Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δύο ζώδια που χωρίζουν «βελούδινα» και δύο που θα «σφαχτούν»

Κάποια ζώδια, όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της, δεν κρατάνε μίση και κακίες, γιατί αντιλαμβάνονται ότι έκλεισε ένας κύκλος, αλλά ο καιρός που πέρασαν με το ταίρι τους ήταν αρκετός για δεθούν και θέλουν να τον κρατήσουν στη ζωή τους, ακόμα κι ως μια επαφή φιλική. Υπάρχουν κι άλλα, όμως, που θα βγάλουν τα μαχαίρια. Πάμε να δούμε, αν το ζώδιό σου ανήκει σε κάποιο τις δυο κατηγορίες:

Οι και πάλι φίλοι

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν τσακώνεται ΠΟΤΕ! Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ό,τι και να γίνει, όσο και να έχει πληγωθεί, όσο και να έχει πονέσει, κλάψει, πικραθεί και… χτυπηθεί σαν το χταπόδι, δεν θα ρίξει το επίπεδο. Θα παραμείνει… Σουηδός. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να διατηρήσει την εσωτερική του ισορροπία. Πάνω από όλα για τους Ζυγούς είναι η ευγένεια, οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, η ανωτερότητα και το… επίπεδο. Μπορεί αυτό να βγαίνει κάποιες φορές σε βάρος του, αλλά δεν αλλάζουν οι άνθρωποι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, εκτός του ότι είναι ζεν στη ζωή του γενικά, είναι γνωστό ότι δεν τσακώνεται εύκολα. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα «σφαχτεί» με τον/την σύντροφό του. Θα κρατήσει επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του χωρισμού, θα είναι συζητήσιμος, θα θελήσει να δοθεί μια λύση που να βολεύει και τους δύο, θα πάει παρακάτω στη ζωή του και δεν θα κρατήσει κακίες. Ο Υδροχόος γενικά πιστεύει στον διάλογο και στην συνεννόηση και όχι στον καβγά και στις κατινιές. Είναι… below him όλα αυτά!

❤ Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

Οι θα γίνουμε μπίλιες

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για τη φλόγα του, που φουντώνει γρήγορα και το ίδιο γρήγορα σβήνει. Αυτό ακριβώς γίνεται και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Χάρη στον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του συγκεκριμένου ζωδίου, που σχετίζεται τόσο με το πάθος, όσο και με την επιθετικότητα, περνάει κατευθείαν στην επίθεση και η διάλυση της σχέσης του φαίνεται σαν ήττα. Οποιοδήποτε είδος “απώλειας” είναι χτύπημα για την υπερηφάνειά του και εννοείται ότι δε θα την καταπιεί εύκολα. Το βρισίδι, το σπάσιμο γυαλικών ή άλλων ειδών, το ξεκατίνιασμα παίζουν πολύ. Ευτυχώς, ο θυμός του δεν κρατάει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό σε καμία περίπτωση ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, αντίθετα θα εξοργιστεί πάρα πολύ, γιατί θα το θεωρήσει ως προδοσία και θα αρχίσει τις φωνές και τα βρισίδια. Αν συνυπολογίσουμε και τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα, που σχετίζεται με τη δύναμη και την απολυτότητα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η απογοήτευσή του για το ότι χάνει τον έλεγχο μπορεί να τον κάνει να εκραγεί. Κατά βάθος, το μόνο που θέλει είναι μια σχέση με κάποιον/α, ικανό/ή για να εμπιστευτεί και να βασιστεί, οπότε όταν απορρίπτεται (γιατί έτσι νιώθει), αντί να δεχτεί τον πόνο, το μόνο που σκέφτεται είναι η εκδίκηση.

Διάβασε επίσης:


Πηγή