Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Αιγόκερως

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στον Αιγόκερω μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια στο να βρεις δουλειά ή να κάνεις καριέρα. Αν το Μαύρο Φεγγάρι σχηματίζει καλές όψεις στο ωροσκόπιό σου, θα έχεις μια αίσθηση πειθαρχίας και καθήκοντος κι έτσι θα αποκτήσεις κύρος. Αν και είναι πιθανό να είσαι απαιτητικός ή ψυχρός απέναντι στους άλλους.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Αιγόκερω: Γενικά η Λίλιθ συμβολίζει την αναστολή, χωρίς απαραίτητα να έχει να κάνει μόνο με το σεξ. Όταν βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε έναν γενέθλιο χάρτη, οδηγεί σε μοναξιά, εσωστρέφεια και εμβάθυνση των πραγμάτων. Όσον αφορά στη σεξουαλικότητα, είναι μειωμένη μέχρι του σημείου της εξαφάνισης ή κυριολεκτικά της απόρριψης. Σε σπάνιες περιπτώσεις, το άτομο προτιμά να αυτοϊκανοποιείται. Επίσης, ο έρωτας έρχεται σε μεγάλη ηλικία και έχει περισσότερο «φιλική» μορφή.

Διάβασε επίσης:  


Πηγή