Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Είναι όντως το «άλλο σου μισό»; Πώς μπορείς να το μάθεις;

Γιατί δεν υπάρχει η ίδια σπίθα με τους ανθρώπους που γνωρίζουμε στη ζωή μας; Γιατί κάποιοι μας συναρπάζουν διαφορετικά; Γιατί με κάποιους νιώθουμε ότι γνωριζόμαστε χρόνια από το πρώτο λεπτό;

Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για το μέλλον και την εξέλιξη μίας σχέσης. Όχι δεν ταιριάζουμε με όλους, όχι δεν θα είναι όλες οι σχέσεις μας το ίδιο δυνατές! Ναι, μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά η ερωτική μας επιθυμία είναι πιο έντονη από ποτέ. Τι συμβαίνει; Πώς μπορούμε να ξέρουμε την πορεία μιας σχέσης; Γιατί κάποιες -φαινομενικά- τέλειες σχέσεις τελειώνουν ή μένουν ανεκπλήρωτες;

Μαθηματικά και άστρα

Ή αλλιώς «ερωτική συναστρία». Θα σας τα γράψω με απλά λόγια γιατί κι εγώ έτσι τα κατάλαβα… Είναι ο συνδυασμός δύο ζωδίων μεταξύ τους. Πού βρίσκονταν οι πλανήτες την ημέρα που γεννηθήκατε; Πώς συνδέονται μεταξύ τους οι αστρολογικοί σας χάρτες; Σε ποια χαρακτηριστικά μοιάζετε-ταιριάζετε; Τι κοινό έχουν οι πορείες σας σε τούτη τη ζωή; Αν θέλετε να μάθετε για το έτερον ήμισυ (μελλοντικό ή προσωρινό) το μόνο που πρέπει να μάθετε είναι η ημερομηνία γέννησης – καλό θα ήταν και την ώρα.

Η αστρολογία καταφέρνει να δει, αν δύο άνθρωποι έχουν συμβατά χαρακτηριστικά και αν η σχέση αυτή είναι καρμική ή απλά επιφανειακή. Ναι ναι, κι όμως θα τα μάθετε όλα! Με το δωρεάν εργαλείο της ερωτικής συναστρίας, που εμφανίζει τα βασικά στοιχεία δύο χαρτών, έχουν σωθεί σχέσεις και έχουν σταματήσει λάθη πριν καν ξεκινήσουν.

Θέλει τόλμη!

Η αλήθεια πάντα μας φοβίζει. Έστω και ένα μέρος αυτής. Όχι, η ερωτική συναστρία δεν είναι μάντης, όμως βλέπει ξεκάθαρα κάποια δεδομένα και στα λέει όπως ακριβώς είναι. Πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα! Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και μπορεί να μην είναι πάντα αυτά που θες να ακούσεις/διαβάσεις!

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για το άλλο σου μισό, μπες τώρα στο e-shop του astrology.gr και παράγγειλε την Αστρολογική Ανάλυση της Σχέσης σου. Θυμήσου όμως ότι, ακόμα και αν δεν είναι το ιδανικό, ή αυτό που περίμενες στη ζωή σου, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και η κάθε γνωριμία στη ζωή μας, έρχεται για να μας διδάξει κάτι!
Sometimes you lose, sometimes you learn!

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑτις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Πηγή