Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Εάν θέλεις να κάνεις μια σχέση ή ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ και θέλεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι κάποιος είναι καλός εραστής. Αν έχεις βάλει στο μάτι έναν εκπρόσωπο των ζωδίων του αέρα, δηλαδή, Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει! Μια υποσημείωση όμως χρειάζεται: Τα στοιχεία που σου περιγράφουμε πολύ πιθανό να τα βγάζει έχοντας τον Άρη στα παραπάνω ζώδια!

*Μάθε κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του συντρόφου σου, εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι περίεργος, φιλικός, πολύ ερωτύλος και μπορεί να σου μιλήσει για τα πάντα. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτός θα εξακολουθεί να μιλάει για το πόσο καλό ήταν (ή δεν ήταν) το σεξ και για αυτό που θέλει να δοκιμάσει την επόμενη φορά, την στιγμή που εσύ κοιμάσαι βαθιά. Χαμπάρι δε θα πάρει, καθώς θα είναι πάρα πολύ απασχολημένος στο να σκέπτεται και να μιλά. Να σε προειδοποιήσω επίσης, ότι είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει οτιδήποτε έρχεται σε ζεύγη. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το στήθος σου και τα οπίσθιά σου, ενώ θα δοκιμάσει οτιδήποτε δύο φορές. Κρυφό βίτσιο του είναι να παρακολουθεί ό,τι κάνει στο κρεβάτι, γι’ αυτό έχε το νου σου να ελέγχεις για κρυφές κάμερες (ε, ίσως σκεφτεί να το ανεβάσει μετά και στο Διαδίκτυο).

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το ζώδιο θα κάνει οτιδήποτε για εσένα στο κρεβάτι, αλλά μόνο αν του υποσχεθείς να μην τον αφήσεις. Θα σου μιλήσει βρώμικα, αν του το ζητήσεις, αλλά δεν θα το κάνει με δική του πρωτοβουλία. Θα εκτελέσει το σεξ ακριβώς με τον τρόπο που σου αρέσει και στη συνέχεια, θα κοιτάξει σχετικά με το τι βελτιώσεις ή διορθώσεις πρέπει να κάνει για να είναι καλύτερο την επόμενη φορά. Η σχέση ενός Ζυγού πρέπει να είναι ισορροπημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Μπορείς σαφώς αν θέλεις, να επωφεληθείς από την αρμονική φύση και την προθυμία του να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Αλλά, αν τα πράγματα δεν ισορροπήσουν τελικά, πρώτα θα ξεκινήσει μια σχέση με την… καλύτερη φίλη σου και μετά θα σε αφήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν έχεις πάρα πολλούς περιορισμούς στη σεξουαλική σου έκφραση, αυτός δεν είναι ο άνθρωπος για σένα. Αν όμως θέλεις να πας τη σεξουαλική ζωή σου στο επόμενο επίπεδο, είναι μια καλή επιλογή. Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός, ιδιόμορφος και ιδιαίτερα εφευρετικός στο κρεβάτι. Είναι επίσης της μεγάλης ελευθερίας. Μπορεί να κάνετε σεξ όλο το πρωί και να είναι παρών με σώμα και ψυχή, ενώ το απόγευμα θα ξεχάσει ότι υπάρχεις, φλερτάροντας με όποια γυναίκα δει. Αργότερα θα έρθει πίσω, εφ’ όσον δεν είσαι βαρετή και θα επικεντρωθεί σε εσένα, όπως πριν. Αν αναζητάς ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό σύντροφο, αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Αλλά αν ψάχνεις για την αγάπη και την πίστη και θέλεις να τον κρατήσεις περιορισμένο, ψάξε αλλού.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει το πώς είσαι σαν εραστής ή ερωμένη

Από εκεί φαίνονται οι προτιμήσεις και τα γούστα σου στο κρεβάτι!

Τα πιο παθητικά ζώδια στο κρεβάτι

Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπεις ανάλογα με το ζώδιό σου


Πηγή