Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός ❤

Είσαι πιο ευέλικτος/η γι’ αυτό παρακάμπτεις πολύ εύκολα εμπόδια και έτσι δε χαλάς άσκοπα την ενέργειά σου. Θα διαπιστώσεις ότι με αυτόν τρόπο, όχι μόνο ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, αλλά και βοηθάς ώστε τα πράγματα στη σχέση σου να καλυτερεύσουν ή να πάρουν τον δρόμο τους. Αν είσαι ελεύθερος/η, το απολαμβάνεις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα. Ένας Ζυγός άλλες φορές σε απογειώνει και άλλες σε ρίχνει στα πατώματα μάλλον γιατί δεν υπάρχει σταθερότητα ούτε στη δική σου συμπεριφορά, ούτε στη δική του. Το να εξασκηθείς ώστε να συμβαδίζεις με τα θέλω ενός Ταύρου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη γιατί εσύ «τρέχεις» και βλέπεις μπροστά, ενώ αυτός έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος/η κι ίσως κατηγορείσαι για αδιαφορία. Θα πρέπει όμως να έχεις υπομονή μαζί του και να του εξηγείς, αντί να ενοχλείσαι.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος 

Εμβαθύνεις, ώστε να αντιληφθείς περισσότερο τις προσωπικές σου ανάγκες και βρίσκεις λύσεις πιο εύκολα για να ξεπεράσεις και ένα χωρισμό γιατί νιώθεις ότι πρέπει να επιβιώσεις, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Μερικές φορές σκέφτεσαι να πεις πράγματα που ενδεχομένως να σοκάρουν το πρόσωπο που είστε μαζί, αλλά συγκρατείσαι γιατί φοβάσαι τις συνέπειες. Αν γινόταν, θα είχες ήδη τραβήξει το σχοινί και θα έκανες τα δικά σου, προς το παρόν όμως κρατάς το στόμα σου κλειστό και κρυφά τα συναισθήματά σου. Η σχέση με ένα Κριό σου δίνει τη δύναμη για να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά και υπάρχει αδιέξοδο. Μια νέα γνωριμία ή ακόμα και η επανασύνδεσή σου με ένα Σκορπιό θα σου δώσει χαρά και θα καταλάβεις ότι όταν προσπαθείς πραγματικά, όλα μπορούν να γίνουν.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι ❤

Αναζητάς την αλήθεια ακόμα και σε πολύ μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου και την αναγνωρίζεις, επειδή νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να βάλεις στη θέση του/της το πρόσωπο που σχετίζεσαι, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψει ή θα φερθεί πολύ εγωιστικά ή επιθετικά. Με έναν Κριό υπάρχει έντονο κι αμοιβαίο ενδιαφέρον και μοιράζεστε πολλά πράγματα μεταξύ σας, οπότε αυτό βοηθά ώστε να εξελιχθεί η σχέση. Η επαφή με έναν Σκορπιό ίσως έχει κάποιες δυσκολίες στην αρχή γιατί δεν θα είναι εύκολο να συντονιστείτε. Αλλά σιγά-σιγά θα αποδεχτείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούσαν και θα σταματήσουν οι διαφωνίες σας. Μια ξαφνική γνωριμία, η οποία θα γίνει εντελώς απροειδοποίητα από πρωτοβουλία φίλων σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος ❤

Οι ερωτικοί σου στόχοι είναι πολύ τολμηροί και ενδεχομένως να σε αναγκάσουν να ρισκάρεις. Μια γνωριμία σου πιθανόν να έρχεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα αξίες και πεποιθήσεις σου, αλλά επειδή νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις το κατεστημένο και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, δεν σε πειράζει. Με έναν Κριό θα γίνει άμεση επανασύνδεση, πάνω σε νέα βάση, η οποία θα σε υποχρεώσει να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Με έναν Τοξότη θα γίνει κατά κάποιο τρόπο το ίδιο, αλλά εδώ θα ίσως βγάλετε την κοινή σας επιθυμία να ταξιδέψετε και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Όλα δείχνουν ότι θα εξερευνήσεις περισσότερο τα πράγματα με έναν Ταύρο, με τον οποίο σε δένουν πολύ δυνατά συναισθήματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων ❤

