Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Γνώρισες Καρκίνο. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Φλερτάρεις με Καρκίνο ή έχεις κάνει σχέση με άτομο του ζωδίου αυτού; Προφανώς και θα έχεις απορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις, αν τελικά θα μείνεις ή θα τον αφήσεις. Δες λοιπόν πιο κάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το αν έχεις μπλέξει με άντρα ή με γυναίκα Καρκίνο.

Γνώρισες άντρα Καρκίνο;

Για να τα λέμε και όλα, πιο εύκολος σε μια σχέση είναι ο άντρας Καρκίνος, παρά η γυναίκα εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού. Είναι ρομαντικός ως το κόκκαλο, οπότε, αν σου αρέσουν κι εσένα τα κεριά, τα λουλούδια, οι χαλαρές βόλτες και να κοιτάζεις τα αστέρια, τότε έπιασες το λαχείο. Δεν θα σε αφήσει ποτέ να αναρωτιέσαι για το πώς νιώθει, καθώς θα στο δείχνει με κάθε τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή. Είναι εκφραστικός και δεν κρύβεται στα ερωτικά του. Αν σε αγαπάει, θα σε προσέχει και θα σε φροντίζει. Του αρέσει να είναι ερωτευμένος και είναι χαριτωμένος και αξιολάτρευτος. Είναι στοργικός και θέλει να κακομαθαίνει τη σύντροφό του.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Γνώρισες γυναίκα Καρκίνο;

Σε αντίθεση με τον άντρα Καρκίνο, η Καρκίνα δεν είναι και τόσο… ιδανική για σχέση. Δεν θα της έδινε κάποιος το βραβείο της καλύτερης συντρόφου, καθότι η κρεβατομουρμούρα κι η γκρίνια της ενδέχεται να ξεπεράσουν κάθε όριο. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι γοητευτική και θηλυκή. Είναι ευαίσθητη, όμως παράλληλα είναι και υπερβολικά ανασφαλής. Εάν υποπτευτεί ότι ίσως και να την απατάς, τότε μεταμορφώνεται σε… μέγαιρα, που δε θέλεις με τίποτα να αντιμετωπίσεις. Μάλιστα! Ένα «τέρας» βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες σου. Η ιδέα αυτή δεν θα της φύγει ποτέ από το μυαλό. Μπορεί να καταλήξει η… τρελή πρώην που δεν θα σταματήσει να κυνηγάει τον άντρα που την άφησε, να παρακαλάει να τα ξαναβρούν, να κάνει σκηνικά και να δημιουργεί δράματα.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Εάν χώρισες με ένα από αυτά τα ζώδια να περιμένεις… μεγάλο ξεκατίνιασμα

Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή