Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Η Αφροδίτη που ήδη έχει μπει στο ζώδιό σου θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα ότι τα πράγματα πάνε να αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού θα σε αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα και θα σου φέρει τύχη. Αυτή την περίοδο αναζητάς τη δικαίωση κι ο πιθανός γυρισμός ενός πολύ σημαντικού προσώπου, που ίσως είναι Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως, θα σου τη δώσει. Αν είσαι μόνος/η, θα δεις να αλλάζουν τα πράγματα άρδην και θα κάνεις πιο εύκολα ένα νέο ξεκίνημα, καθώς η απογοήτευση θα φύγει και τη θέση της θα πάρει η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σου. Οπότε, είναι λογικό να ελκύσεις κάτι πολύ δυνατό στη ζωή σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών και έχεις ήδη μια τάση να επαναστατήσεις. Το πιο σημαντικό, αυτή την στιγμή είναι να κάνεις ένα βήμα και να διαχωρίσεις την θέση σου και κατά κάποιο τρόπο να αποστασιοποιηθείς από τον Υδροχόο ή τον Λέοντα, καθώς έχετε μεγάλες διαφορές και δεν συμπίπτουν τα θέλω σας. Αν δεν το κάνεις, θα εκνευριστείς, θα τρελαθείς και θα λες δεξιά κι αριστερά ότι σε έχουν αδικήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να αναγνωρίσεις και την κτητικότητα που πιθανόν είχες, όταν ήσασταν μαζί. Από την άλλη, μια νέα σχέση μπορεί να φανεί στον ορίζοντα και να ηρεμήσεις από τις εντάσεις. Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ θα είναι πιο εύκολο να περάσεις καλά και να δείξεις τα βαθιά σου αισθήματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Εντυπωσιάζεσαι που έχει γυρίσει το παιχνίδι υπέρ σου, γι’ αυτό παρακινείς τον εαυτό σου να παραμείνει σε αυτό και δεν αρνείσαι σχεδόν καμία πρόκληση. Για να υπάρχει όμως ισοτιμία, θα πρέπει να δώσεις περιθώρια και στο άλλο άτομο να παίξει. Η κρίση με τον Τοξότη πιθανόν να εκτονωθεί γιατί θα γίνουν πολλά βήματα από τους δυο σας. Ακόμα και με έναν Ιχθύ το παλεύεις και προσπαθείς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, αν και κρατάς κάποιες αποστάσεις, μήπως έτσι καταφέρεις κάτι καλύτερο. Ο Υδροχόος είναι πιστός φίλος και μπορεί, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, η σχέση σας να αλλάξει και να γίνει πιο ερωτική.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και βρίσκεσαι σε οριακό σημείο, κάτι που σε ωθεί στο να κάνεις αλλαγές. Από την μια όμως φοβάσαι την μοναξιά και από την άλλη δεν αντέχεις ούτε μια στιγμή την τωρινή κατάσταση. Με τον Κριό θα κάνεις την κίνηση και θα προσπαθήσεις να ξαναέρθεις σε επαφή γιατί πιθανόν να σε έχει σημαδέψει συναισθηματικά. Ωστόσο, δε θα αλλάξουν και πολλά πράγματα, αν εσύ δεν πάρεις απόφαση να το χειριστείς τελείως διαφορετικά. Το πιο βασικό είναι να μην χαλιέσαι με το παραμικρό γιατί η μεγάλη σου ευαισθησία πιθανόν να σε βάζει σε μπελάδες. Από την άλλη, το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος σε υποχρεώνει να κάνεις κινήσεις για να αυτονομηθείς κι αυτό δεν σου αρέσει καθόλου, γιατί θέλεις συντροφικότητα και κυρίως κάποιος/α να σε προστατεύει και να σε φροντίζει.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Ζεις για λίγο την απόλυτη συντροφικότητα και αυτό είναι που σε κάνει να προχωράς περισσότερο, ακόμα και μια σχέση από την οποία, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, κρατούσες απόσταση. Το ότι έχεις σύντροφο βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ζείτε και μαζί. Απλά βιώνεις τι σημαίνει να είσαι κοντά με έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι τα πάντα κι η διαφορά είναι ότι αυτή την φορά εσύ είσαι πρόθυμος/η να μοιραστείς. Μπορεί να κάνεις ταξίδια, λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων ή άλλων πλάνων που ετοιμάζεις και να σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βάλει σε ένα περιβάλλον πιο κοσμοπολίτικο. Οι υποχρεώσεις που σου φορτώνει ο Αιγόκερως είναι βουνό αλλά τις θεωρείς φυσιολογικές, τουλάχιστον μέχρι να δεις το θέμα αλλιώς…

