπουν την συγγνώμη ως δείγμα αδυναμίας, αλλά ως κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσει μια σχέση.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

5 ζευγάρια που αρχίζουν ωραία και τελειώνουν… με πόνο

Τα 6 ζώδια που είναι… master στο φλερτ

Με αυτή την ατάκα, θα τον διαλύσεις ψυχολογικά!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή