Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Γνώρισες Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Όπως κι αν φαίνονται ατρόμητοι κάποιοι άντρες το να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν για μια γυναίκα και να το ζήσουν στο έπακρο δεν τους είναι και το πιο εύκολο! Άλλος φοβάται να μη χάσει τον εαυτό του, άλλος για να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας, με λίγα λόγια, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια και το ζώδιό του τον αποκαλύπτει!

Αν έχεις γνωρίσει ή σχετίζεσαι με κάποιο ζώδιο της Φωτιάς, δηλαδή, με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο στη σχέση και θα καταλάβεις! 

ΚΡΙΟΣ 

Φοβάται ότι η παθιασμένη του φύση μπορεί να τον κάνει ανεξέλεγκτο και τελικά να βρεθείτε χωρισμένοι και άσχημα τσακωμένοι. Ξέρει ότι βγάζει ένταση και του αρέσει να ζει τα πάντα με όλο του το είναι, όμως δε θέλει να είναι η αιτία που αυτός ο έρωτας θα πεθάνει, πριν καλά-καλά γεννηθεί.

 ❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Ο δυνατός και περήφανος Λέοντας έχει μια αδυναμία: φοβάται την αγάπη γιατί ξέρει ότι μπροστά της νιώθει ανίσχυρος σαν… γατάκι. Όταν ερωτεύεται, χάνει την αυτοπεποίθησή του, δίνει τα πάντα και χωρίς να το καταλάβει γίνεται παιχνίδι στα χέρια της εκάστοτε γυναίκας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Φοβάται ότι αν ερωτευτεί, θα χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό και τη χαρά του. Θα μπει σε μια σχέση όπου οι πρακτικές της ανάγκες θα καπελώσουν τα θετικά συναισθήματα και θα καταλήξει μίζερος και δυστυχισμένος. 

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων είναι βγαλμένα από παραμύθι

Τα 3 ζώδια που θα τα ρίσκαραν όλα για έναν έρωτα


Πηγή