Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Ζυγός

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Αν έχεις τη Λίλιθ σου στον Ζυγό, η πρόκλησή σου είναι ο τομέας των προσωπικών σου σχέσεων και της ηθικής που τις διέπει, καθώς επίσης και το πώς χρησιμοποιείς τον μαγνητισμό σου και την έλξη που ασκείς. Εάν η Μαύρη Σελήνη σου λειτουργεί καλά, όλα θα πάνε θαυμάσια σε αυτά τα θέματα. Ωστόσο, είναι πιθανό να είσαι ασυμβίβαστος/η ή τελειομανής, ειδικά με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Από την άλλη πλευρά, ενδεχομένως να νιώθεις ότι απαιτούν πάρα πολλά από σένα.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Ζυγό: Το σεξ είναι απαραίτητο στη ζωή σου, ενώ δίνεις μεγάλη σημασία στην ομορφιά ή την εξωτερική εμφάνιση. Η χαρά σου εκφράζεται με τη σεξουαλική ενέργεια. Χρειάζεσαι μόνο κάποιες σταγόνες άρωμα/κολόνια και λίγο αλκοόλ για να διεγερθείς και να ενδώσεις.

Αλλά εάν η Λίλιθ έχει κακές όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο ή από διέλευση, γίνεσαι επιθετικός/η και δραματοποιείς τα πράγματα στη σχέση σου. Σε αυτή τη θέση, βέβαια, η Λίλιθ δεν είναι τόσο επικίνδυνη, αν και καμιά φορά γίνεται αδίστακτη. Ο έντονος κυνισμός που βγάζει το άτομο συνήθως κρύβει την ευάλωτη πλευρά του.

Διάβασε επίσης:  


Πηγή