Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείς να βρεις λύσεις και διεξόδους μέσα από φιλική συμπεριφορά για να είσαι όσο μπορείς ακόμα πιο κοντά με τον Σκορπιό που «κάνει νερά» αυτό το διάστημα επειδή, τελικά, νιώθει ένα είδος πίεσης από εσένα. Όλα όμως θα τα διευθετήσεις με εξυπνάδα και επικοινωνιακά τρικ. Από την άλλη, έχεις μια εσωτερική αισιοδοξία η οποία αυτήν τη στιγμή σε προχωράει πιο κάτω και δεν σε αφήνει να «πέσεις στα πατώματα». Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις πλέον τις ανάγκες του εαυτού σου και να προσπαθείς να γεμίσεις τα κενά μέσα από προσωπική αυτογνωσία. Η σχέση με το Ζυγό είναι πολύ συντροφική και σου κάνει καλό. Με τον Αιγόκερω προσπαθείς να κτίσεις μια καλή βάση για να είστε μαζί. 

 ΤΑΥΡΟΣ

 Βρίσκεσαι κατά κάποιο τρόπο παραδομένος/η σε μια κατάσταση η οποία σε κάνει να παραπαίεις και να μην ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Μπορεί να σε ενδιαφέρουν δυο πρόσωπα και να είσαι συνέχεια σε αμφιταλάντευση με ποιο θα καταλήξεις. Γιατί και το ένα σου κάνει από την μια πλευρά και το άλλο σου καλύπτει κάποιες βασικές ανάγκες και ανασφάλειες και μέσα σε αυτές είναι και η οικογένεια. Έτσι βρίσκεσαι ελαφρά προβληματισμένος/η γιατί η καρδιά σου πλέον δεν δύναται να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος. Γενικά, αυτήν την περίοδο έχεις μια βουβή δυσκολία η οποία βγάζει στην επιφάνεια όλους τους φόβους σου για την ελευθερία και την αλήθεια. Οπότε, παρόλο που δείχνεις ότι όλα πάνε καλά, σε κάθε ευκαιρία εκφράζεις αυτές σου τις ανασφάλειες. Με τον Σκορπιό η κατάσταση είναι ελαφρώς σταθερή. Με τον Τοξότη και τον Υδροχόο είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί όλα εκεί έχουν αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Ανακαλύπτεις μια άλλη διάσταση της πραγματικότητας που σου πηγαίνει πολύ περισσότερο και την κάνεις κτήμα σου. Γιατί τελικά θέλεις να είσαι με ένα άτομο και μάλιστα να περάσεις για λίγο συντροφικά. Για αυτό μην τα… ψειρίζεις όλα και μην απορρίπτεις ένα άτομο επειδή δεν σε καλύπτει απόλυτα, είτε στην ηλικία είτε στην εμφάνιση. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που εσύ ειδικά ως Δίδυμος μπορείς να βρεις για να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά, αφού αυτό το διάστημα έχεις ο ερωτισμός σου είναι ανεπτυγμένος. Καλό είναι λοιπόν να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου για να ξεφύγεις από τη μοναξιά. Με τον Τοξότη και τον Ιχθύ υπάρχουν διαφορές που μερικές φορές είναι αγεφύρωτες και άλλες έρχεστε πολύ κοντά. Θα βρεις έναν τρόπο να εναρμονιστείς και να περνάς καλά. Αυτήν την φορά όλα εξαρτώνται από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτεις σπιρτάδα, κέφι και πάνω από όλα διάθεση για απόλυτη συντροφικότητα. Βέβαια είναι πιθανόν οι συνθήκες να μη σε ευνοούν γιατί ο/η σύντροφός σου έχει άλλα σχέδια για την κοινή ζωή σας και αντιστέκεται ή δεν έρχεται καθόλου κοντά σου. Όλα αυτά όμως μπορείς να τα διευθετήσεις επειδή έχεις διαίσθηση και, όταν είσαι μόνος/η, χωρίς επιρροές, ξέρεις να κινηθείς με τρόπο που να ξεπεράσεις τα αδιέξοδα, ακόμα και του χωρισμού. Οι προσπάθειες σου πάντως με τον Αιγόκερω θα πιάσουν τόπο γιατί υπάρχει προοπτική να είστε μαζί. Με τον Τοξότη μια είστε κοντά και μια μακριά γιατί διαφωνείτε για την κοινή σας ζωή. Ο Υδροχόος είναι σημαντική σελίδα στην ζωή σου αλλά και δύσκολη, γιατί μερικές φορές υπάρχει κόντρα στην επικοινωνία. 

