Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Είσαι γυναίκα Ζυγός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Γοητευτική, κοινωνική, χαμογελαστή, εκλεπτυσμένη, κομψή και με άψογους τρόπους, η Ζυγίνα είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Πάντα είναι ενήμερη για τις τάσεις της μόδας, τις οποίες όμως προσπαθεί να προσαρμόζει στο δικό της γούστο, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή της. Η έννοια της συντροφικότητας είναι έντονη μέσα της και όταν βρίσκεται σε σχέση είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να της συμβεί. Επιζητά τον ερωτισμό, τον ρομαντισμό, την ομορφιά, την αρμονία και την ισότητα από έναν άνδρα, ενώ απεχθάνεται την αγενή ή βάρβαρη συμπεριφορά και την έλλειψη στυλ ή καλαισθησίας. Συχνά, όμως, κάνει συμβιβασμούς και ρίχνει τον πήχη των προσωπικών της επιδιώξεων για να μην είναι μόνη της.

Κριός
Είστε τόσο αντίθετοι οι δυο σας, όσο και στο ζωδιακό. Ο άντρας Κριός μπορεί να είναι ο πιο συναρπαστικός σύντροφος για σένα, να σε ελκύει απίστευτα αλλά και να είναι παράδειγμα προς… αποφυγή. Από τη μια, σου αρέσει που είναι αποφασιστικός, ατρόμητος και σεξουαλικός, από την άλλη όμως, τον βρίσκεις εριστικό, συγκρουσιακό και με λυμένο το ζωνάρι του για καβγά κάτι που από ένα σημείο και μετά θα είναι εξόχως κουραστικό και θα νομίζεις ότι επίτηδες πατά τα λάθος κουμπιά σου για να σε φτάσει στα όριά σου. Κι αυτός όμως, θα αγανακτήσει γρήγορα από την ανικανότητά σου να αποφασίσεις γρήγορα κι έτσι η όποια σχέση σας δε θα κρατήσει πολύ.

Ταύρος
Ο άντρας Ταύρος είναι πρόθυμος να σου προσφέρει όλες τις υλικές ανέσεις που επιθυμείς κι αυτό σου αρέσει πολύ. Ωστόσο, δεν είναι τόσο επικοινωνιακός ή κοινωνικός όσο εσύ, βρίσκεις τις εξόδους και τις διάφορες εκδηλώσεις βαρετές και προτιμά να περνά το χρόνο του σπίτι, σε αντίθεση με σένα που λατρεύεις να ντύνεσαι, να καλλωπίζεσαι και να βγαίνεις έξω. Το κακό είναι ότι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο ζωής σου, οπότε μια μακρόχρονη σχέση μαζί του φαντάζει αδύνατη.

Δίδυμοι
Τουλάχιστον κοινωνικά και επικοινωνιακά, με τον Δίδυμο θα κάνετε το ιδανικό ζευγάρι. Σας αρέσει να κυκλοφορείτε, να συναναστρέφεστε με κόσμο και να γνωρίζετε καινούργια άτομα. Επίσης, είστε και οι δύο συζητήσιμοι, με ανοιχτό νου, διάθεση να βιώσετε νέες εμπειρίες γι’ αυτό μια μακρόχρονη σχέση είναι μάλλον πιθανή. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι ότι κανείς σας δεν αποφασίσει εύκολα, καθώς αυτός αλλάζει συνεχώς γνώμη κι εσύ καθυστερείς να καταλήξεις γιατί θέλεις να είσαι δίκαιη.

Καρκίνος
Υπάρχει άφθονος ρομαντισμός ανάμεσα σε σένα και τον άντρα Καρκίνο και στο πλευρό του θα βρεις την ασφάλεια και τη φροντίδα που επιθυμείς. Ωστόσο, εσύ αναζητάς την ισορροπία και τη δικαιοσύνη παντού, ενώ αυτός ενεργεί υποκειμενικά με βάση το ένστικτο και το συναίσθημά του. Οι δύο θα δημιουργήσετε ένα όμορφο, φιλόξενο και ζεστό σπιτικό και θα μοιραστείτε πολύ έντονες στιγμές, όμως υπάρχει περίπτωση στο τέλος να συνειδητοποιήσετε ότι απλά θέλετε διαφορετικά πράγματα στη ζωή που δεν μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον και να διαλύσετε τη σχέση.

Λέων
Από όλα τα Ζώδια της Φωτιάς, ο άνδρας Λέων ταιριάζει περισσότερο σε σένα κι ενδεχομένως να είναι ο μοναδικός με τον οποίο θα αναδειχτείς στο πλευρό του. Είναι περήφανος τόσο για το στυλ και την επιμέλεια της εμφάνισής σου, όσο και για το εκλεπτυσμένο σου γούστο σου στη διακόσμηση και τον εξωραϊσμό του σπιτιού. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να ελέγξει κάθε κίνησή σου μπορεί να σε απορυθμίσει, καθώς δεν αποδέχεται την τάση σου να φλερτάρεις, ακόμα και για κοινωνικούς λόγους και συχνά εκνευρίζεται, ενώ εσύ από την άλλη, τον βρίσκεις υπερβολικό σε στυλ ή συμπεριφορά. Αν ξεπεράσετε αυτούς τους σκοπέλους, τότε θα έχετε μια ζωή που θα φθονούν πολλοί.

