Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γνώρισες Τοξόξη. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο… χαλαρό. Δεν ταιριάζει με όλους (για την ακρίβεια ταιριάζει με λίγους και εκλεκτούς) και αυτό γιατί οι περισσότεροι δεν μπορούν να τον καταλάβουν και να συγχρονιστούν μαζί του. Όπως όλα τα ζώδια έχει και εκείνος τα θετικά του και τα αρνητικά του. Και εδώ να τονίσουμε πως η γυναίκα Τοξότης από τον άντρα Τοξότη έχει αρκετές διαφορές στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά.

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Τοξότη

Ο άντρας Τοξότης είναι αυτός που θα σου υποσχεθεί ότι στο πλευρό του θα δεις τον κόσμο όλο. Αλήθεια λέει! Τρελαίνεται για ταξίδια, για περιπέτειες, θέλει να γνωρίζει νέες χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς. Γενικά την βαλίτσα του την έχει πάντα έτοιμη. Είναι ένας άνθρωπος με τάσεις φυγής. Του αρέσει η φύση και θέλει να βρίσκεται κοντά της. Σιχαίνεται την ρουτίνα και την μονοτονία. Επίσης, έχει ένα μεγάλο θέμα με την… ελευθερία. Δεν θα δεσμευτεί εύκολα. Για την ακρίβεια φοβάται την δέσμευση, καθώς δεν θέλει να χάσει την ανεξαρτησία του και να φορτωθεί με ευθύνες. Αποφεύγει να παίρνει αποφάσεις και είναι λίγο τύπος «όπου φυσάει ο άνεμος πάω». Τέλος, είναι ο άντρας αυτός που θα εξαφανιστεί από την ζωή σου χωρίς να σου πει ποτέ τον λόγο. Έχεις ακούσει την ατάκα «πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ;». Σίγουρα Τοξότης ήταν ο τύπος… 

Αν έχεις μπλέξει με γυναίκα Τοξότη 

Η Τοξοτίνα, από την άλλη, σε αντίθεση με τον άντρα Τοξότη, θα μπορούσε να γίνει μια καλή σύντροφος. Είναι άνετη και χαλαρή. Είναι κοινωνική, της αρέσει η καλή ζωή, τα ταξίδια, οι ελευθερίες. Δεν θα σε πρήξει και δεν θα σου γκρινιάξει εύκολα. Μπορεί να είναι σκληρή με τον εαυτό της, όμως για σένα θα βρίσκει πάντα μια δικαιολογία. Το πιο σημαντικό, για εκείνη, είναι η εμπιστοσύνη. Θα είναι ειλικρινής μαζί σου (όπως και ο άντρας του ζωδίου) όσο δεν πάει. Δεν φημίζεται για τους… κομψούς της τρόπους. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, όσο «χοντροκομμένο» και να είναι. Έχει χιούμορ, αρκεί βέβαια να το καταλαβαίνεις και να μην θίγεσαι. Δεν θα σε αναγκάσει να κάνεις κάτι που δεν θες. Πάντως να ξέρεις ότι, ανάμεσα στα ελαττώματά της, είναι και το γούστο της που γενικά δεν είναι και το καλύτερο. Είναι λίγο… κιτς. Κατά τα άλλα, τα θετικά, υπερέχουν των αρνητικών.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν εμμονή με τον έρωτα

Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα ερωτικά;

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!


Πηγή