ΛΕΩΝ

 Νιώθεις ότι μάλλον παραδίνεσαι στη σκέψη και στην ενέργεια του άλλου προσώπου, επειδή οι συνθήκες και οι καταστάσεις είναι τέτοιες που υπάρχει ένα είδος εξάρτησης. Αυτή η κατάσταση δεν ισχύει και τόσο απλά εσύ έτσι νιώθεις, οπότε οφείλεις κατά κάποιον τρόπο να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του άλλου ατόμου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Όλο αυτό πιθανόν να σε κουράζει και να μην σε αφήνει να κινείσαι με ελευθερία και προπαντός να μην εισπράττεις τον απόλυτο σεβασμό που απαιτείς προς το πρόσωπό σου. Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορείς να τη διαχειριστείς αυτήν την απαίτηση γιατί σου βγαίνει εγωισμός και αυτό σε μπλοκάρει τελείως. Σε περίπτωση που π.χ. ο Υδροχόος σου αρνηθεί κάτι, εσύ το εισπράττεις σαν απόρριψη και το βάζεις στα πόδια, ενώ πρέπει να μείνεις εκεί και να το παλέψεις γιατί στο τέλος κάτι θα γίνει. Με το Δίδυμο ή τον Τοξότη η σχέση είναι πιο ελεύθερη αλλά έχουν μπει κάποια όρια τα οποία σε παιδεύουν. Μια νέα γνωριμία με έναν Αιγόκερω από το χώρο της δουλειάς σου θα είναι πολύ ωφέλιμη για την καριέρα σου. Χρειάζεται όμως φιλική επιμονή για να γνωριστείτε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση ελευθερίας, οπότε με τον τρόπο σου βρίσκεις συνέχεια ευκαιρία να ξεφεύγεις και να κάνεις τα δικά σου. Γιατί μπορεί να δείχνεις ότι είσαι το καλό παιδί, αλλά μέσα σου κρύβεις πολλά απωθημένα που αν δεν τα βγάλεις πιθανόν να σε πνίξουν κάποια στιγμή. Κυρίως αν η σχέση σου δεν είναι έτσι όπως την είχες υποθέσει θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να βγεις από εκεί και μάλιστα με τρόπο αρκετά δυναμικό. Επειδή γενικά αυτό το διάστημα επαναστατείς και μπορεί να οδηγηθείς ακόμα και σε δικηγόρο για να χαλάσεις μια οικογενειακή σχέση, θα ήταν καλύτερα να κάνεις υπομονή. Γιατί οι συνθήκες μεταβάλλονται και πιθανόν να περνάς μια κρίση που σε οδηγεί να κάνεις κινήσεις για τις οποίες μετά θα μετανοήσεις. Καλύτερα να μιλάς και να αναζητάς την ουσία των πραγμάτων. Από την άλλη η σχέση με τον Σκορπιό έχει μια κλασσική σταθερότητα η οποία σε γεμίζει. Με τον Τοξότη όμως με το παραμικρό που μπορεί να γίνει σκέφτεσαι την απιστία και την αλλαγή. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για να κατανοήσεις τα πράγματα καλύτερα και μετά να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

 Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου, οπότε διαχειρίζεσαι όλες τις κρίσεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Το ενδεχόμενο να έρθουν τα πάνω κάτω είναι πολύ έντονο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Γιατί κάπου αναζητάς την ατομικότητά σου αλλά και την ελευθερία σου. Με τον Αιγόκερω δύο διαδρομές μπορεί να διανύσεις. Ή είσαι στο τέλος ενός δρόμου και χωρίζεις ή είσαι στην αρχή και θέλεις να κάνεις μαζί του/της οικογένεια. Όλα αυτά φυσικά θα πρέπει να τα φιλτράρεις και να ξαναφιλτράρεις γιατί λειτουργείς υπερβολικά παρορμητικά, αν και όλα δείχνουν ότι είσαι σε σωστό δρόμο παρόλο που μπορεί να ξεγελιέσαι. Το καλό είναι ότι και μόνος/η σου να είσαι θα προσπαθήσεις να φτιάξεις την ζωή σου από την αρχή για να μην βιώνεις την έλλειψη και αυτό σίγουρα θα βγει εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Θα περάσεις μια ήσυχη σχετικά περίοδο, στην οποία θα υπάρχουν παράλληλα εκλάμψεις επανάστασης και εσωτερικής αναρχίας. Τη διάθεσή σου αυτή όμως δεν θα την εμφανίσεις καθόλου προς τα έξω επειδή θέλεις ως συνήθως να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά. Η ελευθερία που έχεις ανάγκη να βιώσεις θα σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις που άλλες φορές θα τις θεωρούσες ανεπίτρεπτες για την προσωπικότητά σου. Τώρα όμως υπάρχει κάτι μέσα σου που σου δείχνει τον δρόμο της αλλαγής. Λιοντάρι και Υδροχόος σε αναγκάζουν μερικές φορές να βγεις έξω από τον ήσυχο εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σου φαίνονται τρελά, κυρίως αν δεν ανταποκρίνονται στις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Με τον Καρκίνο υπάρχει απόλυτη ησυχία και μάλιστα μπορεί να δεσμευτείς μαζί του/της με υπόσχεση για συμβίωση ή οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεπερνάς όλα τα εμπόδια και τώρα νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου, οπότε δεν συγχύζεσαι όσο άλλες φορές και παραμένεις επί των επάλξεων. Παρόλο που δείχνεις ότι είσαι γενικά άστατος/η και σε γενικές γραμμές άπιστος/η, αυτό το διάστημα έχεις κάνει μια μεγάλη στροφή και αναζητάς μόνον την ποιότητα η οποία κατά τη γνώμη σου θα σε οδηγήσει σε πολύ ουσιαστικές εμπειρίες. Αυτό γενικά είναι καλό γιατί το εκφράζεις και δεν βάζεις σε δεύτερη μοίρα την επικοινωνία. Ένα ταξίδι πιθανόν να φέρει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό και στην αρχή να λειτουργήσεις μόνο σαν φίλος/η αλλά μετά θα υπάρξει εξέλιξη. Αυτό που δεν μπορείς να ορίσεις εύκολα και να τα βρεις όπως θα ήθελες είναι η σχέση σου με τον Ταύρο, ο οποίος  σε βγάζει μερικές φορές έξω από τα ρούχα σου με την ανασφάλεια του/της και τα απόλυτα αιτήματα που προβάλλει συνήθως. Όμως για να μπορείς να είσαι μαζί του/της, μην “τσιμπάς” καθόλου. Αποδοχή είναι η χρυσή λέξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η Αφροδίτη σου στο ζώδιο σου δίνει ακόμα το προβάδισμα του εντυπωσιασμού αλλά και της καλής διάθεσης. Θα εξωραΐσεις και τις πλέον δύσκολες στιγμές, που μπορεί να αφορούν ακόμα και έναν χωρισμό “με το γάντι”. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τις τρέλες ή την παρόρμησή του για αυτό έχεις αποφασίσει να κάνεις πίσω. Όλα πάντως στο τέλος κάπου θα καταλήξουν και καμία προσπάθεια αυτής της περιόδου δεν θα είναι και πολύ μακριά από την καρδιά σου. Αυτό θα σου δώσει λύσεις γιατί θα δημιουργήσει ένα καλό υπόβαθρο. Όσο πάντως και να θέλεις να ελέγξεις τον Δίδυμο, μάλλον θα απογοητευτείς γιατί πας με λάθος τρόπο να τον/την προσεγγίσεις. Και ενώ έχει ανάγκη να μιλάτε εσύ πιθανόν να του στερήσεις την επικοινωνία γιατί κάπου κουράζεσαι. Κάνε μια ύστατη προσπάθεια για να μην πεις ότι δεν προσπάθησες και μετά τα βάλεις με τον εαυτό σου. Με τον Υδροχόο όλα είναι αυτήν τη στιγμή εύκολα και σίγουρα κάτι καλό θα γίνει μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια δράση κυρίως προσωπική και κατά μπορεί να μην υπολογίζεις ακριβώς την δύναμή σου, οπότε μπορεί να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις πολύ βιαστικά. Με τον Καρκίνο χρειάζεσαι μέτρο και τακτ γιατί αλλιώς δεν το έχετε και πολύ να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη ένας σημαντικός καβγάς επειδή δεν υπάρχει κατανόηση. Προσπάθησε όσο μπορείς να “σκύβεις” πάνω από τις ανάγκες και τα συναισθήματα του άλλου ατόμου και να μην τα περνάς όλα μέσα από τις ιδεολογίες σου. Με τον Λιοντάρι μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψεις ότι είναι το άλλο σου μισό, αλλά χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία μεταξύ σας για να μπορέσετε να συμβιώσετε. Ο Δίδυμος είναι κάπως διστακτικός/η να ξεκινήσει κάτι αλλά βρίσκεστε στα σκαριά και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι σε μια επαναστατική φάση που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και τα λες όλα έξω από τα δόντια. Είναι όμως σημαντικό να κάνεις και τις δικές σου εκτιμήσεις ή αναθεωρήσεις για πράγματα που φταις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Γιατί έτσι θα κάνεις ένα βήμα μπροστά. Οι καλές κοινωνικές σχέσεις γενικά θα σε βοηθήσουν στο να κάνεις γνωριμία με ένα διαφορετικό είδος ατόμου που δεν είναι και τόσο στις επιλογές σου, κυρίως με Κριό ή Ζυγό που θεωρείται για σένα ένα μοιραίο πρόσωπο. Απλά δεν πρέπει να βιάζεσαι, κάτι που το κάνεις συνήθως και κατά δεύτερο λόγο μην απογοητευτείς τόσο γρήγορα, αν ο άλλος δεν είναι όπως τον φαντάζεσαι. Γιατί και πάλι λάθος θα κάνεις, λόγω ψευδαισθήσεων και αντιφατικών συναισθημάτων. Η σχέση με τον Τοξότη εξελίσσεται αλλά χρειάζεται μεταξύ σας μόνο η αλήθεια για να μπορείτε και οι δύο να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Ταύρος και Σκορπιός σταθερή αξία αλλά μερικές φορές πλήττεις. 


Πηγή