Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ερωτεύτηκα άντρα Ζυγό! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει για τον συγκεκριμένο κι αν στο μυαλό σου τον έχεις για γυναικοκατακτητή! Είναι πολύ σέξι και ξέρει πως να χειρίζεται την εικόνα του! Έχει γούστο, ομορφιά, μυαλό, χιούμορ και όταν ερωτευτεί, κάνει τα πάντα για το ταίρι του. Θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη και θέλει να νιώθει το ίδιο κοντά σου!

Διάβασε όμως και μάθε μερικά μυστικά για αυτόν τον υπέροχο άντρα!

1. Μην του τους κύκλους τάραττε! Με άλλα λόγια, ο άντρας αυτός, το έχει με την ησυχία και την αρμονία. Μην μπερδεύεσαι: δεν είναι καθόλου βαρετός ή… ήσυχος τύπος, απλά δεν πάει μια τον τσαμπουκά (ιδιαίτερα σε γυναίκα) και δεν αντιδράει ωραία στα νεύρα και τις φωνές. Λατρεύει απεναντίας την γυναίκα που θα του φτιάξει κατάσταση και θα τον έχει… στα ώπα ώπα!

2. Θα το καταλάβεις στην πορεία (εάν δεν το έχει ΗΔΗ καταλάβει) ότι ο Ζυγούλης μας, μερικές φορές είναι σαν μικρό παιδάκι, που όταν δεν περάσει το δικό του, ή όταν βαρεθεί ή στριμωχτεί, αρχίζει… τις ασυναρτησίες! Όλα του φταίνε, τίποτα δεν είναι καλό, νευριάζει, γκρινιάζει, απειλεί, κάνει ότι περνάει από το χεράκι του για να αλλάξει την κατάσταση. Αλλά με τρόπο… παιδιάστικο! Αχ! Δεν σου έρχεται να τον τσιμπήσεις;;;!!!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Όσο κι αν σου φαίνεται «κάπως», ο Ζυγός, προτιμάει μερικά πράγματα να τα αναλάβεις εσύ και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία για να γίνουν. Μισεί να ασχολείται με τα τετριμμένα της καθημερινότητας και αν του πεις να διαλέξει π.χ ποια ταινία να δείτε, μπορεί και να μην την δείτε ποτέ! Σιγά μην κάτσει να αποφασίσει! Όχι! Γι’ αυτό σου λέω, σε ότι δεν τον επηρεάζει δραματικά, αδιαφορεί κι άρα, θα πρέπει να επέμβεις!

4. Είναι γοητευτικός και το ξέρει. Αυτό που πρέπει εσύ να έχεις κατά νου, είναι ότι είναι και πολύ έξυπνος και διανοητικός τύπος (είναι ζώδιο του αέρα, άρα το έχει με την ευστροφία!). Μην τον υποτιμήσεις, θα βρεθείς να τον κυνηγάς, γιατί θα βρίσκεται δυο βήματα μπροστά σου! Είναι καλό να του δείχνεις ότι και τον σέβεσαι και τον αγαπάς, γιατί χωρίς αυτές τις δυο ποιότητες στην σχέση σας, θα αρχίσει να αμφισβητεί και τον εαυτό του, και την αγάπη σου κι όλα θα πάνε κατά διαόλου! Θέλει ειδικό χειρισμό!

5. Τέλος, να θυμάσαι ένα πράγμα: μπορεί να έχει την τάση να ερωτεύεται και φυσικά να είναι τρελά ερωτεύσιμος, αλλά αυτός ο άντρας, όσο εύκολα προσεγγίσιμος κι αν δείχνει (ή είναι), άλλο τόσο δύσκολος είναι στο να καταλήξει σε μια γυναίκα. Εάν λοιπόν σε έχει διαλέξει, τότε πραγματικά σε θέλει και μπράβο σου που τον καπάρωσες! Θα είναι σωστός και πιστός και μην ακούς βλακείες. Ο Ζυγός δεν ρισκάρει εύκολα την ηρεμία του και την οικογενειακή του γαλήνη για να κυνηγήσει χίμαιρες!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης: 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να ξαναγυρίσουν, μετά τον χωρισμό

Αυτά είναι τα 5 πιο ταιριαστά ζευγάρια ζωδίων για σχέση

Αυτά είναι τα 6 πιο ζηλιάρικα ζώδια!

 

 


Πηγή