Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ερωτεύτηκα άντρα Δίδυμο! Τι να προσέχω, ω Σύμπαν;

Δίδυμο ερωτεύτηκες; Αχ! Μπράβο! Κάτσε να δεις τι σε περιμένει τώρα! Όχι ότι θα σου συμβεί τίποτα τα τραγικό, αλλά να μην έχεις κι εσύ μια ιδέα τι θα σου… βγάλει στην πορεία;

Σαν άντρας είναι σούπερ και στο λέω από την αρχή! Απλά, όπως όλοι οι άντρες παγκοσμίως, έχει κι αυτός τα θεματάκια του. Αν είναι από τους βέρους Διδύμους, θα πρέπει να ξέρεις και ότι θα (προσπαθήσει) να σε χειριστεί και θα πρέπει να αντιδράσεις… Χμμμ… Για να δούμε!

1. Είναι διαόλου κάλτσα! Μα ακριβώς αυτό που διάβασες! Κι αν δεν έχει εκείνο το μάτι που παίζει από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις, καλό θα είναι να έχεις στο νου σου ότι ακόμα κι αν δείχνει… ήσυχος, δεν είναι ΠΟΤΕ υπεράνω υποψίας! Να θυμάσαι ότι πιάνει πουλιά στον αέρα, κόβει-ράβει κι όταν θέλει, αγοράζει και πουλάει! Να τον αγαπάς για αυτό ακριβώς το λόγο: επειδή είναι ένα από τα πιο (εάν δεν είναι και το ΠΙΟ) δυνατά μυαλά του ζωδιακού. Από την άλλη, να τον προσέχεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο!

2. Είναι άντρας που του αρέσει το φλερτ για χάρη του φλερτ! Κι ακόμα κι αν ο Δίδυμος σου δε φλερτάρει, δε σημαίνει ότι δεν εκτιμάει το ωραίο φύλο και δεν αναγνωρίζει σε κάθε γυναίκα τα γνωρίσματα εκείνα που τον εξιτάρουν (π.χ. μυαλό!). Φρόντισε να τον έχεις από κοντά και, επίσης, αν είσαι φύσει ζηλιάρα, καλό θα ήταν να… τον αποφεύγεις ή να μάθεις να τον εμπιστεύεσαι και να μην αρπάζεσαι!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Όμως, για να έρθω σε αντιπαράθεση με ό,τι έχω γράψει ως τώρα, ο άντρας αυτός, όταν βρει την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα που του κάνει κούκου, τα παρατάει όλα και αφοσιώνεται σε εκείνην! Όπως στο γράφω! Γίνεται πιστό σκυλί, καλός οικογενειάρχης και δεν αποκλίνει ούτε εκατοστό! Η πρόκληση είναι να συναντήσει αυτήν που θα του εμπνεύσει το πάθος, την ασφάλεια, την περιπέτεια, αλλά και την αγάπη!

4. Δεν αντέχει όμως ένα πράγμα: να τον παίρνεις ως δεδομένο και να νομίζεις ότι τώρα που σε αγαπάει, έχεις δέσει τον γάιδαρο σου. Μην του φέρεσαι σαν να είναι ο υποτακτικός σου που θα του πεις τι θα κάνετε, με ποιον θα το κάνετε, πότε και πού. Ωραίο πράγμα να παίρνεις πρωτοβουλίες σε κάποια πράγματα, αλλά αν αισθανθεί ότι δεν μπορεί πια να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό του ή ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους τόσο πολύ, που δεν υπάρχει πια περιθώριο για αλλαγές, περιπέτεια ή δράση, τότε έχουμε πρόβλημα! Θα του γυρίσει το μυαλό ανάποδα κι αρχίζει να έχει τάσεις… φυγής!

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι ο άντρας Δίδυμος είναι ανεξάρτητος, είναι εύκολος τύπος σε γενικές γραμμές και τα πάει καλά με όλους και με όλα, προσαρμόζεται εύκολα, όμως εκεί είναι ακριβώς και το θέμα: εκείνος σπάνια θα κολλήσει σε κάτι, αλλά αν εσύ θέλεις τα πράγματα αλλιώς και πιο… σταθερά, τότε, λυπάμαι πολύ, δεν σου κάνει και δεν του κάνεις. Είναι ρευστός, είναι ευπροσάρμοστος κι αν τον αρχίσεις σε γκρίνιες και ζήλιες…. Εκείνος θα προσαρμοστεί μια χαρά, ΧΩΡΙΣ εσένα… Εσύ, όμως;;;;;

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;


Πηγή