Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Είσαι με Ζυγό; Τότε σίγουρα σου χρειάζονται αυτές οι 5 συμβουλές!

Εάν ο καλός σου είναι ένας Ζυγόςτότε σου είναι απαραίτητα τα παρακάτω tips που σου δίνουμε, ώστε να παραμείνετε μαζί και ερωτευμένοι!

1. Κολάκευσε το Εγώ του

Μην ξεχνάς να του λες συχνά ποιο ήταν το στοιχείο που ερωτεύτηκες με το που τον πρωτοείδες. Είτε πρόκειται για τα εκπληκτικά, όμορφα μάτια του ή την προσεγμένη εμφάνισή του ή το γενικότερο στυλ του. Του Ζυγού του αρέσει να τον κολακεύουν. Σαφώς και δεν είναι ρηχός ή επιφανειακός, απλά θέλει πολύ να αγαπιέται και να του το δείχνουν. Επειδή το πιο πιθανό είναι μέσα του να μην πιστεύει ότι θα μείνεις στο πλευρό του για πάντα, κάθε φορά που ακούει όμορφα λόγια από το στόμα σου, αισθάνεται λίγο πιο ασφαλής. 

2. Αγάπα την Πολυτέλεια

Του Ζυγού του αρέσουν τα όμορφα, εκλεπτυσμένα πράγματα και μέρη. Αν του προσφέρεις μια έξοδο σε ωραίο εστιατόριο, ακριβά και προσεγμένα αντικείμενα, ρούχα, καλλυντικά και αρώματα, εκτός του ότι τον κάνουν να αισθάνεται ότι εκτιμάται, του αυξάνουν και την ερωτική επιθυμία. Αν τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν να του χαρίσεις μια πολυτελή ή ραφινάτη ζωή, τουλάχιστον φρόντισε, ώστε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι τακτοποιημένη και διακοσμημένη με γούστο. Αν και, ποτέ δεν πρόκειται να σου παραπονεθεί ή να σου κάνει σκηνή για το οτιδήποτε δεν «πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του». 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

3. Μην του μειώνεις τον αυτοσεβασμό

Επειδή ο Ζυγός είναι λάτρης των σχέσεων, μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, συμφωνώντας μαζί σου σχεδόν στα πάντα για να σε κρατήσει. Μια γυναίκα που εκμεταλλεύεται καταστάσεις, εύκολα μπορεί να επωφεληθεί από αυτή του στην υποχωρητικότητα, αλλά αν τον αγαπάς πραγματικά, φρόντισε να το αποφύγεις. Κάνε του σαφές ότι είναι ισότιμο μέλος της σχέσης γι’ αυτό πρέπει μερικές φορές να έχει το προβάδισμα και να παίρνει εξίσου πρωτοβουλίες κι ευθύνες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον κάνεις να αισθανθεί ότι τον εκτιμάς, τον σέβεσαι και θα σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο για αυτό. Επίτρεψέ του, επίσης, να διαφωνήσει μαζί σου, πρόσεξε όμως, εάν έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα, να μην του βάζεις τις φωνές, γιατί θα υποχωρήσει, προκειμένου να αποφύγει τον καβγά. 

4. Δεν είναι αναποφασιστικότητα, είναι πνεύμα δικαίου

Είναι χαρακτηριστικό του Ζυγού να μην αποφασίζει εύκολα. Γι’ αυτό, αν ο σύντροφός σου αλλάζει συνεχώς απόψεις, θέσεις, αποφάσεις και επιλογές, κάνε λίγη υπομονή. Είναι εξαιρετικά ορθολογικός και πάντα επιδιώκει τη δικαιοσύνη και την αρμονία. Αυτό που σου φαίνεται σαν αναποφασιστικότητα, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι προσπαθεί να διασφαλίσει τα πάντα, πριν προχωρήσει. Δώσε του χρόνο, να ζυγιάσει όλες τις πλευρές και κυρίως να είναι σίγουρος ότι δε θα αδικήσει καμία και θα δεις ότι άπαξ και πει την τελευταία λέξη, θα είναι οριστική και δεν πρόκειται να πισωγυρίσει.

5. Έμπνευσέ του την αυτονομία

Είναι λογικό στην αρχή να θέλετε να είστε συνεχώς μαζί, να πηγαίνετε παντού μαζί και να κάνετε διάφορα μαζί. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας και για τους δύο, μετά τους πρώτους μήνες, σιγά-σιγά να επανέρθετε στην κανονικότητα της πρότερης ζωής σας (φυσικά με τη διαφορά ότι τώρα δεν είστε μόνοι), ώστε να ξαναέρθετε σε επαφή με τις παρέες σας και να συνεχίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Είναι σημαντικό για την ψυχική σας υγεία αλλά και για να παραμείνετε ζευγάρι, να κρατήσετε ένα καθαρό, δικό σας, ανεξάρτητο κομμάτι, όπως χόμπι και φιλίες. Μπορεί ο Ζυγός σου να θεωρήσει ότι προσπαθείς να «δραπετεύσεις» από τη σχέση, αλλά πρέπει να τον πείσεις ότι θα του κάνει καλό να είναι αυτόνομος, ως ένα σημείο, όσο δύσκολο κι αν του φαίνεται αρχικά. Επίσης, θα κρατήσει ακμαίο το ερωτικό του ενδιαφέρον, αφού η έλλειψη θα εντείνει την επιθυμία σας.

Διάβασε επίσης:

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό

10 πράγματα που βγάζουν τους Ζυγούς από τα ρούχα τους


Πηγή