Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, τι είναι αυτό που σε κάνει να ερωτεύεσαι;

Το να ερωτευτείς κάποιον, συνήθως απαιτεί περισσότερα από το να ακούτε την ίδια μουσική ή να τον βρίσκεις χαριτωμένο και γοητευτικό. Δεκάδες παράγοντες συμβάλλουν στην έλξη που θα νιώσεις για κάποιο άτομο και, είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση. Με βάση το ζώδιό σου πάντως, ο λόγος για τον οποίο ερωτεύεσαι έχει να κάνει με μια ακαταμάχητη ιδιότητα που διαθέτει το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του άλλου ατόμου σε τραβάει σαν μαγνήτης και έχεις την τάση να το αναζητάς διαρκώς σε κάθε υποψήφιο σύντροφο.

Ο έρωτας βέβαια δεν είναι κάτι τόσο απλό που να βασίζεται μόνο σε μια ιδιότητα ή ένα χαρακτηριστικό, όμως ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχει συνήθως ένας παράγοντας στον οποίο απλά δεν μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που θα δελεάσει τα ζώδια του αέρα και θα τα κάνει να ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιον/α που τους εμπνέει και τους καθησυχάζει ότι έχουν βρει το ιδανικό ταίρι

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασιστικότητα

Οι Δίδυμοι κυριολεκτικά δεν μπορούν να αποφασίσουν για τίποτα, αλλά ένα πράγμα ξέρουν στα σίγουρα: κάποιος που λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι σέξι! Αυτό το ασταθές ζώδιο μπορεί να είναι εντελώς εξωστρεφές και ελεύθερο πνεύμα, αλλά μερικές φορές χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να πάρει μια απόφαση. Στον αντίποδα, βέβαια, οι Δίδυμοι είναι άτομα που δεν ελκύουν καθόλου τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν…

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Αισιοδοξία

Οι Ζυγοί ψάχνουν ισορροπία και τάξη στα πάντα. Έτσι, όταν κάποιος μεταφέρει την αρνητική του ενέργεια στο χώρο, είναι βέβαιο ότι σκοτώνει την ατμόσφαιρα ενός Ζυγού. Σε αυτό το καλοσυνάτο ζώδιο αρέσουν οι άνθρωποι που μπορούν να διατηρήσουν την ειρήνη και την αρμονία και βέβαια δεν μπορεί παρά να ερωτευτεί ένα άτομο που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Η αισιοδοξία είναι μεταδοτική και για τους Ζυγούς είναι απλά ακαταμάχητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αίσθηση του χιούμορ

Οι Υδροχόοι είναι ιδιόρρυθμα άτομα και δύσκολα γίνονται κατανοητοί σε όλους. Γι’ αυτό είναι πολύ μαγικό όταν κάποιος πιστεύει ότι τα αστεία του Υδροχόου είναι αστεία, οι τυχαίες παρατηρήσεις του είναι έξυπνες και η άπειρη γνώση των άχρηστων γεγονότων είναι χαριτωμένη. Αυτό το ζώδιο δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από κάποιον που μοιράζεται τις εκλεκτικές του ευαισθησίες.

Διάβασε επίσης:


Πηγή