Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ερωτεύτηκα άντρα Αιγόκερω! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Δεν είναι άκρως γοητευτικός και… (εκ)παιδευτικός; Γιατί μαζί του, κάθε μέρα, όλο και κάτι μαθαίνεις και παθαίνεις! Εύκολο δεν τον λες, αλλά άμα βρεις το κουμπάκι του, όλα μια χαρά θα κυλήσουν! Κοίτα να θυμάσαι μερικά πραγματάκια μόνο:

Για συνέχισε να διαβάζεις!

1. Δεν μοιάζει δύσκολος, ΕΙΝΑΙ δύσκολος άνθρωπος! Αυτό όμως δεν πρέπει να τρομάζει εσένα, διότι ΗΔΗ έχει τρομάξει τον ίδιο! Το καταλαβαίνει ότι κάτι δεν κυλάει εύκολα στην συναισθηματική του ζωή, για αυτό, αν σε έχει επιλέξει, τότε κάτι έχεις κάνει σωστά ΕΣΥ και θέλει να επενδύσει πάνω σου! Απλά, δεν ξέρει… πως να στο πει! Κράτα στο μυαλό σου ότι ο Αιγοκερίνος, δύσκολα ερωτεύεται κι άλλο τόσο δύσκολα ανοίγεται ή αφήνεται!

2. Μην περιμένεις γλυκόλογα και τρυφερότητες από τον Αιγόκερω. Έχει πολλά συναισθήματα και μεγάλη καρδιά, αλλά τα κρύβει προσεχτικά πίσω από μεγάλους τοίχους (δεν σου θυμίζει κάτι από Σκορπιό;;;;;) και χρειάζεται γυναίκα με μαεστρία και αυτοπεποίθηση, τόλμη και επιμονή για να τον κάνει να ανοιχτεί και να αφεθεί στον έρωτα της. Διότι μην γελιέσαι: αγαπάει και αγαπάει με βάθος και για πολύ!

3. Την αγάπη του την δείχνει με ΕΡΓΑ! Δεν θα σου πει εύκολα το ‘’σ’ αγαπάω’’, αλλά είναι ικανός να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να σου δείξει εμπράκτως ότι σε θέλει και καίγεται για εσένα. Επίσης, όταν αγαπήσει, δένεται, ρίχνει άγκυρα και βάζει μπροστά το σχέδιο του για οικογένεια, απογόνους και την δυναστεία που θα φτιάξει μαζί σου! Υπάρχει όμως ένα μικρό θεματάκι: μπορεί και να μην στο πει ΠΟΤΕ με λόγια, αλλά σιγά σιγά, θα σε οδηγήσει προς τα εκεί που εκείνος θέλει! Γενικά αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι ο Mr. Capricorn, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, μελετάει όλα τα βήματα του, ακόμα κι αν κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν επικοινωνεί τίποτα!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

4. Ετοιμάσου να του αφήσεις χώρο για να… πιάσει κορυφή! Σου ακούγεται κάπως περίεργο; Κάτσε να στο εξηγήσω: αν θέλεις να είναι ευτυχισμένος, τότε θα πρέπει να τον αφήσεις να είναι καλός σε κάτι. Μα είναι το σεξ, μα είναι τα οικονομικά του σπιτιού, μα είναι το να πλάθει κουλουράκια, σε κάτι πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι πιάνει κορυφή! Διαφορετικά, αισθάνεται κάπως κι αν εσύ τον επισκιάζεις διαρκώς, τότε μπορεί να βλάψεις ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθηση του! Επίσης, κάνε το κορόιδο και άσε τον να… επιβάλλεται σε ότι του είναι σημαντικό! Έχει σούπερ ανταγωνιστική φύση! Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!

5. Κι ερχόμαστε στο καλύτερο: κάνε πως του παίρνεις τον αέρα ή τον έλεγχο να δεις για πότε γίνεται έξαλλος ή εξαιρετικά σκληρός! Αν είσαι επικυριαρχική προσωπικότητα κι εσύ, μπορεί στην αρχή να αισθανθείτε τρελή έλξη, αλλά στην πορεία, θα πρέπει να μάθεις να κινείς τα νήματα υπογείως και σιωπηλώς, διαφορετικά, θα πιαστείτε μαλλί με μαλλί! Να σου θυμίσω όμως ότι αυτός ο άντρας, αξίζει χρυσάφι, διότι και σέξι είναι και δεν ερωτεύεται για πλάκα και γερές βάσεις βάζει σε κάθε του σχέση. Άρα… ίσως να συμφέρει να το παίζεις Κινέζος που και που!

Διάβασε επίσης: 

Αυτά τα 4 ζώδια παθαίνουν σύγχυση, αν ερωτευτούν

Είσαι σίγουρη ότι θέλεις αυτόν τον άντρα; Μήπως το ζώδιό σου διαφωνεί;

Αυτά είναι τα 5 πιο ταιριαστά ζευγάρια ζωδίων για σχέση


Πηγή