Παρθένος
Αν δεν έχεις κι εσύ Παρθένους στο ωροσκόπιό σου ή αυτός Ζυγούς, με το συγκεκριμένο άντρα θα δυσκολευτείς αρκετά και ενδέχεται κάποια στιγμή να χάσεις την ψυχραιμία σου. Έχοντας μια αίσθηση του στυλ και ξέροντας τι σου ταιριάζει, ενοχλείσαι καθώς εστιάζει σε μικρές λεπτομέρειες, όπως το χρώμα των παπουτσιών σου και αν όντως πάει με το φόρεμά σου. Παρατηρεί τα πάντα και τελικά μπορεί να σε τρελάνει με τα «χρήσιμα» σχόλιά του. Επίσης, είναι πολύ ειλικρινής για εσένα τη διπλωμάτισσα και ποτέ δεν θα συμφωνήσετε ούτε με το χρώμα των κουρτινών ή των τοίχων…

Ζυγός
Μπορεί να είστε γοητευτικότατοι, να έχετε αρκετά κοινά, αλλά ανήκετε στα ζευγάρια των ζωδίων που δεν κάνουν για σχέση. Χρειάζεσαι κάποιον δυναμικό που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, θα παίρνει αποφάσεις και θα διαλύει τις αμφιβολίες και τα διλήμματά σου, το ίδιο κι ο άνδρας Ζυγός. Σαν φίλοι θα ήσασταν πολύ καλύτερα.

Σκορπιός
Θα προσελκύσεις κατευθείαν το ερωτικό ενδιαφέρον του άνδρα Σκορπιού του οποίου αρέσουν οι θηλυκές γυναίκες και μαζί του είναι πολύ πιθανό να ζήσεις μια αρκετά παθιασμένη σχέση. Μετά από λίγο όμως θα μαζευτούν σύννεφα, καθώς η μεγάλη κοινωνικότητά σου και το ανάλαφρο φλερτ από και προς το πρόσωπό σου θα ξυπνήσει τη ζήλεια και την κτητικότητά του κι εσύ θα αισθάνεσαι παγιδευμένη, μπερδεμένη κι αδικημένη. Οι δυο σας μπορεί να είστε το πιο hot ζευγάρι στον πλανήτη, αλλά αν δεν επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ της ελαφρότητάς σου και την έντασή του, θα… καείτε γρήγορα.

Τοξότης
Αυτός ο άντρας είναι ακατάλληλος για σένα τουλάχιστον για ερωτικός σύντροφος, αφού όσο μπορεί να σε ελκύει το φιλελεύθερο και αισιόδοξο πνεύμα του, άλλο τόσο σε απωθεί η αμεσότητα, ο αυθορμητισμός και το είδος του χιούμορ του. Γενικά, τον βρίσκεις χοντροκομμένο και χωρίς τρόπους ή στυλ εμφάνισης γι’ αυτό και πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι διαφορές -που τόσο λατρεύεις να γεφυρώνεις- μεταξύ σας είναι τεράστιες.

Αιγόκερως
Αν είσαι μια φιλόδοξη, γυναίκα καριέρας, τότε ο Αιγόκερως είναι το τέλειο ταίρι για σένα. Δυναμικός όσο χρειάζεται, αποφασιστικός και «κλασικός» σε στυλ και απόψεις, θα φέρει δομή κι οργάνωση στη ζωή σου. Θα σε παρουσιάσει στα κατάλληλα πρόσωπα και θα σε βάλει στο «ιδανικό περιβάλλον», σαν να είσαι το σπανιότερο στολίδι. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συναισθηματισμού ή ρομαντισμού του, αλλά είναι πρόθυμος να προσπαθήσει να τα βγάλει, αν τον καθοδηγήσεις σωστά. Από την άλλη, αν απλά θέλεις να διασκεδάσεις και να παίξεις, καλύτερα να απευθυνθείς αλλού.

Υδροχόος
Επικοινωνιακά μπορεί να τα βρείτε με τον Υδροχόο, καθώς κι αυτός πιστεύει στην ισότητα, τη δικαιοσύνη και έναν καλύτερο κόσμο. Ποιος από τους δύο όμως θα κάνει το βήμα για σχέση, αφού αυτός είναι κατά των δεσμεύσεων και υπέρ της ανεξαρτησίας και τις αυτονομίας κι εσύ αναποφάσιστη; Συν το ότι είναι ένα «στραπάτσο» για το στυλ σου η παντελής αδιαφορία του για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, κώδικες ντυσίματος και μόδα. Μάλιστα δεν θα θέλει καν να σε ακολουθήσει και στο τέλος θα καταλήξεις να πηγαίνεις οπουδήποτε μόνη σου. Σαν φίλοι σίγουρα ταιριάζετε περισσότερο.

Ιχθύες
Προς τα έξω με τον Ιχθύ θα δίνετε την εικόνα του τέλειου ζευγαριού που όλα στη ζωή του είναι μέλι γάλα. Κι όντως, τόσο από άποψη ερωτισμού, όσο και καλλιτεχνικών ανησυχιών, ταιριάζετε απίστευτα. Ωστόσο, ο άντρας αυτός τείνει να ζει στο δικό του ονειρικό, δημιουργικό κόσμο κι είναι απρόθυμος να ασχοληθεί με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα. Συχνά θα δημιουργεί χάος στο τόσο όμορφα διακοσμημένο σας σπίτι, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι έχεις καταβάλλει κόπο να φτιάξεις ένα τέλειο, αρμονικό περιβάλλον. Ο ρομαντισμός θα υπάρχει άφθονος, όμως βοήθεια στο σουπερμάρκετ ή να βάλει ένα πλυντήριο μην περιμένεις.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑτις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr για το iphone, το ipad ή το ipod σου εδώ.


Πηγή