Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η κοινή ζωή αυτών των ζευγαριών μπορεί να γίνει ζωντανός εφιάλτης!

Το ότι ελκύονται κάποιοι άνθρωποι δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπορούν να κάνουν μια ευτυχισμένη σχέση που θα διαρκέσει πολύ. Αντίθετα, όσο πιο πολύ είναι μαζί, τόσο βγάζουν τα χειρότερα στοιχεία του εαυτού τους. Ο έρωτάς τους γίνεται τοξικός όμως, επειδή ο ένας είναι «εθισμένος» στην παρουσία του άλλου, δεν αποφασίζουν να χωρίσουν και αλληλοβασανίζονται.

Ας δούμε ποια είναι τα 4 ζευγάρια ζωδίων θα πρέπει να τους απαγορεύεται να σμίξουν… για το καλό τους!

1. Παρθένος με Δίδυμο

Η Παρθένος είναι πρακτική και ρεαλίστρια, ενώ ο Δίδυμος ανάλαφρος και μόνιμα σε κίνηση. Και οι δυο είναι αρκετά έξυπνοι και εκτιμούν τις νοητικές ικανότητες κι’ αυτό ίσως είναι που τους τράβηξε αρχικά. Στην πορεία όμως η Παρθένος θα υποφέρει από την αστάθεια, την επιπολαιότητα και την προχειρότητα που θα αντιμετωπίζει ο Δίδυμος κάποια θέματα που γι’ αυτήν είναι σημαντικά, ενώ ο Δίδυμος θα εκνευρίζεται με την εμμονή στην λεπτομέρεια και την ακαμψία της να κάνει κάτι εκτός προγράμματος. Κάπου εκεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και θα είναι ο Δίδυμος που θα βρίσκει ιδιαίτερη ευχαρίστηση να σπάει σε κάθε ευκαιρία τα νεύρα της κι εκείνη να αμύνεται με την κριτική της.

2. Τοξότης με Καρκίνο

Απλά, αυτό το ζευγάρι δεν έχει τίποτα κοινό και η επαφή του θα πρέπει να είναι στιγμιαία και της μιας βραδιάς γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα υποφέρουν. Ο Τοξότης τρελαίνεται να διερευνά και να γνωρίζει νέες εμπειρίες, ενώ ο Καρκίνος είναι του σπιτιού, εσωστρεφής και πάντα αρνητικός στο οτιδήποτε ξένο ή καινούργιο. Ο πρώτος θέλει να πειραματιστεί σεξουαλικά και ο δεύτερος να συνδεθεί βαθιά, συναισθηματικά. Και αν στην αρχή λειτούργησε το «τα ετερώνυμα έλκονται», πολύ σύντομα ο Τοξότης θα κάνει του κεφαλιού του, αδιαφορώντας για τον Καρκίνο που μεν σε κάθε ευκαιρία θα τον φορτώνει με ενοχές, όμως στο τέλος θα περάσουν στο «σε πονάω και μου αρέσει», που θα εξαντλήσει και τους δύο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

3. Σκορπιός με Ιχθύ

Παρότι κι οι δυο είναι ζώδια του Νερού, αφ’ ενός το γεγονός ότι είναι συναισθηματικά, αφ’ ετέρου το καθένα με τον τρόπο του προσπαθεί να γίνει απαραίτητο στο άλλο, είναι πολύ πιθανό να φτάσουν σε ένα σημείο αλληλεξάρτησης, με τα σκηνικά ζήλιας αλλά και εκδίκησης στη σχέση τους να είναι αρκετά κυρίως από την πλευρά του Σκορπιού, που δεν μπορεί να ανεχτεί την αόριστη και μυστικοπαθή στάση του Ιχθύ ή όταν διαισθάνεται ότι δεν είναι ειλικρινές απέναντί του. Από την άλλη, η ευαίσθητη φύση του Ψαριού θεωρεί αποπνικτική τη συμπεριφορά του Σκορπιού, που του ζητά λογαριασμό για τα πάντα κι ίσως να αρχίσει να τον φοβάται από ένα σημείο και μετά. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή να είναι η αιτία που θα οδηγήσει τον Ιχθύ και στην απιστία, αν και ως καλός οσιομάρτυρας, θα μείνει να υπομένει τον έλεγχο του Σκορπιού για πολύ καιρό.

4. Λέων με Παρθένο

Ο Λέων ως ζώδιο της Φωτιάς έχει ενθουσιασμό, ταμπεραμέντο αλλά και την ανάγκη της προσοχής, από την άλλη η Παρθένος συνεσταλμένη και μαζεμένη, θεωρεί ότι αν δεν έχεις να επιδείξεις ένα πολύ σημαντικό έργο, τότε κάτσε και φτιάξ’ το και μην περιφέρεσαι, καμαρώνοντας και μαζεύοντας κολακείες. Εν τούτοις, την εντυπωσιάζει η αίσθηση υπεροχής και η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού, ίσως γιατί η ίδια δεν την έχει κι είναι ο λόγος που την τράβηξε. Αυτός ελκύστηκε από την εξυπνάδα ή τις γνώσεις της και κάπως έτσι έσμιξαν. Ωστόσο, τα καμπανάκια δε θα αργήσουν να ηχήσουν, με τις παρατηρήσεις της Παρθένου που θα γίνονται όλο και πιο συχνές για τα μεγαλεπήβολα και… αστήρικτα πλάνα του Λέοντα, θα τον θεωρεί παγώνι και χωρίς ουσία, ενώ ο τελευταίος θα τη βρίσκει ξενέρωτη, άνοστη και αδιάφορη. Εκεί είναι που θα αρχίσει το πινγκ πονγκ προσβολών, μπηχτών και τσουχτερών σχολίων μεταξύ τους.


Πηγή