Σε έχει καταλάβει μια ανανεωτική δύναμη, οπότε διαμορφώνεις και την σχέση σου καλύτερα. Η πληθωρικότητα που θα βγάλεις θα είναι το κλειδί, το οποίο θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Επειδή νιώθεις μερικές φορές αποκομμένος/η από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανόν να σκεφτείς ότι δίνεις πολλά και θα καταλήξεις ότι πρέπει να σταματήσεις να μονοπωλείς το ενδιαφέρον του με αυτό τον τρόπο. Οι σχέσεις είναι ισότιμες γι’ αυτό να περιμένεις να πάρεις και μετά να προχωρήσεις, χωρίς αναστολές και φόβους. Ταξίδια και ευχάριστες στιγμές θα είναι συχνά αυτή την περίοδο. Κύρια επιδίωξη σου θα είναι να περάσεις καλά και να μοιραστείς τις όμορφες πλευρές της ζωής γι’ αυτό θα αφήσεις πίσω σου το γκρίζο παρελθόν.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος ❤

Αναλύεις και αναλύεις αλλά άκρη δεν βγάζεις, οπότε θα σταματήσεις και ίσως βρεθείς να κάνεις εξτρίμ πράγματα, τα οποία άλλες εποχές δεν θα τα είχες καν φανταστεί. Τώρα όμως τολμάς και ό,τι κάνεις με θάρρος το πετυχαίνεις. Γι’ αυτό με έναν Κριό μπορεί να νιώσεις ότι το έχεις και να προχωρήσεις ακόμα και σε συμπεριφορές πολύ εκκεντρικές για την δική σου την προσωπικότητα. Θέλεις πλέον να ξεφύγεις από τον ρόλο του θύματος οπότε ή παίζεις και με άλλο άτομο για να νιώσεις ότι αρέσεις ή προσπαθείς να σηκώσεις το ανάστημά σου και να αποδείξεις την αξία σου. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από το πόσο έχεις καταλάβει τον εαυτό σου. Με έναν Ταύρο ή Σκορπιό υπάρχει καλύτερη επαφή ενώ με έναν Τοξότη δυσκολίες γιατί βγάζει αλήθειες και νιώθεις ότι κάπως σε καταπιέζει.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

 

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

 

Ζυγός ❤

Ενώ επιθυμείς διακαώς να είσαι ανεξάρτητος/η, τελικά κάνεις κινήσεις που δείχνουν ότι εξαρτάσαι καθαρά από το άτομο που είσαι μαζί ή από κάποιον/α που φλερτάρεις αλλά προς το παρόν και δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Ωστόσο, σε επηρεάζει κι ανάλογα με την αντίδρασή του/της απέναντί σου, σε κάνει να νιώθεις ότι αγαπιέσαι ή δεν αγαπιέσαι. Όλα αυτό το διάστημα αλλάζουν και αν το επιδιώξεις συνειδητά, θα αυτονομηθείς και θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις που επικρατούν μέσα σου έχουν τέτοια δύναμη που μπορεί να σε κάνουν να εκτροχιαστείς για λίγο γιατί δεν θα ξέρεις τι θέλεις ακριβώς και πώς θα το πάρεις. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να το ανακαλύψεις. Η επαφή με έναν Κριό είναι ζεστή και με αυθορμητισμό, ενώ με τον Αιγόκερω μπαίνει στην μέση το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι και κάπου στην πορεία το χάνετε.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός ❤

Σε αυτή τη φάση, ενώ σε ενδιαφέρει η συντροφικότητα, νιώθεις ότι ξοδεύεις τη δύναμή σου στο άλλο πρόσωπο. Πιθανόν ένα άτομο που είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος να επιστρέψει, χωρίς όμως να σου εξηγήσει και πάλι τι θέλει από εσένα. Η ασάφεια θα επικρατήσει μέχρι εσύ να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και πρέπει να το κάνεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση. Θα ακολουθείς από φόβο ή ανάγκη τα θέλω του και θα προσπαθείς να είσαι αρεστός/η για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες. Μόνο αν αποφασίσεις να θέσεις επί τάπητος την διαφορετικότητά σας, θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αλλιώς, θα πρέπει να φύγεις και να κάνεις μια νέα αρχή. Όλα παίζονται αυτή την περίοδο γιατί εξαρτάται από το πόσο θα τολμήσεις να κάνεις τομές και συζητήσεις που θα φέρουν στο φως διάφορα πράγματα που είναι στο σκοτάδι.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης ❤

