Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ερωτεύτηκα άντρα Καρκίνο! Τι θα μου βγει, ω Σύμπαν;

Να τα μας! Πήγες κι ερωτεύτηκες ή παντρεύτηκες Καρκίνο; Με τις υγείες σου! Τι να περιμένεις από έναν άντρα που ναι μεν έχει την υπέροχη φήμη του σπιτόγατου, αλλά είναι… σταυρόλεξο για γερούς λύτες!

Καλός και χρυσός ο άντρας Καρκίνος, αλλά, μια φορά, τις κουβαλάει τις παραξενιές του! Με το «καλημέρα» σας, θα καταλάβεις ότι πρόκειται για έναν άντρα που τις ανασφάλειές του, τις βγάζει λίγες λίγες και μάλιστα πολύ… καλά καλυμμένες! Θα σου κάνει ένα σκασμό ερωτήσεις, θα σε γυροφέρνει και γενικά θα σου έχει κοντό λουρί, αλλά με τέτοιο τρόπο, που να μην πνίγεσαι! Επίσης, παρ’ όλο που είναι τρυφερός και γλύκας, μπορεί να γίνει παγόβουνο και να κάνει τον δύσκολο, όταν τον στενοχωρήσεις ή να μην σου λέει τι έχει και να σε σκάσει κυριολεκτικά! Για πάμε να δούμε, τι άλλα μπορείς να περιμένεις ή να… πάθεις!

1. Μπορεί να μην τον κόβεις για ατσίδα, αλλά στροφάρει επικίνδυνα και μάλιστα, επειδή (όπως και η γυναικεία του version) έχει τρελό ένστικτο, τα πιάνει όλα στον αέρα, ΑΛΛΑ, μπορεί να στο παίξει παπί, για να κόψει αντιδράσεις. Κάπως έτσι, σε αφήνει να εκδηλώνεσαι, να κοπανιέσαι κι εκείνος να μετράει τι του αρέσει, τι εγκρίνει και τι όχι!

2. Κι αν πιστεύεις ότι θα σε κάτσει μετά να σου πει τι τον πειράζει και τι όχι, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! Σιγά μην μπει στην διαδικασία! Εσύ, δηλαδή, δεν μπορείς να το βρεις ή να το μαντέψεις από μόνη σου;;; Όχι;;; Κακώς! Γιατί αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, εκείνος όχι μόνο θα είχε καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά θα ήξερε και ΠΩΣ συνέβη, ΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ το προκάλεσε και τι θα πράξει, για να σε κάνει να νιώσεις καλά!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Επίσης, είναι ορθό να σε συμβουλέψω ότι ο Καρκίνος μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός, εάν κάποιος σε πειράξει ή πειράξει γενικότερα τα αγαπημένα του πρόσωπα ή όποιον εκείνος θεωρεί «άνθρωπό» του! Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά φιγουράρει στην κορυφή των επικίνδυνων serial killers παγκοσμίως! Γκλουπ! Κοινώς, είναι ΚΑΙ σούπερ προστατευτικός ΚΑΙ πολύ παθιασμένος!

4. Θέλει να δεθεί μαζί σου! Αν τον θέλεις και τον αγαπάς, τότε να του το επιτρέψεις. Θα πρέπει να κάνεις μερικούς συμβιβασμούς για να ταιριάξεις με το σύμπαν του (ναι, έχει την τάση, να φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα και σε θέλει μέσα σε αυτήν), αλλά πραγματικά, εάν αυτό ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, τότε θα σε έχει πριγκίπισσα! Εάν πάλι νιώθεις «κάπως», τότε έχουμε θέμα: καλύτερα αυτό να το συζητήσετε από την αρχή και να το λύσετε, αλλιώς τα πράγματα θα πάρουν την πορεία τους και… θα κολλήσεις!

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι είναι ο τύπος του άντρα που με χαρά θα ακούσει τι έχεις να πεις, πάνω στα θέματα που τον απασχολούν. Δέχεται τις συμβουλές από ένα το πολύ δυο άτομα στη ζωή του (εκείνα που υπέρ-αγαπάει κι εμπιστεύεται απόλυτα), αλλά υπάρχει και μια λεπτομέρεια που πρέπει να συγκρατήσεις: ναι μεν θα σε ακούσει, θα σου ζητάει την γνώμη σου, αλλά ως παρορμητικό ον, μην απορήσεις, εάν στο τέλος της ημέρας κάνει τα δικά του! Cheers!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης: 

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

 

 


Πηγή