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Αναγκάζεσαι να κάνεις ανοίγματα τα οποία δεν πηγαίνουν και τόσο πολύ στον χαρακτήρα σου αλλά βλέπεις ότι για να επιβιώσεις μέσα σε μια σχέση πρέπει να έχεις διαφορετική πολιτική, η οποία σίγουρα σε οδηγεί άλλη συμπεριφορά, πιο ανοικτή και φιλική και κυρίως γνήσια. Με τον Κριό γίνονται άλματα, τα οποία μερικές φορές δείχνουν ότι είναι για το καλό σας, άλλες όμως βρίσκεστε πολύ μακριά για αυτό είναι απαραίτητο να έχετε έναν κώδικα επικοινωνίας. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό το συναίσθημα ρέει αλλά υπάρχουν αντιστάσεις και μερικές φορές δεν λέτε την αλήθεια ο ένας στον άλλο. Οπότε θα πρέπει από κοινού να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας για να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι απαραίτητο να μιλάτε ανοικτά και να μην φοβάστε την απόρριψη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

 

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

 

Ζυγός ❤

Ζεις την καλύτερη περίοδο γιατί ξεκαθαρίζει τελείως το τοπίο και κυρίως δεν έχεις μέσα σου πολλές ενοχές και τύψεις για τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Ευτυχώς τίποτε δεν κάνεις μηχανικά και η επικοινωνία σου είναι άψογη. Η Αφροδίτη που μπήκε στον 7° οίκο σου θα σου ενισχύσει μεν την ανάγκη να ανήκεις κάπου και να έχεις οικειότητα, αλλά με κάποιο τρόπο σε ωθεί να διατηρήσεις και την ατομικότητά σου. Οι σκέψεις για γάμο ή συμβίωση πιθανόν να είναι πιο έντονες αυτή την φόρα γι’ αυτό κι οι αποφάσεις σου ενδεχομένως να είναι πολύ γρήγορες, κυρίως αν η γνωριμία είναι καινούργια. Καλό είναι να προσέχεις τις τάσεις ανταγωνισμού που μπορεί να υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί κάποιες φορές θα λειτουργείς αντιδραστικά και διασπαστικά και θα δημιουργούνται διαμάχες.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Βρίσκεσαι σε μια φάση επανάστασης και προσπαθώντας να κάνεις κάτι διαφορετικό, επανεξετάζεις ακόμα και αυτά που θεωρούσες σταθερά και σίγουρα. Όλα καταγράφονται αλλιώς μέσα σου και μέχρι και σκηνή θα κάνεις γιατί δεν σηκώνεις πλέον μύγα στο σπαθί σου, ιδιαίτερα αν κάποιος/α σε καταπιέσει ή επιχειρήσει να στερήσει την ελευθερία σου. Η σχέση με τον Υδροχόο από φιλική μπορεί να γυρίσει και πάλι στο ερωτικό πάθος, αλλά εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην ξεπεραστούν τα όρια, τα οποία όμως είναι δύσκολο να κρατηθούν γιατί υπάρχει πολύ έντονο συναίσθημα. Το να μιλήσετε θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης, το να θυμάσαι συνεχώς συμπεριφορές που σε έχουν πληγώσει δεν εξυπηρετεί κανένα σας. Με τον Κριό υπάρχει έντονη ερωτική έλξη αλλά προς το παρόν προτιμάς να παραμείνετε όπως είστε για να μην χαθεί η αίσθηση της ελευθερίας που τόσο έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης 

