Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για ποιο είδος σχέσης θα απαρνηθείς την ελευθερία σου;

Η επιλογή να μένει κάποιος ελεύθερος μέχρι να βρει την «ιδανική» σχέση που αναζητά είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Ποια είναι όμως η ιδανική σχέση για τον καθένα; Πώς θα την αναγνωρίσει όταν του συμβεί;

Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μένουμε ανοιχτοί στις προοπτικές και να μη βάζουμε φράγματα για ασήμαντους λόγους στις μελλοντικές σχέσεις μας. Για όλους υπάρχει η πιθανότητα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, οπότε ας αφήσουμε και λίγο τη ζωή να μας εκπλήξει, αφού κάθε όμορφη στιγμή που ζούμε είναι μοναδική.

Μπορεί να κάνουμε πολλές ή λίγες, σημαντικές ή ασήμαντες σχέσεις και συχνά να νιώσουμε ότι ξεγελαστήκαμε ή να ξεγελάσουμε εμείς οι ίδιοι την άλλη πλευρά. Όμως, σίγουρα κάποια σχέση μας θα διαφέρει από τις άλλες και τότε θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε: «Μήπως αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κρατήσω στη ζωή μου, αφού «δένουμε» τόσο καλά;»

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το είδος της σχέσης που θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαταλείψουν τη μοναξιά τους τα ζώδια του αέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, εσύ χρειάζεσαι μια σχέση όπου δεν θα μπορείς να είσαι το άτομο που όλοι ξέρουν. Γιατί; Επειδή είναι προτιμότερο από το να νιώθεις ότι πρέπει να προβάλλεις μόνο τη διασκεδαστική και συναρπαστική εκδοχή της προσωπικότητάς σου. Το ιδανικό για σένα θα ήταν να αισθάνεσαι ότι ο/η σύντροφός σου αγαπά όλες τις πλευρές σου και να νιώθεις τόσο ασφαλής μαζί του/της ώστε να εκφράζεις και την ευάλωτη πλευρά σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι χαμένος χρόνος για σένα να μπαίνεις σε σχέση όπου δεν εισπράττεις υποστήριξη. Όταν βρεις τον/την σύντροφο που δεν θα σε κάνει να διαλέξεις ανάμεσα σε εκείνον και σε άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή σου, τότε ήρθε η στιγμή να κατασταλάξεις. Το άτομο που θα καταφέρει να σε δεσμεύσει για πάντα, θα διαθέτει τόση αυτάρκεια και αυτοπεποίθηση που δεν θα χρειάζεται την υποστήριξή σου, όλο το 24ωρο. Επίσης στη σχέση αυτή, θα πρέπει να νιώσεις τόσο ασφαλής ώστε να είσαι ξεκάθαρος με τα συναισθήματά σου και όχι να ζεις μέσα στην ασάφεια και την αποφυγή της δέσμευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εσύ πρέπει να μείνεις ελεύθερος μέχρι που να μπεις σε μια σχέση στην οποία θα έχεις προτεραιότητα στη ζωή του συντρόφου σου, ενώ παράλληλα θα έχεις και μια πλήρη και ισορροπημένη ζωή έξω από τη σχέση σου. Δύσκολο πράγματι, αλλά εντελώς απαραίτητο για σένα. Είναι ζωτική σου ανάγκη να έχεις πλήρη επαφή με τον εαυτό σου και… εκτός σχέσης, χωρίς ο/η άλλος/η να θέλει να σου «κλέψει» την ανεξαρτησία ή να σε αλλάξει.

Διάβασε επίσης:


Πηγή