Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια του αέρα, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ Δίδυμε, είσαι το ζώδιο που μπορεί να εκτιμήσει τις ευφυείς και σπιρτόζικες κουβέντες, δίνεις προτεραιότητα στη δύναμη του λόγου όσον αφορά στα θέματα αποπλάνησης.

Για τις γυναίκες μια κοφτή ανάσα ή ένα δυνάμωμα του τόνου της φωνής είναι συχνά αρκετό για να προσελκύσει τους άντρες. Οι άντρες Δίδυμοι από την άλλη μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικοί με μια βαθιά και πιο γεμάτη φωνή (όπως στο ραδιόφωνο).

Γενικά πάντως ο έλεγχος της φωνής μπορεί να αποδειχθεί ένα εξαιρετικά πειστικό εργαλείο, κυρίως όταν απευθύνεται σε γυναίκες.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ως Ζυγός, από τη φύση σου είσαι ήδη ένας γητευτής που διακρίνεται στον τομέα του φλερτ. Στην πραγματικότητα, μάλλον φλερτάρεις χωρίς καν να το προσέχεις. Σου βγαίνει αυθόρμητα!

Η πρόκληση για σένα είναι η αποφασιστικότητα ως προς το ποιον πραγματικά αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί του. Με αυτήν την έννοια, η προσπάθειά σου πρέπει να επικεντρωθεί στο να μην σπαταλήσεις πολλή ενέργεια προσπαθώντας να τους ευχαριστήσεις όλους.

Εάν κρατήσεις το κοσμικό χάρισμά σου επικεντρωμένο σε ένα άτομο, σίγουρα θα το έχεις «τυλιγμένο στα δίχτυα σου» σε χρόνο μηδέν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εσύ ως το πιο επαναστατικό και ιδιόρρυθμο ζώδιο, δεν διστάζεις να γίνεις τρομακτικά ασυνήθιστος και να δοκιμάσεις επί τόπου νέες μεθόδους στο φλερτ.

Αυτή ακριβώς η υδροχοϊκή συμπεριφορά μπορεί να αποδειχθεί πολύ πετυχημένη. Ο/η σύντροφος που είναι σωστός για σένα θα νιώσει αμέσως έλξη από την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη φύση σου.

Άλλωστε, αν κάποιος δεν έχει το χιούμορ και την ευφυΐα να διακρίνει την ξεχωριστή προσωπικότητά σου, απλώς δεν είναι το κατάλληλο άτομο για σένα.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες

Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση


Πηγή