Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Καρκίνος, ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Κάποιοι άντρες, αν τους αρέσεις, αντιδρούν άμεσα, κάποιοι άλλοι όχι κι εκεί αρχίσεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή δε σε θέλει. Εμείς σου λύνουμε κάποιες απορίες, αλλά σε βοηθάμε κιόλας δίνοντάς σου και συμβουλές για να τον τραβήξεις και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Μπορεί να γελάσεις με κάποιες από αυτές, αλλά να ξέρεις ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν σου αρέσει ένας από τους εκπροσώπους των ζωδίων του Νερού, Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, διάβασε παρακάτω τι σου λέμε: 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιο… κύριος στο φλερτ. Θα δείξει το ενδιαφέρον του, ρωτώντας για την καθημερινή σου ζωή, το σπίτι, την υγεία σου… της μητέρας, του πατέρα, της αδελφής, του αδερφού σου … γενικά όλης της οικογένειάς σου.

(Γλυκούλιιιιι! Μην τον γειώσεις! Έχει κι άλλη πλευρά πιο brutal… κάτσε και θα δεις…)

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου πετά πονηρά υπονοούμενα, μόλις τσιμπήσεις, θα αρχίσει να σου κάνει ερωτήσεις τόσο προσωπικές που ή θα τσουτσουριάσεις από επιθυμία ή θα κοκκινίσεις μέχρι τις ρίζες των μαλλιών σου. Στάνταρ οι περισσότερες θα αφορούν στο σεξ και τι απολαμβάνεις… Έλα.. Πες τα όλα… στο γιατρό, μην ανησυχείς, υπάρχει το απόρρητο!

(Προσοχή! Αυτός ήρθε για να μείνει. Έχει ήδη κάνει την έρευνα κι ανάλυσή του. Έχει προετοιμάσει τη στρατηγική του και μετά μπαμ, χτυπάει στο ψαχνό… Αυτό ήταν! Θα σε χάσουν οι φίλοι σου γιατί θα κάνεις να εμφανιστείς στην παρέα κανα 6μηνο…)

ΙΧΘΥΕΣ

Όλοι τον καταλαβαίνουν. Εσύ τι απορία έχεις; Αφού δεν κάνει καν τον κόπο να το κρύψει ότι θέλει… Σκαλώνει το βλέμμα του πάνω σου, δεν ξεκολλάει με την καμία κι ήδη έχει κάνει όνειρα για σένα (ή καλύτερα με σένα…).

(Επειδή στο τέλος θα λαλήσεις, μουρμουρίζοντας συνέχεια «μίλα μου, ναι, μίλα μου, πες κάτι…»… κάνε εσύ την κίνηση)

Διάβασε επίσης:

Αν σ’ ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!


Πηγή