Βιώνεις μια χαλαρή καθημερινότητα κι αυτό σε βοηθά, ώστε κινείσαι σε ένα περιβάλλον που σου πηγαίνει πολύ. Μπορεί να πάρεις το ρίσκο σε μια καινούργια σχέση γιατί νιώθεις μεγάλη δύναμη αλλά και την άνεση να μιλήσεις στη δική σου γλώσσα. Η επαφή με έναν Κριό ή Ζυγό είναι ξεχωριστή κι όλα δείχνουν ότι θα ζήσεις μαζί του νέες και μάλιστα πολύ δυνατές εμπειρίες, στην αρχή σε φιλικό επίπεδο και μετά σε πιο ερωτικό. Το μπλοκάρισμα που ίσως νιώθεις με έναν Ταύρο, δεν είναι μόνο δική σου ευθύνη γιατί μπορεί να σου βγάζει μερικές φορές συναισθήματα στέρησης ή μιζέριας και να μην ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Μην κολλάς όμως σε τέτοιες λεπτομέρειες, αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας. Η βοήθεια ενός Υδροχόου σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό σου θέμα πιθανόν να δείξει ότι υπάρχει αληθινό ερωτικό ενδιαφέρον για σένα και αυτό θα σε γεμίσει με την αισιοδοξία ότι κάτι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως ❤

Δημιουργείς καινούργια δεδομένα, είτε ηθελημένα είτε άθελά σου και αυτό θα σου δώσει μια διέξοδο σε μια σχέση που είχε τελματώσει. Κυρίως με έναν Παρθένο υπάρχει μεγάλη αλληλεξάρτηση και αν έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα, θα έρθετε για πολλούς λόγους πιο κοντά. Το ότι θα τα πεις έξω από τα δόντια και δεν θα φοβηθείς τις συνέπειες με τον Κριό ή τον Ζυγό θα είναι μια σημαντική, προσωπική σου νίκη. Αυτό το διάστημα έχεις έντονη δραστηριοποίηση και θα κάνεις πολλά πράγματα, τα οποία είναι έξω από τη ρουτίνα σου, οπότε θα επηρεαστεί κι η σχέση σου, αφού ενδεχομένως να μην είσαι απίκο όπως άλλες φορές, όμως έχεις ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Η προσωπική σου αξία είναι δεδομένη και πρέπει να κρατήσεις ψηλά τον πήχη αυτό το διάστημα για να μη βιώνεις τις ίδιες καταστάσεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος 

Νιώθεις ότι σου αξίζουν τα καλύτερα και ότι είσαι έτοιμος/η να πάρεις από το σύμπαν αυτά που αναζητάς. Το μυστικό είναι να μην απαιτήσεις, αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στην αγάπη, οπότε θα δεις ότι θα συμβούν θαύματα. Όλα σε ωθούν στο να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα και κυρίως με ένα Κριό ή Ζυγό γι’ αυτό και δε θα κάνεις πίσω. Η απόσταση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα μειωθεί πιο εύκολα γιατί θα νιώσεις ότι σε κάποια πράγματα είστε πολύ κοντά, γι’ αυτό θα διαγράψεις κακές στιγμές του παρελθόντος. Πάντως αυτό το διάστημα μπορείς να ακολουθήσεις τις δικές σου αλήθειες κι έτσι θα έχεις μεγαλύτερη κατανόηση και του εαυτού σου αλλά και του άλλου προσώπου.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες 

Έχεις εναλλακτικές λύσεις, κυρίως όμως ανατρέπεις κάποια δεδομένα. Με έναν Κριό υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ευθύνες και αν εμπλακείς, θα πρέπει να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται για να μην υπάρχουν αργότερα παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Από την πλευρά του Τοξότη, τα πράγματα που έχουν μπει σε μια νέα τροχιά, αλλά μπορεί ακόμα να φοβάται ότι θα εμφανιστεί πάλι η μεταξύ σας ασυνεννοησία. Με έναν Ταύρο η σχέση εξελίσσεται καλά και υπάρχουν ελπίδες ότι ίσως πετύχετε ξανά εκείνη την χημεία που είχατε στην αρχή. Αν δεν τον κρίνεις μέσα σου και δεν παίζεις το ρόλο του θύματος, τότε πραγματικά θα περάσετε πολύ καλά. Το να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις είναι αυτό που θα σε βοηθά να αντιμετωπίζεις το στρες της καθημερινότητας και έτσι δεν θα ξεσπάς στον/στην σύντροφό σου. Με έναν Ζυγό που μπορεί να γνωριστείς αυτό το διάστημα, θα έρθετε πολύ γρήγορα κοντά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς


Πηγή