Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Είσαι σίγουρη ότι θέλεις αυτόν τον άντρα; Μήπως το ζώδιό σου διαφωνεί;

Συνήθως κολλάς σε έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα και κάνεις όνειρα για σχέση, γάμο, παιδιά κοκ. Κατανοητό. Ποια είναι όμως η συνηθισμένη κατάληξη; Μετά από ελάχιστο καιρό να το διαλύσετε και να μείνεις να αναρωτιέσαι «γιατί;». Εμείς θα σου λύσουμε την απορία. Γιατί να κρατήσει μια σχέση δεν αρκεί η σεξουαλική έλξη, πρέπει να ταιριάζετε σε πολλούς τομείς και να αλληλοσυμπληρώνεστε.

Διάβασε παρακάτω πώς «παραμυθιάζεσαι» ανάλογα με το ζώδιό σου, ώστε να ξεκινήσεις το ψάξιμο και αυτήν τη φορά να βρεις τον κατάλληλο άντρα!

Κριός

Είναι δυνατό να σε «φτιάχνει» ένας άντρας πιο δυναμικός από σένα, που θέλει να σου περάσει χαλινάρι και να σε κουμαντάρει; Ωραίο σκηνικό θα ήταν για μάχη, όχι για σχέση. Στην πραγματικότητα, ούτε με τον πιο πάνω, ούτε με τον πιο κάτω μπορείς να αντέξεις γιατί στην πρώτη περίπτωση θα γίνει μακελειό και στη δεύτερη με τα πολλά μέλια, τις αγαπούλες και τους τεμενάδες θα σου ανέβει ο διαβήτης. Ο κατάλληλος είναι κάποιος στο δικό σου επίπεδο που θα σε κινητοποιεί σε κάποιους τομείς και θα τον κινητοποιείς κάπου αλλού!

Ταύρος

 Ταυρίνα μου καλή, εσύ ψάχνεις έναν άντρα με τον οποίο θα έχεις «χημεία». Παρασύρεσαι όμως και συνήθως πέφτεις σε άτομα «β’ διαλογής», που στο μόνο πεδίο που ενδεχομένως να είναι καλά είναι το σεξ. Σε καλύπτει; Όχι. Γιατί πάντα μετά θέλεις και κάτι άλλο, αλλά -τι έκπληξη! – δεν μπορούν να στο προσφέρουν. Άρα, γιατί δεν κοιτάς μέσα σου να βρεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και ύστερα να ξεκινήσεις την αναζήτηση; Για να σε βοηθήσουμε σου λέμε ότι εκτός από σταθερότητα και ασφάλεια, έχεις ανάγκη και να σε κυκλοφορούν, να καλοπερνάς και να σε έχουν τα όπα-όπα

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Δίδυμος

Εσύ, όπως και η φιλενάδα σου η Υδροχόα, έχεις ένα φόβο δέσμευσης, κάνεις φιλότιμες προσπάθειες όμως να κατανικήσεις τη φοβία σου ίσως για να αποδείξεις (στον εαυτό σου κυρίως;) ότι μπορείς να τα καταφέρεις να είσαι σε μια σχέση. Αλλά, επειδή θεωρείς σημαντική την επικοινωνία, ψάχνεις κάποιον σαν κι… εσένα που θα σε καταλαβαίνει. Λάθος! Αφού ούτε εσύ δε σε καταλαβαίνεις ώρες-ώρες. Δε χρειάζεσαι έναν άλλο Δίδυμο, αλλά έναν άντρα που πατά γερά στη γη, ξέρει τι θέλει και είναι λογικός και ταυτόχρονα ρεαλιστής, όχι ανεμοδούρα…