Αλλάζεις πολύ εύκολα γούστα κι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης σιγουριάς που νιώθεις μέσα σου. Όλα όμως μπορεί να ανατραπούν και από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς κτυπημένος/η από τα βέλη του έρωτα. Αλλά αυτή τη φορά θα έχεις τέτοια δύναμη που δεν θα παραδοθείς εύκολα, κυρίως με το Κριό ή τον Λέοντα που έχεις καλή επαφή και επικοινωνία. Ρισκάρεις πάντως να χαλάσεις την φήμη σου, αν τυχόν μιλήσεις με τον Ταύρο και του εκμυστηρευτείς κάποια πράγματα για σένα. Επειδή όμως έχεις και χιούμορ τα παίρνεις όλα ανάλαφρα και δε σε νοιάζει. Τώρα ξέρεις τα δικαιώματά σου και το παιχνίδι το κάνεις με τους δικούς σου κανόνες, γιατί έχεις υψώσει την σημαία της επανάστασης απέναντι στην καταπίεση και πίσω δεν κάνεις με τίποτα. Οπότε, εκ των πραγμάτων, θα κάνεις αλλαγές αρκετά θετικές.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και η ξεκάθαρη στάση σου θα βοηθήσει στο να ξέρεις από την αρχή τι ακριβώς θέλεις και τι όχι. Οπότε, ακόμα και σε δύσκολη φάση να βρεθείς, θα έχεις θάρρος και με μεγάλο δυναμισμό θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Η σχέση με τον Κριό σε απασχολεί αυτό το διάστημα γιατί έχει ενεργοποιηθεί αρκετά και οι απαιτήσεις είναι μάλλον πολλές και από τις δυο πλευρές. Καλό είναι να του αφιερώσεις παραπάνω χρόνο για να μην κάνει παράπονα ότι ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου. Με τον Ζυγό υπάρχουν διαφωνίες και διαφορές και μόνο η αγάπη θα υπερνικήσει τα εμπόδια. Αν έχεις πάρει απόφαση να μην είσαι μαζί με ένα πρόσωπο, ακόμα και αν έχετε φτάσει κοντά στο να κάνετε οικογένεια, σε περίπτωση που θίγονται άμεσα οι αρχές και οι αξίες σου, μπορεί να τα διαλύσεις όλα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Όλα είναι πιο εύκολα αυτό το διάστημα γιατί έχεις μια σχετική άνεση να διαχειρίζεσαι ακόμα και την μοναξιά σου. Οπότε μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να λέει «αρκετά» σε μια σχέση που κατά τη γνώμη σου δεν πάει άλλο. Πρόσεξε μην το παρακάνεις και θέλεις να μένεις συνέχεια μόνος/η γιατί θα χάσεις σημαντικές ευκαιρίες για κάτι πολύ καλό. Η επιστροφή ενός μετανιωμένου Λιονταριού που πιθανόν να ταξιδεύει, θα σου αλλάξει τελείως τη λανθασμένη γνώμη που είχες, εξ αιτίας ενός συγκεκριμένου γεγονότος. Όταν αρχίσει να σου εξηγεί πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα θα αλλάξεις γνώμη γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν το είχες ξεπεράσει, παρ’ όλο που άλλα έλεγες. Τώρα, δοθείσης ευκαιρίας, θα πάρεις έστω και κατά μία έννοια τη ρεβάνς. Η αγάπη όμως δεν έχει σχέση με τα αντίποινα ή την εκδικητικότητα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο δεν σε αφήνει να ησυχάσεις γιατί είναι πολύ έντονο και γεμάτο αποκαλύψεις και αλήθειες. Το ότι θέλεις όμως να ταράξεις τα νερά και να βγεις από πάνω δεν σε εξυπηρετεί πουθενά. Σίγουρα πάντως θα είσαι πιο διεκδικητικός/η και δεν θα το βάλεις κάτω, αν δεν έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο. Με τον Τοξότη τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι προσπαθείς να αναβαθμίσεις όλες τις αξίες που σας δένουν και μέσα από εκεί να βγάλετε τα καλά σας στοιχεία. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις το συναίσθημά σου. Με τον Παρθένο τελικά μπορεί να τα βρείτε, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τις φοβίες σου.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή