Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Καραντίνα και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση δεν πάνε μαζί! Εντάξει, λογικό είναι να έχει πέσει το ενδιαφέρον για σεξ στη σχέση σου. Όμως υπάρχει τρόπος να πυροδοτήσεις και πάλι την φλόγα και η ερωτική σου ζωή να γίνει όπως τότε, που, με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνατε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Αν ανήκεις στα ζώδια του Αέρα ή έχεις Άρη στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο, δες με ποιο τρόπο θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
Γεμάτος χαλαρότητα και ξενοιασιά, αν ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα, έχεις πλήθος ιδεών για να εκφράσεις. Το ότι χρησιμοποιείς όλη αυτήν την ενέργεια που βγαίνει στην επικοινωνία και δικτύωσή σου, σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σου είναι γρήγορος, σπάνια έχεις υπερβολικό βάρος και κρατάς το σώμα σου όμορφο για τον σύντροφό σου.

Αν είσαι Δίδυμος, είσαι επιρρεπής στον βήχα, το κρυολόγημα και στις νευρικές διαταραχές και χρειάζεσαι άφθονο φρέσκο αέρα για να κρατήσεις τους πνεύμονές σου καθαρούς και το μυαλό σου ενεργό. Ο πνευματώδης Ερμής, ως κυβερνήτης σου, μπορεί να σου δώσει την λύση, γιατί αν το μυαλό σου αρχίσει να παίρνει μπρος, τότε και η σωματική πλευρά σου είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει. Ως εκ τούτου, γράψε μια ερωτική ιστορία ή ένα ποίημα και διάβασέ το στο έτερο ήμισυ, καθώς μπορεί να αποδειχτεί τέλειο ερωτικό παιχνίδι!

Αν το ζώδιο σου είναι Ζυγός, είσαι επιρρεπής στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και την κυστίτιδα, οπότε πίνε άφθονο νερό! Τα λόγια είναι το φόρτε σου, έτσι εάν εκφράσεις το πάθος σου με λέξεις, θα ενισχύσεις τον παράγοντα «ρομαντισμό». Στείλε ένα τρυφερό, αλλά προκλητικό μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σου ή γλίστρησε ένα σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι του, για να το ανακαλύψει λίγο πριν τον ύπνο. Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το καλόγουστο μεράκι σου, για να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει μια παθιασμένη αντίδραση κι απ’ τους δυο σας.

Αν είσαι Υδροχόος, πρόσεξε τυχόν προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα και προτίμησε «βιολογικά» τρόφιμα, βελονισμό και εναλλακτικά φάρμακα. Είσαι εφευρετικός και συνήθως λατρεύεις τους πειραματισμούς. Άφησε το μυαλό σου απ’ έξω και μίλα με το σώμα σου, έτσι ώστε οι συνομιλίες στο κρεβάτι να περιλαμβάνουν πολλά αγγίγματα. Εάν μπορείς να συνδυάσεις ευφυΐα με τρυφερότητα, θα απολαύσεις μια ηλεκτρισμένη σεξουαλική ανάταση! Πίστεψε το!

Διάβασε επίσης: Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή! 

Είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή


Πηγή