Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γνώρισες Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Όσο κι αν φαίνονται ατρόμητοι κάποιοι άντρες το να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν για μια γυναίκα και να το ζήσουν στο έπακρο δεν τους είναι και το πιο εύκολο! Άλλος φοβάται να μη χάσει τον εαυτό του, άλλος για να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας, με λίγα λόγια, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια και το ζώδιό του τον αποκαλύπτει!

Αν έχεις γνωρίσει ή σχετίζεσαι με κάποιο ζώδιο του Νερού, δηλαδή, με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ, διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο στη σχέση και θα καταλάβεις! 

 ❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φοβάται γιατί ξέρει ότι όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Δίνει την αγάπη του ολόψυχα χωρίς προσδοκίες. Και πολλές φορές καταλήγει πληγωμένος γιατί προδίδεται η εμπιστοσύνη του και η καλή του η καρδιά γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτός ο άντρας φοβάται την προδοσία. Ξέρει ότι αν ερωτευτεί, θα είναι για μια ζωή. Θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε μια γυναίκα και το ίδιο θέλει να είναι κι αυτή. Αποκλειστικά δική του, μαζί του στα πάνω του και στα κάτω του. Κατά τη γνώμη του, η άλλη δύσκολα θα ανταποκριθεί και σύντομα θα τον παρατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνήθως, κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, επειδή έχει την τάση να γίνεται υπερβολικά ρομαντικός και ευάλωτος. Ο φόβος του είναι να αφεθεί σε ακατάλληλα χέρια. Εφ’ όσον γίνεται έρμαιο του έρωτά του, δεν μπορεί να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να είναι σε μια σχέση που υποφέρει.

Διάβασε επίσης: Γνώρισες Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Γνώρισες Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Αυτό φοβάται σε μια σχέση


Πηγή