Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεύτερο ραντεβού δε θα υπάρξει για αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια

Θα δώσουν thank you next αμφότεροι και είναι… λογικό. Τα ζωδιακά αυτά ζευγάρια, μπορεί για κάποιο λόγο να ήρθαν κοντά και να θέλησαν να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να βγουν ραντεβού, όμως αμέσως θα καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει «χημεία». Και επειδή δεν έχουν συμβεί και πολλά μεταξύ τους, δεν θα νιώσουν καθόλου τύψεις, αν εξαφανιστούν και δεν ξαναδώσουν κανένα σημείο ζωής.

ΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι… too much για τον Ζυγό. Είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να αντέξει. Ο Ζυγός είναι άνθρωπος ανοιχτός και έξω καρδιά. Μιλάει για τον εαυτό του, είναι χαμογελαστός και του αρέσουν οι ήρεμες και ρομαντικές καταστάσεις. Ο Σκορπιός από την άλλη θέλει να περνάει… από κόσκινο όποιον έχει απέναντί του. Είναι «στρείδι» κανονικό. Πιο dark σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Άμεσο thank you next λοιπόν και από τις δυο πλευρές και ούτε… γεια ξανά.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΤΟΞΟΤΗΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Ο Τοξότης από την άλλη δεν κρατά το στόμα του κλειστό και πολλές φορές κάνει άκομψα αστεία, τα οποία πληγώνουν τους άλλους. Αν αυτά τα δυο ζώδια βγουν ραντεβού, μόνο αποτυχία θα μπορούσε να είναι. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος του σπιτιού, ενώ ο Τοξότης των ταξιδιών και της περιπέτειας. Ο ένας θέλει γάμο και παιδιά και ο άλλος να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και χωρίς καμία ευθύνη. Λες και προέρχονται από διαφορετικό κόσμο. Δεν θα τους πάρει και πολύ να καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν μπορεί να γίνει κάτι. Το “αντίο” θα είναι και από τις δυο πλευρές και κανένας δεν θα θέλει να ξαναδεί τον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τρέλα, η ανεμελιά και η χαλαρότητα, απέναντι στην σοβαρότητα, τον ορθολογισμό και τον… πεσιμισμό. Πού να συναντηθούν αυτοί οι δυο; Και ραντεβού να βγουν, θα καταλάβουν αμέσως ότι εκπέμπουν σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος. Θα κοιτάζει ο ένας τον άλλο με μισό μάτι, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τον καταλάβει. Ο Αιγόκερως σίγουρα θα έχει εκνευριστεί γιατί ο Δίδυμος στάνταρ θα έχει αργήσει στο ραντεβού, ενώ θα τον έχει κάνει ήδη έξαλλο από τις προηγούμενες μέρες, καθώς με δαύτον δύσκολα συνεννοείται κάποιος, μιας και αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Thank you next και από τους δυο λοιπόν και… καλή καρδιά!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πολύ «δύσκολα» στην επιλογή συντρόφου!

Αν θέλεις την καλύτερη συμβουλή για τα ερωτικά σου, απευθύνσου σε αυτά τα ζώδια

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!


Πηγή