Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ζήσε την πιο αισθησιακή Πρωτοχρονιά ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν τελείως διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα και το ίδιο προβλέπεται να είναι κι η Πρωτοχρονιά, οπότε και χρειάζονται μια έξτρα τόνωση, όχι μόνο για να μπούμε στο κλίμα αλλά και για να ανεβάσουμε την ερωτική μας διάθεση. Ποιος είναι, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς με το ταίρι σου την καινούργια χρονιά, από το να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις και κάποιες ερωτικές επιθυμίες σου; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και φτιάξε μια νύχτα για σένα και το ταίρι σου που θα τη θυμάστε για καιρό!

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δηλώνει: «Είμαι… οργασμικό ον!», το οποίο μπορεί εξίσου εύκολα να εξελιχθεί σε μια ευχαρίστηση του ενός, αν κατάλαβες τι εννοούμε. Δε βαριέσαι! Χαλάλι του για ένα βράδυ! Είναι στο… χέρι σου, που λένε!

ΤΑΥΡΟΣ

Σιρόπι, κρέμα, σοκολάτα, μέλι, ή… χρησιμοποιήστε τη φαντασία σου. Ο Ταύρος σου έχει μεγάλη όρεξη και ηδυπάθεια, γι’ αυτό σκέφτεται «γιατί να μην γεμίσω το στομάχι μου και να ικανοποιήσω και τις άλλες αισθήσεις μου μονομιάς;»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φέρε το dirty talk στο προσκήνιο, γιατί ο Δίδυμός σου ψωφάει για επικοινωνια. Άβολο; Δεν είναι τόσο δύσκολο. Προσέγγισέ το κάπως έτσι: «Θα ήθελα να (ρήμα) στο (μέρος του σώματος) μου».

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️ 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερότητα είναι το Α και το Ω. Ζεστά φιλιά, γλυκούς ψίθυρους, ατελείωτες αγκαλιές και χάδια… Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός και τρυφερός, ενώ το συγκεκριμένο ζώδιο κυβερνά το στήθος και το στομάχι. Μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί, σωστά;

ΛΕΩΝ

Κάνε του ένα show! Ο Λέων είναι το ζώδιο του θεάματος και όλοι γνωρίζουν ότι δεν γίνεται παράσταση χωρίς κοινό. Για το συγκεκριμένο άντρα το σεξ ξεκινά από την επίδειξη. Ρίξ’ του λοιπόν έναν αισθησιακό χορό και περίμενε την επιβράβευση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε του ένα μασάζ -κατά προτίμηση- με αίσιο ερωτικό τέλος. Αν δεν ξέρεις, ερεύνησε ή δες βιντεάκια σχετικά με τους ποιους μύς να αγγίξεις και πώς. Η Παρθένος σχετίζεται με την υγεία, την ευεξία και την φυσική αίσθηση. Η αύξηση των γνώσεών σου στην ανθρώπινη φυσιολογία θα αυξήσει την εμπιστοσύνη και θα ενισχύσει την ερωτική σας ευχαρίστηση.

ΖΥΓΟΣ

Τα ακριβά εσώρουχα είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, λόγω εκλεπτυσμένων ορέξεων, όπως αυτές του Ζυγού. Η κομψότητα είναι το φόρτε του Ζυγού και τη χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρα με κάθε τρόπο. Από την περίπλοκη λεπτομέρεια στο σουτιέν, μέχρι τα μεταξένια σεντόνια. Θα εκτιμήσει πολύ αυτά τα ντελικάτα extras.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια του Σκορπιού μπορεί να είναι άγρια και ζωώδης κι ίσως θέλει να γίνει και πιο kinky. Ποια είναι τα όριά σου και ποιά του συντρόφου σου; Ωραία, τώρα ξεπέρασέ τα και σπάσε τα ταμπού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σεξ σε οποιοδήποτε μέρος. Ξεκινήστε από το κρεβάτι και την κουζίνα κι επεκταθείτε σε όλο το σπίτι! Αυτό άλλωστε σημαίνει “Τοξότης”! Επέκταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως φτιάχνεται με τη δύναμη και την εξουσία. Αν παίξετε το παιχνίδι “κύριος και υπηρέτρια”, σίγουρα θα ανέβει η ερωτική του διάσταση. Μπορείς επίσης να υποβάλλεις σέξι αιτήματα που είναι έξω από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Μην ανησυχείς! Θα τα ικανοποιήσει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των gadgets, οπότε μπορείς να αγοράσεις sex toys, από αυτά που δεν θα ήθελες να ανακαλύψει η μαμά σου στο συρτάρι σου… Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες, οπότε… παίξτε ελεύθερα!

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό είναι το ζώδιο που το σύμβολό του θα μπορούσαμε να πούμε ότι βγάζει μια ερωτική στάση. Δεν το έχεις παρατηρήσει; Ρίξε μια ματιά στο σύμβολο των δυο Ψαριών: δε σε παραπέμπει στη στάση 69; Σκέψο το!. Δοκίμασε την! Απλά πράγματα…

Διάβασε επίσης: Είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή


Πηγή