Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι: Έτσι θα καταλάβεις ότι «σε έχουν βάλει στο μάτι»!

Το φλερτ δεν είναι κάτι που γίνεται πάντα φανερά και απροκάλυπτα. Υπάρχουν κώδικες, σημάδια, κινήσεις, υπονοούμενα και άλλες μη εμφανείς ενέργειες που κατά βάθος έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να σε κατακτήσουν!

Παρακάτω θα διαβάσεις με ποιον τρόπο τα ζώδια του αέρα δείχνουν την έλξη τους προς τους άλλους και πώς θα αναγνωρίσεις τον μυστικό τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν. Έτσι, θα είσαι πιο πονηρεμένος/η την επόμενη φορά που θα αλληλεπιδράσεις μαζί τους και θα δεις τη συμπεριφορά τους κάτω από άλλη οπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι θόρυβος είναι αυτός που ακούγεται; Α, είναι ο Δίδυμος που κάνει αισθητή την παρουσία του κάπου δίπλα σου, μιλώντας για τον χορό ή το κολύμπι, που εντελώς κατά σύμπτωση είναι τα αγαπημένα σου σπορ. Μπορεί ακόμα και να τον ακούσεις να αναπτύσσει την άποψή του πάνω σε θέματα που σπουδάζεις ή κάνεις διδακτορικό. Που τα ξέρει όλα αυτά; Μα φυσικά, έχει τις πληροφορίες του! Δεν λέμε ότι όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει;
Μην αμφιβάλεις λοιπόν. Έχει κάνει την έρευνά του και τώρα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Αν ο τρόπος που το κάνει σε κολακεύει, σε διασκεδάζει και γενικά σου κάνει κάποιο κλικ, μην διστάζεις. Προχώρα. Καλά θα περάσεις.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις πέσει πάνω σε Ζυγό που φλερτάρει, το πιο πιθανό είναι να σου θυμίζει την έκφραση «σκωτσέζικο ντουζ» ή αλλιώς «πότε ζέστη, πότε κρύο».

Στην αρχή θα φλερτάρει μαζί σου, με χαμόγελα και υπονοούμενα, μετά θα το παίξει σκληρός/ή για να δείξει ότι δεν υποκύπτει εύκολα ή ότι δεν ενδιαφέρεται και τόσο. Μετά θα επαναλάβει το παιχνιδάκι του, μέχρι να παρατήσεις τις άμυνές σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον φλερτάρεις. Πρόκειται για το αγαπημένο σπορ του Ζυγού και τίποτα δεν τον εξιτάρει περισσότερο. Όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου μαζί του. Τόσο απλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Άντε να βγάλεις άκρη με αυτόν τον μυστήριο τύπο που όταν τον κοιτάς αμφιβάλλεις αν βρίσκεται εδώ ή ταξιδεύει σε κάποιον άλλον πλανήτη και απλώς βλέπεις το ολόγραμμά του. Πώς θα καταλάβεις λοιπόν ότι σε φλερτάρει;

Αν είσαι σε μια παρέα και απευθυνθεί σε εσένα ειδικά για να ρωτήσει κάτι, φιλικά πάντα, ή αν σου μιλάει επί ώρες, τότε ν’ αρχίζεις να ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι κάτι τυχαίο. Οι Υδροχόοι τείνουν να σπαταλάνε χρόνο με εκείνους που τους ενδιαφέρουν περισσότερο από οποιονδήποτε. Τις πιο πολλές φορές όμως, μπορεί να χρειαστεί η επόμενη κίνηση να είναι δική σου, ώστε να τον καταφέρεις να ανοιχτεί και να προχωρήσουν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Διάβασε επίσης:


Πηγή