Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Είσαι με Υδροχόο; Τότε σίγουρα σου χρειάζονται αυτές οι 5 συμβουλές!

Εάν ο καλός σου είναι ένας Υδροχόος,τότε σου είναι απαραίτητα τα παρακάτω tips που σου δίνουμε, ώστε να παραμείνετε μαζί και ερωτευμένοι!

Η αντιπαράθεση κάνει καλό

Σχεδόν κάθε συζήτησή σας με τον αγαπημένο σου Υδροχόο μετατρέπεται σε αντιπαράθεση, αλλά, μην ανησυχείς! Αυτό είναι που τον «φτιάχνει». Προς θεού, δε μιλάμε για καβγά, αλλά για υποστήριξη διαφορετικών απόψεων με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο και τέτοιου είδους συζητήσεις θα δυναμώσουν τη σχέση σας. Όσο πιο πολλά μαθαίνεις και μοιράζεσαι μαζί του, τόσο πιο πολύ θα σε ερωτεύεται. Γι’ αυτό, αν διαφωνείς μαζί του ή έχεις άλλη γνώμη, μη διστάσεις να την αναφέρεις από φόβο ότι θα αναστατώσεις την ηρεμία σας κι εννοείται μην συμφωνήσεις μόνο και μόνο για να μην του χαλάσεις το χατίρι.

Δώσε του εναλλακτικές

Όταν ζητάς από τον Υδροχόο κάτι και θέλεις να πάρεις καταφατική απάντηση, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πιο έξυπνη και πλάγια τακτική, αφού συνήθως αντιδρά και κάνει τελείως τα αντίθετα. Δώσε του εναλλακτικές. Αν θέλεις πχ να βγείτε έξω το βράδυ, πρότεινέ του να πάτε σινεμά, για ποτό ή για φαγητό γιατί αν του πεις «πάμε κάπου;» μάλλον θα σου απαντήσει ότι βαριέται. Σκέψου ότι είναι σαν να έχεις να κάνεις με ένα παιδάκι. Δεν το ρωτάς ποτέ, αν θέλει λαχανικά, αλλά αν θέλει μπρόκολο, καρότα ή αρακά. Είναι λίγο ύπουλο, όμως λειτουργεί και να ξέρεις, αν το εφαρμόσεις, θα νιώθει ότι όχι μόνο δεν περιορίζεις την ελευθερία του, αλλά του δίνεις και την ευκαιρία της επιλογής.

Σπάσε τη ρουτίνα

Ο Υδροχόος είναι ένα απρόβλεπτο ζώδιο και έχει μια απέχθεια στη ρουτίνα, τα όρια και τους κανόνες. Το να του επιβάλλεις ένα πρόγραμμα και να προσπαθήσεις να οργανώσεις την καθημερινότητά σας, αντί να τον φέρεις πιο κοντά σου, θα τον κάνεις να φύγει τρέχοντας. Αλλά κι αυτό να μη γίνει, συνεχώς θα τσακώνεστε γιατί δεν πρόκειται να το αποδεχτεί και θα κάνει ό,τι του έρθει τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν θέλεις να είστε μαζί κι αγαπημένοι, να είσαι κι εσύ αυθόρμητη κι έτοιμη για κάθε πρόκληση ή έκπληξη. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σου πει «ετοιμάσου, γιατί έχω κλείσει τραπέζι να φάμε έξω» μην απαντήσεις «και τι να το κάνω το φαγητό που μαγείρεψα».

Άσε τις σκηνές και τα δράματα

Παρότι ο αγαπημένος σου Υδροχόος έχει πολλά ταλέντα και αρετές, στο συναισθηματικό βάθος το χάνει. Αυτό το ζώδιο είναι πιο ψυχρό κι αποστασιοποιημένο, οπότε μην περιμένεις παθιασμένες εξομολογήσεις αγάπης, φιλάκια και χαδάκια γιατί θα απογοητευτείς. Από την άλλη, αν εσύ είσαι από εκείνες που προετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στη… Επίδαυρο και το δάκρυ είναι έτοιμο να κυλήσει με την πρώτη ευκαιρία, τότε μάλλον θα γευτείς την παγερή αδιαφορία του, το δούλεμα και την προκλητικότητά του, αν όχι τον εκνευρισμό του. Γι’ αυτό αν τον αγαπάς, θα πρέπει να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να αποδεχτείς ότι ο τρόπος που δείχνει τα αισθήματά του είναι διαφορετικός από τον δικό σου.

Γίνε φίλη του

Είναι γνωστό ότι για τον Υδροχόο η φιλία είναι ιερή και την επιζητά ακόμα και μέσα στην ερωτική σχέση, αφού νιώθει πιο ελεύθερος να εκφραστεί και του αρέσει να κάνει πράγματα παρέα με την σύντροφό του, όπως θα έκανε με την παρέα του. Επίσης, μην εκπλαγείς, αν ανακαλύψεις ότι αρκετές από τις φιλενάδες του είναι πρώην του, ούτε όμως να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς ότι κάτι μπορεί να ξαναπαίξει μεταξύ τους γιατί πισωγυρίσματα δεν κάνει. Άπαξ και χώρισε είναι τελεσίδικο. Πάντως, θα πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία γιατί η μεγάλη φιλικότητα θα «καπελώσει» το ερωτικό του ενδιαφέρον και στο τέλος θα σε βλέπει σαν τον φίλο του τον Λευτεράκη. Στήριξέ τον, συντρόφεψέ τον, διασκέδασε μαζί του, αλλά μην ξεχνάς ότι πέρα και πάνω από όλα είσαι η ερωμένη του.  

Διάβασε επίσης:


Πηγή