Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Δίδυμος, ο Ζυγός ή ο Υχροχόος; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Κάποιοι άντρες, αν τους αρέσεις, αντιδρούν άμεσα, κάποιοι άλλοι όχι κι εκεί αρχίσεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή δε σε θέλει. Εμείς σου λύνουμε κάποιες απορίες, αλλά σε βοηθάμε κιόλας δίνοντάς σου και συμβουλές για να τον τραβήξεις και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Μπορεί να γελάσεις με κάποιες από αυτές, αλλά να ξέρεις ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν σου αρέσει ένας από τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα, Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, διάβασε παρακάτω τι σου λέμε: 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακούς μια βαβούρα πίσω σου; Ε, ο Δίδυμος θα είναι που θα μιλάει με κάποιον για το αγαπημένο του σπορ, μετά για τον Καβάφη και ποια celebrity χώρισε ή παντρεύτηκε κρυφά… Τι σύμπτωση βρε! Κι εσένα σου αρέσει το ίδιο σπορ ή ο Καβάφης… ΝΟΤ!. Έχει τις πληροφορίες του…. Σκόπιμα το κάνει για να τραβήξει την προσοχή σου.

(Πάντως θα κάνει γρήγορα κίνηση. Είναι καλός στο μπλα-μπλα και θα σου πει αυτό που θες να ακούσεις…)

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον κύριο «Σκωτσέζικο ντους», μια καυτό και μια κρύο. Θα φλερτάρει μαζί σου, θα σου πετάξει κάτι πολύ πονηρό για να «τσιμπήσεις» για τα καλά, μετά τίποτα… γιοκ, πλήρης αδιαφορία. Και θα επαναλάβει δυο – τρεις φορές το ίδιο τροπάρι, μέχρι να πέσουν όλες οι άμυνές σου.

(Καν’ την γυριστή! Φλέρταρέ τον εσύ και στη συνέχεια περίμενε την κίνησή του, θα είναι άμεση. Τα ‘θελε ο οργανισμός του…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο cool τύπος που θα σε προσεγγίσει γιατί του «κίνησες το ενδιαφέρον», να σου πιάσει την κουβέντα, να σου προτείνει να μπεις στην ομάδα ή την παρέα του, να βγαίνετε, βρε παιδί μου, κανα βράδυ, που και που να τα λέτε, φιλικά πάντα…. Εκεί, δηλαδή, που μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!

(Του Τρελού και Βοήθειά σου! Μόλις υποκύψεις, δε θα σε θέλει, μόλις τον φτύσεις, θα σε κυνηγάει… Όχι πες, περιμένεις προκοπή;)

Διάβασε επίσης:

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

Τα 3 ζώδια που γίνονται έξαλλα, αν τους πεις να χωρίσετε 

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή