Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δέκα λάθη της Κριαρίνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα Κριός είναι δυναμική, φλογερή, προκλητική, περιπετειώδης και ανεξάρτητη, στοιχεία που ελκύουν το αντίθετο φύλο. Έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά και σφοδρές αντιπάθειες, αφού δεν είναι εύκολο κάποιος άντρας να την έχει του χεριού του.

Είναι λογικό, με τόσο έντονο χαρακτήρα, στη σχέση της να κάνει κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ποια είναι αυτά;

 1. Είναι επιθετική

Αυτό είναι το Νο 1 αλλά προς υπεράσπισή της, δεν είναι συχνά, ούτε και άδικα. Ωστόσο, το να τσαντίζεται και να αποπαίρνει ή ακόμα και να βρίζει τον σύντροφό της, μπορεί να τη βοηθά να ξεσπά, σίγουρα όμως προκαλεί και τη δική του αντίδραση, οπότε πολύ εύκολα η σχέση μπαίνει σε εμπόλεμη ζώνη. 

2. Παίρνει τις πρωτοβουλίες

Είναι δυναμική, ανεξάρτητη αλλά σε μια σχέση το ζευγάρι συναποφασίζει. Όταν μόνη της δρα, παίρνει αποφάσεις και τις εκτελεί, τότε ποιο το νόημα να είναι μαζί; Η δικαιολογία είναι ότι πράγματα καθυστερούν να γίνουν, όμως η ουσία είναι ότι θέλει να ηγείται και ο σύντροφός της να την ακολουθεί. Αν είναι εξίσου δυναμικός με εκείνη όμως, γίνεται η κύρια αιτία έντονων καβγάδων.

3. Είναι παρορμητική

Αυτό δεν είναι πάντα κακό, ούτε και καλό, εξαρτάται από τις περιστάσεις, οπότε είτε θα λειτουργήσει υπέρ της είτε εναντίον της. Το να μάθει ή να δει κάτι που θα αφορά στον σύντροφό της και αμέσως να πάρει φωτιά, χωρίς να το συζητήσει μαζί του ή να τσεκάρει τι πραγματικά συμβαίνει, είναι ο λόγος που μπορεί να φέρει και το άδικο τέλος της σχέσης.

4. Είναι ανυπόμονη

Η υπομονή είναι μια αρετή που δεν έχει. Για να διατηρηθεί όμως μια σχέση χρειάζεται, μαζί με ένα πνεύμα συμβιβασμού. Σαφώς, δεν θα μεταλλαχτεί, ούτε θα ξεχάσει ποια είναι, όμως το να δίνει λίγο χρόνο και χώρο στο ταίρι της είναι βασικό. Δεν έχουν όλοι τα ίδια αντανακλαστικά, ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. 

5. Είναι παραπάνω ειλικρινής απ’ όσο χρειάζεται

Πολλές φορές η αλήθεια ξεγλιστρά από το στόμα της αφιλτράριστη και ναι μεν είναι ειλικρινής και δε μασά τα λόγια της, ωστόσο, ο τρόπος που την λέει την κάνει δυσάρεστη και το πιο πιθανό είναι να πληγώσει τον σύντροφό της. Υπάρχουν κι άλλοι που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να την πει κι όχι να του την «πετάξει» απευθείας στο πρόσωπο, εκτός αν θέλει να τον χωρίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι την αλήθεια δεν την αντέχουν όλοι.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️ 

6. Παραείναι ανεξάρτητη

Είναι καλό που βασίζεται στον εαυτό της, να μην περιμένει από κανέναν άντρα να τη στηρίξει, να την «κουβαλήσει» ή να την ορίσει, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνει τον άλλον δίπλα της να μοιάζει με διακοσμητικό στοιχείο. Όπως, επίσης, θέλει να βγαίνει με την παρέα της και να μη δίνει λογαριασμό, αλλά αν το κάνει αυτό ο σύντροφός της, θα πέσει να τον… φάει.

7. Είναι εγωίστρια

Ο μεγάλος εγωισμός της δίνει μια αξιοπρέπεια, όμως την τυφλώνει κιόλας και δε την αφήνει ούτε να παραδεχτεί τα λάθη της, ούτε και να απολογηθεί ή ακόμα και να επανορθώσει, κάτι που, επίσης, δεν ευνοεί τη σχέση. Όλοι κάνουμε λάθη, κακούς υπολογισμούς ή χειρισμούς, τα αποδεχόμαστε, μαθαίνουμε από αυτά και πάμε παρακάτω και σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

8. Είναι αλαζονική

Δεν είναι κακό να καμαρώνει κάποιος για τον εαυτό του και να καυχιέται για τα ταλέντα, την εμφάνιση ή τις ικανότητές του. Το θέμα είναι να μη γίνεται αλαζονικός. Στην προσπάθειά της να αναδειχτεί, μειώνεις τον σύντροφό της. Δεν μπορεί να είναι καλή παντού και σίγουρα δε θα της άρεσε να κοκορεύεται για κάτι που είναι καλύτερος από εκείνη.

9. Γίνεται ανταγωνιστική

Αυτό πηγαίνει μαζί με το 8. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι όλα μια μάχη, όπου ο καλύτερος θα επικρατήσει και σίγουρα η σχέση δεν είναι πεδίο ανταγωνισμού, αλλά μια ένωση όπου και οι δυο, ο καθένας από την πλευρά του θα βάλει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να τη στηρίξει.

10. Θέλει τα πάντα στο «κόκκινο»

Παθιάζεται, διεκδικεί, ζηλεύει και όλα για εκείνη είναι στο «κόκκινο» και έτσι θέλει και τη σχέση της. Αν περάσουν τα πρώτα… μέλια, αν υπάρξουν θέματα της καθημερινότητας ή μπει η συνήθεια στη μέση, αρχίζει και βαριέται και σιγά-σιγά χάνει τον ενθουσιασμό της και κατ’ επέκταση το ερωτικό ενδιαφέρον της. Καμία όμως δεν διατηρείται σε υψηλές θερμοκρασίας γιατί στο τέλος θα «καεί». Το πάθος φέρνει ένταση, καβγάδες και τελικά χωρισμό. Είναι στο χέρι της, όμως, μόλις βλέπει ότι γίνεται ρουτινιάρικη, να φουντώσει την φλόγα της. Άλλωστε, η φωτιά είναι το στοιχείο της!

Διάβασε επίσης:


Πηγή