Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Να γιατί δεν πρόκειται να μείνεις σε μια σχέση

Το να ερωτευτείς και να αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση είναι το εύκολο της υπόθεσης. Το δύσκολο είναι να την διατηρήσεις και να παλέψεις για να την σώσεις. Τις περισσότερες φορές όμως, ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, όταν μια κατάσταση δεν… τραβάει πια και έχει αρχίσει να κουράζει και τις δυο πλευρές. Το κάθε ζώδιο λοιπόν θα αποφασίσει να φύγει από τον δεσμό του για διαφορετικούς λόγους. Αν είσαι ζώδιο του αέρα, διάβασε παρακάτω το γιατί:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γνωστός για τη “διπλή” του φύση, γι’ αυτό και είναι πολύ αναποφάσιστος, όταν πρόκειται για ερωτικά ζητήματα. Μόλις προχωρήσει σε μια σχέση, αρχίζει να έχει σοβαρές αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Ενδεχομένως να φοβάται ότι το άλλο πρόσωπο δε θα μπορέσει να ερωτευτεί τον πραγματικό εαυτό του ή δε θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, αν μείνουν για καιρό μαζί. Αυτή είναι η αιτία που τον κάνει να απομακρύνεται σταδιακά ή να “πετσοκόβει” το συναίσθημά του και να μην χαρίζει την καρδιά του.

ΖΥΓΟΣ

Είναι υπέρ το δέον ρομαντικός, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές έχει μια συγκεκριμένη εικόνα όσον αφορά στις σχέσεις, που τείνει να είναι ιδανική, όπου τα πάντα κυλούν όμορφα κι αρμονικά, με πλήρη συμφωνία, χωρίς τσακωμούς και διαφωνίες. Οι προσδοκίες του από το άλλο πρόσωπο είναι αρκετές, δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι στην καθημερινή κοινή ζωή τα πράγματα είναι ορισμένες φορές διαφορετικά και παρά τις παραχωρήσεις και το συμβιβαστικό του πνεύμα, εξ αιτίας της ανάγκης του για συντροφικότητα, μέσα του έχει μια απογοήτευση. Δίνει κάποιο χρόνο για να δει πώς εξελίσσονται τα πράγματα κι αν δεν μείνει ικανοποιημένος, τότε αποχωρεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι σε όλα, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων. Ο καθορισμός του δικού του χώρου και χρόνου, μη επιτρέποντας στο άλλο άτομο να εισβάλλει και να του τα χαλάσει είναι πρωταρχικής σημασίας για αυτόν, καθώς θεωρεί απαραίτητη την αυτονομία και την ανεξαρτησία του. Η… απόσταση που κρατά, ενδεχομένως και εξ αιτίας του φόβου της δέσμευσης και του να μη χάσει σημαντικά κομμάτια του εαυτού του, είναι η κύρια αιτία που τον αποτρέπει από το να συνδεθεί στενά συναισθηματικά με τον/η σύντροφο και να δημιουργηθεί οικειότητα μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος των περίεργων αντιδράσεών του, που οδηγούν σιγά-σιγά στη ρήξη.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Τα ανδρικά ζώδια που ΔΕΝ θέλουν να παντρευτούν


Πηγή