Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Προσοχή! Αυτό το στοιχείο σου διώχνει τους άνδρες!

Πίστεψέ μας, δεν έχει σημασία η εμφάνιση ή το στιλ σου, αλλά το πώς θα καταφέρεις να κοντρολάρεις αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου, που οι για αρκετούς άντρες ούτε sexy είναι, ούτε και ωραίο. Αντίθετα, τους διώχνει μακριά σου. Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του Αέρα και θέλεις να πλησιάσεις και να κρατήσεις έναν άνδρα στη ζωή σου, τότε διάβασε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον ελκύει η ανεμελιά, η παιδικότητα και η εξυπνάδα σου αλλά φίλη μου, μιλάς πολύ. Αν δεν τον αφήνεις τον άλλον να «σταυρώσει» κουβέντα, πετάγεσαι και τον διακόπτεις μόλις πάει να πει κάτι και του δείχνεις συνεχώς ότι τα ξέρεις όλα κι έχεις άποψη επί παντός επιστητού, τι θα κάνει; Θα ψάξεις να δει που είναι το κουμπί του On/Off πάνω σου, θα σε «κλείσει» και θα φύγει.

**Ταιριάζετε; Θα προχωρήσει η σχέση σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!**

ΖΥΓΟΣ
Εσύ «πάσχεις» από κάτι ανάλογο με την Καρκίνο. Δεν καίγεσαι για γάμο και παιδιά τόσο, αλλά για σχέση και συμβίωση. Το να έχεις κάποιον στο πλευρό σου που θα μοιράζεστε τον ίδιο χώρο και ευτυχισμένες, ρομαντικές στιγμές είναι τόσο έντονο, που ορισμένες φορές από το πρώτο ραντεβού στοχεύεις στη δέσμευση. Το ένστικτο της επιβίωσης του άντρα όμως το «μυρίζεται». Θέλει και δεύτερο, και τρίτο και… πέμπτο ραντεβού για να νιώσει ότι έχει δεθεί και πρόθυμα θα μπει σε σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσένα σε τρώνε 2 πράγματα: η πολύ ανεξαρτησία και το «θέλω έναν άντρα που να είναι πρωτίστως φίλος μου». Μπορεί κάποιος να αποδεχτεί να κάνεις ό,τι θέλεις, ό, τι ώρα σου έρθει και να παραβαίνεις «κανόνες» γιατί είσαι κι ελεύθερο πνεύμα; Στο μυαλό του άντρα μεταφράζεται «τώρα είμαι μαζί σου αλλά αν μου την πέσει κι ο Τάκης, ΟΚ, κανείς δεν είναι κανενός». Κι όχι, ο άλλος είναι ο ερωτικός σου σύντροφος! Δεν είναι φίλος σου και δεν έψαχνε κολλητή. Δηλαδή, αντί για σεξ, θα περνάτε τα βράδια σας, βλέποντας ποδόσφαιρο, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπίρες. Τι ερωτικό!

Διάβασε επίσης:Τα 3 ζώδια που θα αγαπήσουν το μυαλό σου πιο πολύ από το κορμί σου!

Τι δεν αντέχει ο κάθε άντρας σε μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό του!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

 

 


Πηγή