Καρκίνος

Εσένα πάλι σε προσελκύει αυτός που δεν τον χαλάει η ιδέα της σχέσης, του γάμου και της οικογένειας. Αυτόματα πιστεύεις ότι έχετε ένα κοινό, κολλάς πάνω του και αρχίζεις κι αναπτύσσεις αισθήματα γι’ αυτόν, χωρίς όμως να εξετάσεις αν είναι πραγματικά ή τα φτιάχνεις με το μυαλό σου ή αν ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που να μπορείτε να συμβιώσετε. Και η αλήθεια είναι ότι α) πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης και β) μάλλον δεν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, νομίζεις ότι τον αγαπάς. Πάρε αλλιώς τη διαδικασία. Μην ψάχνεις άντρα για σχέση, ψάξε άντρα που θα ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Λέων

Κυνηγάς τις προκλήσεις και εννοείται ότι οι σχέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Μόλις βρεις κάποιον που θα σηκώσει το γάντι, αυτόματα σκέφτεσαι «αχ αυτός είναι». Ωστόσο, ηγετική φυσιογνωμία και ανεξάρτητη ούσα εσύ δε γίνεται να είσαι με κάποιον όπου 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα θα δίνετε αγώνα για την εξουσία και την τελική επικράτηση. Σου χρειάζεται έναν σύντροφος που θα σε ανεβάζει, θα ενισχύει την αυτάρκεια και την αυτοπεποίθησή σου, όχι εκείνος που θα σε ανταγωνίζεται.

Παρθένος

Πού πας και κολλάς συνήθως εσύ; Σε εκείνον που είτε είναι τελείως διαφορετικός από σένα ή εντελώς αλλού και σου προκαλεί ερωτήματα. Γιατί; Γιατί κατά βάθος σου αρέσει να κάνεις πειράματα. Συγκεντρώνεις τα υλικά και πιστεύεις ότι αν προσθέσεις αυτό το στοιχείο, αφαιρέσεις ένα άλλο και διπλασιάσεις τη δόση στο τρίτο, τσουπ, θα τον μετατρέψεις σε ιδανικό σύντροφο. Αμ δε! Βρες κάποιον που σε νιώθει και σε δέχεται όπως ακριβώς είσαι και παράτα τους άντρες-γρύφους για άλλες. Αφού το ξέρεις ότι στο τέλος θα σου σπάσουν τα νεύρα.

Ζυγός

Πρέπει να σταματήσεις να βγαίνεις ραντεβού με άντρες μόνο και μόνο, επειδή σε φλερτάρουν και σου κακοφαίνεται να πεις «δεν ενδιαφέρομαι». Κατανοητό ότι κολακεύεσαι, αλλά είναι πιο όμορφο να επιλέγεις εσύ, από το να σε επιλέγουν. Κι επειδή κατά βάθος το ξέρεις, γι’ αυτό στη συνέχεια αμφιβάλλεις, αν έκανες σωστά ή όχι και είσαι συνεχώς στο «ίσως» και «μήπως» ή ψάχνεις για αντικαταστάτη. Είναι, επίσης, ωραίο να αρέσεις, να σε αγαπά κάποιος και να μη νιώθεις μοναξιά, αλλά δεν κάνεις και σχέση μαζί του. Το θέμα είναι τι αισθάνεσαι εσύ. Αν είσαι ευτυχισμένη, ακόμα και ελεύθερη, αργά ή γρήγορα θα ελκύσεις τον κατάλληλο.

Σκορπιός

Άκου τώρα τι «πρόβλημα» έχεις εσύ. Τις περισσότερες φορές επιλέγεις έναν άντρα που πιστεύεις ότι είναι (ή όντως είναι) πολύ ανώτερός σου. Εκτός της μαζοχιστικής σου φύσης, που άλλο που δε θέλει να πέσει στα πατώματα, εξ αιτίας της απόρριψης, είναι και η αρνητική σου πλευρά που «επιβεβαιώνεται», σε στιλ «το ‘ξερα ότι δε θα του αρέσω» ή «ήμουν σίγουρη ότι θέλει κάποια καλύτερη». Σοβαρά; Περιμένεις να στεριώσεις μια σχέση, όταν από το ξεκίνημά της νιώθεις loser; Βρες κάποιον του διαμετρήματός σου και ζήσε τον έρωτά σου. Μετά δε θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Τοξότης

