Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Ζυγός με Κριό

Αυτοί οι δυο είναι η αλήθεια ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι: είναι τόσο μα τόσο αντίθετοι που απορεί κανείς αν τους δει όχι μόνο να κάνουν παρέα, αλλά να γίνουν και ερωτικό ζευγάρι. 

Κι όμως, η φωτιά του Κριού, μπορεί κάποιες φορές να βρει στην ηπιότητα του Ζυγού, την έκφραση που και ο ίδιος γυρεύει και μια ησυχία, ασφάλεια, ηρεμία που τον γοητεύει πολύ. Φυσικά, ο ίδιος ο Ζυγός, γοητεύει τον Κριό, περισσότερο ίσως από όσο γοητεύεται εκείνος από τον τελευταίο. Παρόλα αυτά, η συγκεραστική ιδιότητα του Ζυγού, επιτρέπει στην σχέση αυτή να επιβιώσει του πρώτου καυτού της πάθος. Διότι πάθος και τρελό σεξ, έχει μπόλικο αυτή η σχέση, που όμως δεν θα ήταν αρκετό για να στηριχτεί μια ολόκληρη σχέση, αν δεν υπήρχε ο Ζυγός στην μέση να απορροφήσει την εκρηκτική ενέργεια του Κριού.

Για να δώσουμε όμως κι εύσημα στον Κριό, η σχέση δεν θα ξεκινούσε καν, αν ο ίδιος δεν εξίταρε το ενδιαφέρον του Ζυγού. 

Αν μπορέσουν να βρουν κοινό τρόπο επικοινωνίας, αυτοί οι δυο, έχουν όλα τα φόντα να φτιάξουν μια σχέση γεμάτη πάθος, μέσα στην οποία, κανείς από τους δυο δεν θα βαρεθεί ποτέ, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό! Διότι όταν βαρεθούν… δεν υποφέρονται! Ούτε ο Κριός, ούτε ο Ζυγός!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή