Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Έχεις όλη την καλή διάθεση να συγχωρήσεις αλλά και να ξεπεράσεις κάποια ατοπήματα που μέχρι πρότινος δεν ήταν εύκολο να τα δικαιολογήσεις. Με την σκέψη σου δημιουργείς ρομαντικές σκηνές και αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από την πλήξη. Η επαφή με τον Ιχθύ είναι πολύ σημαντική αυτό το διάστημα γιατί ενθουσιάζεσαι με τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται, αφού δεν είναι στον κόσμο του όπως άλλες φορές, αλλά δε σου προκαλεί κι εντάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει καινούργιες κατευθύνσεις για το πώς να σταθείς μέσα σε μια σχέση. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες γιατί όντως θα δημιουργηθεί χάσμα στην επικοινωνία. Επίσης, να μην βιάζεσαι γιατί τίποτα δε γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Ο Ταύρος σου προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια που σε κερδίζει, κάνοντάς σε να θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. Ο Ζυγός επαναστατεί και εσύ θα πρέπει να το σεβαστείς για να μπορέσεις να κερδίσεις τη μάχη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Σηκώνεις τα μανίκια και κάνεις ξεκαθαρίσματα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Από την άλλη, ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα και τις ανάγκες σου. Είσαι έτοιμος/η να πάρεις ακόμα και απαντήσεις που πιθανόν να μην σου αρέσουν, αλλά θα το κάνεις γιατί δε θέλεις πλέον να ζεις στα σύννεφα. Θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αγάπη και όλο αυτό θα σε οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Το να βάλεις απέναντί σου ένα άτομο και να πεις αυτά που νιώθεις θα σε εξελίξει, αφού θα έρθουν τα πάντα στο φως και τίποτε δε θα μείνει κρυφό. Η σχέση με τον Ιχθύ σε δυσκολεύει γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά εσύ, με την επιμονή σου, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Με τον Ζυγό θα προσπαθήσεις να κάνεις μια συζήτηση, αντί όμως να σε οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα, θα σε αποπροσανατολίσει. Μην αφήνεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες να αποδυναμώνουν την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα καινούργιο ειδύλλιο θα ξεκινήσει, αν και το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να το είχες γνωρίσει πριν καιρό, τώρα όμως θα είναι ώριμες οι συνθήκες.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Έχεις ευαισθησίες που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να σε βλάπτουν. Αν κρατήσεις κάπως τα όριά σου και δεν παρασυρθείς σε συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις ότι έχεις χάσει τον εαυτό σου, όλα θα πάνε καλά. Αλλά, αν μπεις στο παιχνίδι του άλλου και ακολουθήσεις κάποιες τρέλες του, που προέρχονται κυρίως από τις ανασφάλειές του, παρότι στις παρουσιάζει σαν φυσιολογικές, τότε μάλλον πρέπει να επανέλθεις στην εκλογικευμένη σου πλευρά. Αυτό το διάστημα, αν σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ, δεν θα είναι εύκολη η επικοινωνία μεταξύ σας και θα προσπαθήσεις πάρα πολύ για να μην γίνουν λάθη, παρεξηγήσεις ή ακόμα και παρεμβολές. Ένα τρίτο άτομο που ίσως αποπειραθεί να αναμειχθεί στη σχέση σας πρέπει να το σταματήσεις, αλλιώς θα υπάρξουν παρανοήσεις. Με τον Κριό τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα γιατί έχετε αρκετά κοινά, ιδίως γνώση και πληροφορίες που στην παρούσα φάση έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Αναλύεις περισσότερο από άλλες φορές τα δεδομένα. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 Μαρτίου σε ενεργοποιεί, καθώς πάντα επηρεάζεσαι από αυτό το φαινόμενο, οπότε θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια μπερδεμένα σου αισθήματα που μερικές φορές σε πάνε πίσω. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, είτε Παρθένο είτε Ιχθύ, που θα σε υποχρεώσει με κάποιο τρόπο να προσφέρεις υπηρεσίες και πρακτική βοήθεια. Φυσικά, εσύ, σαν ιδιαίτερη προσωπικότητα, δεν θα κάνεις τίποτε, αν δεν το βιώσεις πρώτα εσωτερικά. Με τον Σκορπιό θα υπάρξει μεγάλο πάθος και έλξη, όμως επειδή έχεις ανάγκη να καλύπτεσαι και συναισθηματικά και όχι μόνο σεξουαλικά, πιθανόν να βάλεις ένα φρένο, αν δεις ότι δεν παίρνεις αυτό που θέλεις και έτσι όπως το θέλεις. Πρέπει όμως να βρεις ένα άτομο που να έχετε κοινό ορίζοντα και επιθυμίες. Με τον Κριό ή τον Ζυγό υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα, αλλά η πορεία εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσεις σε κάποιες καταστάσεις, δηλαδή, ή θα νιώσεις ένα είδος απόρριψης και θα στεναχωρηθείς, οπότε θα κάνεις λανθασμένες διαπιστώσεις ή θα τη δεις πιο χαλαρά και έτσι δε θα χαθεί η σχέση. Να έχεις υπομονή γιατί μερικές φορές τη χάνεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Ανακατεύεσαι με πολλά κι αυτό δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για να μην κολλήσεις σε πρόσωπα και συμπεριφορές που δεν σου πηγαίνουν. Έχεις μετριάσει λίγο την αλαζονεία σου και προσπαθείς να συνδεθείς περισσότερο συναισθηματικά. Η αλλαγή του Ιχθύ απέναντί σου μάλλον θα σε ικανοποιήσει και θα πιστέψεις ότι τελικά μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο μεταξύ σας. Με τον Παρθένο μοιράζεσαι τη ζωή σου, αλλά μερικές φορές συγκρούεστε για πρακτικά θέματα τα οποία μπορούν να εκλείψουν, μόνο αν το αποφασίσετε. Ίσως πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας και να στραφείτε σε πιο απλά και λιτά πράγματα. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα μοιραίο πρόσωπο για σένα που θα ενεργοποιήσει μέσα σου τη διάθεση προσφοράς και υπηρεσίας και με κάποιο τρόπο να νιώσεις ότι είσαι χρήσιμος/η. Με τον Τοξότη περνάς από διάφορες φάσεις, αλλά ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 του μηνός στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει άμεσα, αφού θα προσπαθείς να βρεις ισορροπίες μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο και μπορεί να χάσεις για λίγο το μέτρο, αλλά από την άλλη θα «σηκώσεις τα μανίκια» και θα επικρίνεις ακόμα και τον εαυτό σου σε περίπτωση που σε εμποδίζει να κάνεις αυτό που πρέπει. Όλα είναι πολύ ρευστά και περίεργα αυτό το διάστημα. Οι ανάγκες σου για συντροφικότητα έχουν αυξηθεί και πιθανόν να κάνεις κινήσεις πανικού γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει αν είσαι από ανασφάλεια σε μια σχέση ή από αληθινή αγάπη. Αυτό είναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσεις γιατί θα πρέπει να ανέβεις ψηλά σε επίπεδο συνειδητότητας. Το να αγαπάς τον εαυτό σου θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο γιατί έτσι θα βάλεις όρια. Η αξία σου είναι δεδομένη και κανένας δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει. Με τον Κριό υπάρχει ρήξη μερικές φορές για αυτό μπορεί να αποστασιοποιηθείς και να νιώσεις ότι είστε μακριά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

 

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

 

Ζυγός ❤

Ενεργοποιείσαι κυρίως για να διεκδικήσεις πράγματα τα οποία πιστεύεις ότι σου ανήκουν και δε θα κάνεις με τίποτε πίσω. Αν είσαι με Ταύρο, θα δεις ότι θα έχεις μια καινούργια και διαφορετική σχέση αλλά θα πρέπει να εξιχνιάσεις τις προθέσεις και τα συναισθήματά του γιατί δεν θα είναι εύκολο να σου ανοιχτεί. Με τον Ιχθύ θα ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και ό,τι υπήρχε που ήταν αδιευκρίνιστο τώρα θα μπει σε μια συγκεκριμένη βάση, οπότε θα ξέρεις πώς ακριβώς να συμπεριφερθείς για να μην είσαι έξω από το παιχνίδι. Με ένα άτομο που είστε μαζί στη δουλειά, μέχρι πρότινος κρατούσατε τα προσχήματα, από εδώ και πέρα όμως μάλλον δεν θα αντέχεις και θα είσαι ο/η πρώτος/η που θα επαναστατήσει, με στόχο να απελευθερωθείς από αυτή την μυστικότητα. Με τον Τοξότη ή τον Υδροχόο υπάρχει καλή επικοινωνία, αλλά περιμένεις να γίνει από αυτόν το πρώτο βήμα γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Ο Κριός έχει επανέλθει και σου ζητά άμεση επανασύνδεση. Δεν πρέπει όμως να επηρεαστείς από τις υπάρχουσες συνθήκες αλλά από το αν πραγματικά τον θέλεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και κυρίως δεν αφήνεις εύκολα να χαθεί μια σχέση για την οποία έχεις ήδη αγωνιστεί πολύ. Έχεις σιγουριά πλέον τι θέλεις και ποια είναι τα αληθινά σου αισθήματα, γι’ αυτό δεν παρεκκλίνεις πουθενά. Έχεις γενικά ενεργοποιηθεί για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό μπορεί να επαναστατήσεις, αν δεις ότι ο Κριός πάει να σε καταπιέσει ή να σου περάσει τις δικές του γραμμές. Από την άλλη, με τον Ιχθύ ρέει το συναίσθημα και διασκεδάζετε πολύ μαζί. Το να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που έχετε και συναισθηματική σχέση θα είναι για σένα μάλλον δίκοπο μαχαίρι, οπότε από την αρχή οφείλετε να κάνετε μια σαφή συμφωνία μεταξύ σας. Το ότι έχει περάσει καιρός και ένα άτομο που περίμενες δεν έχει επιστρέψει, σίγουρα σου προκαλεί λύπη, αλλά όχι όπως παλιά γιατί πλέον αναγνωρίζεις και τη δική σου αξία και δύναμη.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης ❤

