Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις τη σχέση σου υγιή και ευτυχισμένη είναι να προσπαθήσεις να δείξεις ότι όχι μόνο αγαπάς τον/την σύντροφό στου, αλλά τον εκτιμάς πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστός. Άλλωστε, ποιος δεν νιώθει καλύτερα, όταν ξέρει ότι τον αγαπούν και θέλουν να είναι μαζί του; Εάν δεν είσαι σίγουρος/η πώς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις μέσα στην καρδιά σου, τότε η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο/η σύντροφός σου θα αισθανθεί την εκτίμηση, με βάση το ζώδιό του, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το παιχνίδι μεταξύ σας.

Το να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό σου μέσα στη σχέση, σύμφωνα με αυτό που χρειάζεται το ζώδιό του/της, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο, επειδή δείχνει ότι όχι μόνο τον/την εκτιμάς, αλλά τον θέλεις με έναν πιο ουσιαστικό και οικείο τρόπο. Έχοντας αυτό υπόψη σου, μπορείς να διδάξεις στον/στην σύντροφό σου το τι σημαίνει για σένα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πέρα από τις αγάπες και τα… λουλούδια!

Διάβασε πιο κάτω τι  είναι αυτό που χρειάζονται τα ζώδια του αέρα για να νιώσουν ότι είναι αποδεκτά από σένα και τα λογαριάζεις πραγματικά στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε του εκπλήξεις για να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του!

Ένας Δίδυμος λαχταρά να υπάρχει ψυχική διέγερση μέσα στη σχέση του. Θέλει έναν σύντροφο που να εκτιμά το πνεύμα του και να τον προκαλεί σε διαρκή εγρήγορση. Δεν του αρέσει η σχέση του να κάνει «κοιλιά» βαρεμάρας, όπως άλλωστε και τα άλλα πράγματα που κάνει στη ζωή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να γεμίζεις την καθημερινότητά του Διδύμου σου με πολλές μικρές εκπλήξεις, αποτελεί έναν καλό τρόπο για να σου δείξει την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό του. Επίσης, θα τον κάνεις να νιώσει ότι τον παίρνεις στα σοβαρά, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον σε ένα βαθύ επίπεδο και όχι επιφανειακά. 

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Ανταπόδωσε στην πράξη τις περιποιήσεις του…

Για τον Ζυγό μια σχέση είναι υγιής όταν υπάρχει ισορροπία. Θέλει η σχέση να έχει αρμονία και ειρήνη. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές πιάνει τον εαυτό του να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ευχαριστήσει το ταίρι του και για να είναι η σχέση του ήρεμη και ανέμελη. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ένα διαφορετικό είδος ανισορροπίας. Έτσι, ένας σύντροφος που το καταλαβαίνει αυτό, αν λειτουργήσει ανάλογα και καταβάλλει την ίδια προσπάθεια, φροντίζοντας εξίσου τον Ζυγό, τότε θα έχει δίπλα του έναν ευτυχή σύντροφο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξε ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντά του!

Ο Υδροχόος είναι ένα μοναδικό ζώδιο που βαδίζει πάντα με τον δικό του ρυθμό. Ως εκ τούτου, μερικές φορές αισθάνεται ότι η στάση ή η συμπεριφορά του έχει παρεξηγηθεί από τους άλλους, οι οποίοι απλώς δεν καταλαβαίνουν πόσο συναρπαστικός είναι! Έτσι, αν ο σύντροφος του δείχνει ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για όσα πράγματα νοιάζεται ο Υδροχόος, τότε θα αισθανθεί ότι λαμβάνει πραγματική εκτίμηση και αγάπη. 

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή