Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Δίδυμοι

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Αν έχεις Λίλιθ στους Διδύμους, η μεγαλύτερη δοκιμασία σου θα είναι στον τομέα της επικοινωνίας και τη σχέση με τους άλλους. Πρέπει να εκμεταλλευτείς πλήρως τη νοημοσύνη και την ευαισθησία σου γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνεις δεινός προβοκάτορας.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στους Διδύμους: Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της ευγλωττίας, όποιος έχει τη Λίλιθ τους στους Διδύμους θα επιδιώξει να αιχμαλωτίσει το «θήραμά» του με τα λόγια. Αντί για αθώο ραντεβού, τείνει να παραπλανάει τον/ην υποψήφιο/α σύντροφο για να ικανοποιήσει την προσωπική του υπερηφάνεια.

Οι άνδρες, ειδικά, είναι επιρρεπείς στον να παριστάνουν τον «Δον Ζουάν» και κάνουν το οτιδήποτε για να κερδίσουν το «τρόπαιό» τους. Μόλις το επιτύχουν, πάνε σε αναζήτηση του επόμενου, χωρίς να νοιαστούν για το τι θα προκαλέσουν. Το σεξ τείνει να γίνει ο μόνος στόχος τους, χρησιμοποιώντας την πειθώ τους για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, υποσχόμενοι όλα αυτά που ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρώσουν.

Στις γυναίκες, αυτό το χαρακτηριστικό είναι μειωμένο, λόγω του ότι δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι σχέσεις τους αποσκοπούν στο υλικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις μια γυναίκα με τη Μαύρη Σελήνη στους Δίδυμους. Υπόψη ότι αν είχε εραστή, κανείς δεν θα το ξέρει ποτέ.

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες μπορούν να είναι επιφανειακοί, τείνοντας να μένουν περισσότερο στην εμφάνιση και όχι στον χαρακτήρα. Όμως, αν κάποιος με την Λίλιθ στους Διδύμους ερωτευτεί πραγματικά, θα χάσει το μυαλό του.

Διάβασε επίσης: 

 


Πηγή