Θα προσπαθήσεις να ξεμπερδέψεις τα συναισθήματά σου που είναι κουβάρι, επειδή δεν ξέρεις, αν αυτό που νιώθεις είναι λύπηση ή αληθινή αγάπη, όμως θα δεις να γίνονται ξαφνικές αλλαγές που δεν περίμενες. Ο Ταύρος επανέρχεται στη ζωή σου και δε σε αφήνει καθόλου αδιάφορο/η, αλλά, αν είναι ήδη σε άλλη σχέση, δεν θα κάνεις εκπτώσεις και θα δηλώσεις ότι δεν σου αρέσει το διπλό παιχνίδι. Το να είσαι με ένα Ιχθύ φαινομενικά είναι εύκολο αλλά τελικά, όταν κάνεις σχέση, στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας έχετε διαφορές που σας κάνουν να συγκρούεστε. Αν θέλεις πραγματικά αυτό το άτομο, θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να αποδεχτείς ότι διαφέρετε στον τρόπο της δράσης. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι τόσο το καλύτερο με τον Δίδυμο ή Παρθένο γιατί αλλιώς θα τον μπερδεύεις και δεν θα είστε όπως παλιά. Καλύτερα να βγαίνετε και να διασκεδάζετε, παρά να συζητάτε και να έχετε κόντρες. Χρειάζεστε πάντως και ένα ρομαντικό ή καλλιτεχνικό κομμάτι που να σας ενώνει για να περνάτε καλά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Πολλά ερωτηματικά σε βασανίζουν για το πώς πρέπει να πορευτείς από εδώ και πέρα, κυρίως αν είσαι σε μια σχέση που δεν σου αφήνει περιθώρια εξέλιξης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξοδεύεις περισσότερο χρόνο για τον καλλωπισμό σου και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Πιθανόν για λίγο να αφήσεις τα σκούρα χρώματα και να αναζητήσεις τα φωτεινά στο ντύσιμό σου. Όλα αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στην συμπεριφορά σου γιατί την χρειαζόσουν αυτήν την αλλαγή. Ένα φλερτ θα σε ανανεώσει αλλά αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια σχέση θα δημιουργήσεις μέσα σου χώρο. Συναισθηματικά μπορεί να έχεις πισωγυρίσματα, αν όμως έχεις χωρίσει οριστικά, θα βαδίσεις μπροστά κι ίσως γνωρίσεις έναν Παρθένο. Οι παρέες σου και γενικά τα άτομα που βγαίνεις και γνωρίζεσαι πιθανόν να σου φέρουν ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Σκέφτεσαι τι πρέπει τελικά να κάνεις για μια σχέση η οποία δεν είναι και τόσο σταθερή. Η πιθανότητα να φύγεις είναι μεγάλη, όχι γιατί δεν νιώθεις αγάπη και έλξη, αλλά γιατί δε συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις επαναστατήσει για διάφορες, παλιές συμπεριφορές όχι μόνο δικές σου, αλλά και του προσώπου που σχετίζεσαι και προσπαθώντας να αλλάξεις την κατάσταση μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος/η με αντιδράσεις. Η επαφή με έναν Κριό που τον ήξερες από παλιά, αλλά η ιστορία μεταξύ σας δεν προχώρησε, θα σε ανεβάσει ψυχολογικά γιατί συνεχίζει να σου αρέσει. Με τον Καρκίνο υπάρχουν αλλαγές, κυρίως από την πλευρά σου γιατί πλέον δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου κι όσο νιώθεις ότι σε αδικεί, τόσο φωνάζεις και αντιστέκεσαι. Καλύτερα να το συζητήσετε και να παραμένεις αν μπορείς φίλος/η του, αν έτσι επικοινωνείτε καλύτερα. Ο Ταύρος ίσως μπει ξαφνικά στη ζωή σου και από εκεί που τον είχες διώξει από το μυαλό σου, πάλι θα σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Είσαι με το ένα πόδι έξω από μια σχέση και με το άλλο μέσα. Ο λόγος είναι ότι γίνεσαι πιο αυτόνομος/η και αυτό σίγουρα αλλάζει όλα τα δεδομένα. Με τον Καρκίνο η προσπάθεια γίνεται πολύ συνειδητά να τα ξαναβρείτε και να έχετε μια κοινή ζωή, αλλά αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα από την συμπεριφορά του, θα αρνηθείς να παραμείνεις. Με τον Κριό όλα γίνονται πολύ γρήγορα και θεαματικά, οπότε ή θα είστε μαζί και θα εκπλήξετε τους πάντες ή θα φύγετε τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο που και πάλι θα δημιουργήσετε εντυπώσεις. Το σημαντικό είναι, από την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου στις 12 Μαρτίου και επηρεάζεσαι άμεσα, να κάνεις το σωστό διαχωρισμό, ώστε να ξέρεις επιτέλους τι είναι ρεαλισμός και πραγματικότητα και τι είναι ψευδαίσθηση ή ακόμα και αληθινή αγάπη. Αυτή η συνειδητοποίηση θα σε προχωρήσει αρκετά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή