Σάββατο , 30 Μάρτιος 2024

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: ιδού ο λόγος που διστάζουν να δώσουν τέλος σε μια σχέση!

Ίσως έχει συμβεί και σε σένα, ενώ βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, να νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει. Είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέρχεται από το ένστικτό σου είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η ή μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, ξέρεις πια ότι πρέπει να χωρίσεις με το άτομο που είσαι μαζί.

Όσον αφορά στα ζώδια, το κάθε ένα από αυτά έχει την τάση να έλκεται από κάτι συγκεκριμένο σε έναν/μια σύντροφο. Μάλιστα, ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη, αυτός ο ιδιαίτερος και συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και η μοναδική αιτία που «κολλάνε» και δυσκολεύονται να βάλουν ένα τέλος στη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα ζώδια του αέρα δεν είναι έτοιμα να τελειώσουν μια σχέση, ακόμα κι αν έχει «τελειώσει» μέσα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι δεν βιώνουν εύκολα μια βαθιά σύνδεση με τους άλλους. Όμως εάν υπάρχει ένα άτομο στη ζωή τους που είναι σημαντικό για αυτούς δεν αντέχουν στην προοπτική να το χάσουν. Πώς θα μπορούσαν να στερηθούν αυτό το στενό δέσιμο που νιώθουν μαζί του/της;

Ένας Δίδυμος ξέρει ότι δεν είναι σε φάση να χωρίσει με κάποιον όταν νιώθει εκείνο το δέσιμο ψυχής που όλοι θα ήθελαν να είχαν. Είναι από τους ανθρώπους που αναζητούν τη δίδυμη φλόγα τους και όταν θεωρήσουν ότι την έχουν βρει, δεν είναι καθόλου σίγουροι ότι θέλουν να χωρίσουν. Οπότε, οι συζητήσεις και οι βαθιές διερευνήσεις είναι αναπόφευκτες. 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του Ζυγού είναι να βρίσκεται σε μια σχέση που έχει γίνει… μπαγιάτικη και βαρετή. Προσπαθεί να κρατάει πάντα ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ενθουσιασμό και αντιμετωπίζει δυσκολία να αποδεχτεί ότι τα πράγματα με τον/την σύντροφό του έχουν αλλάξει.

Αυτό που τρομάζει ακόμα περισσότερο τον Ζυγό από μια βαρετή σχέση είναι να χάσει κάποιον/α που τον ενδιαφέρει πραγματικά, ακόμα κι αν τα πράγματα έχουν γίνει χάλια μεταξύ τους. Δεν θα είναι ποτέ σίγουρος ότι ο χωρισμός είναι το σωστό, από τη στιγμή που η καρδιά του εξακολουθεί να χτυπάει, όταν βρίσκεται μαζί με το ταίρι του. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος βρίσκεται με το σωστό άτομο, γίνεται τόσο ορμητικός όσο κανένας, αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «σχεσάκιας». Όμως, το να είναι με κάποιον/α που τον βάζει στη διαδικασία να ξανασκεφτεί ή να αναθεωρήσει τις απόψεις του, είναι κάτι που δεν μπορεί να το απορρίψει εύκολα. Θα θελήσει να το εξερευνήσει πρώτα.  

Σε μια τέτοια περίπτωση, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο καλά, ο Υδροχόος δεν είναι ακόμα έτοιμος να εγκαταλείψει την ελπίδα του. Ο κυριότερος λόγος που θα τον ωθήσει να το παλέψει είναι επειδή πιστεύει ότι έχει βρει τον καλύτερό του φίλο/η σε αυτήν τη σχέση. Το να χωρίσει δεν θα σήμαινε απλώς ότι χάνει την αγάπη, αλλά και έναν πολύτιμο άνθρωπο από τη ζωή του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή