Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ζώδια και σχέσεις: Όταν ο έρως χρόνια δεν κοιτά…

Λένε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και η αλήθεια είναι ότι μια ματιά στο ερωτικό προφίλ των αγαπημένων μας ζωδίων είναι αρκετή για να μας πείσει.

Ναι, όταν αγαπάς κάποιον, δεν θα νοιαστείς για τα 5, 10 ή… 20 χρόνια που μπαίνουν ανάμεσά σας, ή τουλάχιστον αυτό ισχύει για ορισμένα «αστέρια» του ζωδιακού κύκλου. Κάποια άλλα, θέλουν τον χρόνο τους για να αποδεχθούν το γεγονός ότι «χτυπήθηκαν» από τα βέλη του έρωτα και αγάπησαν ένα άτομο με το οποίο τους χωρίζει ένα… ηλικιακό χάσμα. Ωστόσο, όταν ο έρωτας καταλαμβάνει το μυαλό και τη ψυχή τους… τότε δεν μπορούν παρά να υποκύψουν στη γοητεία του.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο, όταν ο έρωτας έρχεται με διαφορά ηλικίας!

Κριός: Οι άντρες Κριοί που έχουν «πατήσει» τα 40 δεν θα πουν «όχι» σε έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας, ειδικά αν πρόκειται για μια γοητευτική νεαρή. Ευτυχώς -ή δυστυχώς- δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες Κριούς. Οι μεγαλύτεροι άντρες δεν τις ελκύουν διότι δεν γοητεύονται από το χρήμα και τη λάμψη. Αν, βέβαια, διαθέτετε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, ίσως έχετε μια ευκαιρία μαζί τους.

Ταύρος: Όποια κι αν είναι η ηλικία του, αυτός ο άντρας που αγαπά την καλοπέραση έχει μεγάλη… πέραση στις νεαρές ηλικίες. Ούτε οι Ταυρίνες υπολογίζουν, όμως, τα χρόνια. Αντιθέτως, οι μεγαλύτερες καταλήγουν συχνά με νεαρούς συντρόφους!

Δίδυμος: Έχει νεανικό πνεύμα και όψη για αυτό λέει «ναι» στον ερωτά με διαφορά ηλικίας. Θέλει γύρω του ανθρώπους νέους, γεμάτους ενέργεια και αυτό αφορά και στον ερωτικό τομέα! Μπράβο στα Διδυμάκια.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως δεν θα πουν ποτέ «όχι» στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας (να το ξεκαθαρίσουμε αυτό)! Σε αντίθεση, όμως, με τα Αιγοκεράκια, οι Καρκίνοι δεν αναζητούν την επιβεβαίωση, αλλά την ασφάλεια σε μεγαλύτερους ή μεγαλύτερες συντρόφους.

Λέων: Madonna. Αυτή η λέξη αρκεί να σας πείσει ότι οι Λιονταρίνες, χρόνια δεν κοιτούν. Η «βασίλισσα» της ποπ έχει μια προτίμηση στους μικρότερους άντρες και το ίδιο κάνουν πολλές ακόμη κυρίες που ανήκουν στο εν λόγω ζώδιο. Όσο για τους άντρες, επιλέγουν συνήθως μικρότερες ή συνομήλικες γυναίκες για να τους τονώνουν το ηθικό. Κλασική περίπτωση Λιονταριού.

Παρθένος: Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το κάνουμε ακόμη μία: Οι Παρθένοι θέλουν το τέλειο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν το αμόρε δεν συνδυάζει μυαλό, ομορφιά και… γεμάτο πορτοφόλι, τότε μάλλον δεν είναι το κατάλληλο. Οι γυναίκες Παρθένοι δεν θα κοιτάξουν, λοιπόν, τον μικρότερο αλλά θα στραφούν στον μεγαλύτερο που διαθέτει -πιθανότατα- μυαλό και έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά (και γιατί όχι;).

Ζυγός: Ο αγαπημένος μας Ζυγός ενδέχεται να «πέσει» στην αγκαλιά μιας μεγαλύτερης κυρίας ή κυρίου, μόνο εάν νιώσει τη μοναξιά να τον «πνίγει». Αν το ταίρι του έχει, μάλιστα, διασυνδέσεις στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, τότε ίσως και να μείνει μερικούς μήνες παραπάνω μαζί του. Του αρέσει το socializing, τι να κάνουμε;

Σκορπιός: Ο ερωτικός Σκορπιός δεν έχει θέμα με την ηλικία. Εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι οι κύριοι ή οι κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας που δέχονται το… «τσίμπημά» του. Προσέξτε, διότι μπορεί να σας… παραλύσει, όσο καλός κι αν δείχνει στην αρχή.

Τοξότης: Ναι, στο age gap λένε και οι Τοξότες. Θέλουν περιπέτεια και ποικιλία στη ζωή τους και ξέρουν πως ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας θα έχει, αν μη τι άλλο, σασπένς.

Αιγόκερως: Χάσμα ηλικίας και Αιγόκερως πηγαίνουν μαζί. Πίσω από το σοβαρό του προφίλ «κρύβει» ένα πλάσμα ερωτικό που δεν υπολογίζει τα χρόνια, ειδικά αν αυτά έρχονται μαζί με πλούτη και κύρος και…επιβεβαίωση. Ναι, θέλει κάθε μέρα να ακούει ότι είναι ο καλύτερος για αυτό και θα μείνει με το άτομο που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή του στα ύψη.

Υδροχόος: Είναι ελεύθερο πνεύμα και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν «κολλάει» στην ηλικία. Θα τον δεις με μικρότερη, με συνομήλικη και με μεγαλύτερη. Δεν έχει πρόβλημα ο άνθρωπος. Αρκεί να έχει το ταίρι του στιλ και φυσικά, να μην του στερεί την ελευθερία του.

Ιχθύες: Αυτό το απίστευτα ρομαντικό και συνάμα… φαντασιόπληκτο ζώδιο χρειάζεται κάποιον να αγαπά και συνήθως, όταν βρίσκει αυτόν τον κάποιον, τον παντρεύεται. Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να βάλει το δαχτυλίδι είναι ο σύντροφός του να τον καταλαβαίνει και να μην υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Ούτε συζήτηση για σχέση με διαφορά ηλικίας.


Πηγή