Εσένα σε ελκύουν οι «μυστήριοι», αινιγματικοί άντρες. Εκείνοι που δε μιλάνε πολύ, κρύβουν αρκετά κομμάτια τους, εμφανίζονται και εξαφανίζονται, γενικώς αυτοί που δεν ξέρεις πολλά, (μην πούμε τίποτα) για τη ζωή τους. Γιατί; Γιατί για σένα είναι μια μορφή περιπέτειας, τύπου «ανακαλύπτω το χαμένο θησαυρό». Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι άνθρακας και σου σπάει τα νεύρα να του γάζεις με το τσιγκέλι τις κουβέντες ή να κάθεται δίπλα σου σοβαρός κι αγέλαστος. Συγγνώμη που θα στο χαλάσουμε, αλλά, ανεξάρτητα με το τι πιστεύεις, χρειάζεσαι μια υγιή, συντροφική σχέση, με κάποιον άνθρωπο πρακτικό για να προσγειώνει κι εσένα, κι ας κλωτσάς.

Αιγόκερως

Μη δεις κάποιον τύπου «ανώτατο στέλεχος πολυεθνικής» ή με προδιαγεγραμμένη λαμπρή σταδιοδρομία ή έστω «αφεντικό», κατευθείαν να πέσεις… Γιατί; Αφού θα είναι τόσο απορροφημένος από την καριέρα ή τη δουλειά του που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι σχέση. Άλλο γκρουπ που «χτυπάς» είναι οι εγωίσταροι που ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους και σε βλέπουν σαν εργαλείο που θα τους λύσεις τα χέρια, οπότε στα πασάρουν όλα εσένα. Λάθος! Ο σωστός είναι αυτός που θα σε χαλαρώσει, θα βγάλει από μέσα σου τον αυθορμητισμό και την παρόρμηση που κρύβεις, θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις.

Υδροχόοος

Ψάχνεις έναν άλλον επαναστάτη, με προχωρημένες ιδέες και απόψεις, αλλά για ποιο λόγο; Προφανώς για τα δικά σου μάτια υπάρχει κάτι ρομαντικό στο να κατέβετε -ας πούμε- και να διαδηλώσετε κατά του κατεστημένου ή της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Και τον βρίσκεις! Και είναι ντάλε κουάλε με εσένα. Τι θα σε ιντριγκάρει σε αυτόν; Πόσο θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου; Σύμφωνα με τα δεδομένα, πολύ λίγο. Θα μείνετε όμως φίλοι… Αφού ξέρεις ότι αντιφάσκεις και κατά βάθος θέλεις κάποιον να σε συμμαζεύει, να σε καταπιέζει και να είναι -τέλος πάντων- τελείως διαφορετικός για να διατηρηθεί η φλόγα.

Ιχθύς

Ευφάνταστη και ρομαντική, συνήθως πας και μπλέκεις είτε με κάτι «χαμένα κορμιά» είτε με κάτι -ο θεός να τους κάνει- καλλιτέχνες για να γίνεις η μούσα τους ή για να τους παρηγορήσεις, να τους δείξεις συμπόνια κι όλα αυτά αλτρουιστικά σου. Πέφτεις με τα μούτρα και στο τέλος ανακαλύπτεις πόσο απάτη είναι και ξαναπέφτεις, αυτή τη φορά στα πατώματα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, είτε σε πληγώνει είτε σε ικανοποιεί, θέλεις έναν άντρα που θα σε φέρνει που και που σε επαφή με τη γη. Να κάνετε μαζί τα όνειρά σας αλλά να μην είναι ανέφικτα, να έχει επιθυμίες αλλά και λογική σκέψη γιατί με τη φαντασία δε γεμίζει το ψυγείο, ούτε πληρώνονται οι λογαριασμοί.

Διάβασε επίσης: 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

Αυτά είναι τα 6 πιο ζηλιάρικα ζώδια!


Πηγή