Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Καρκίνος

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στον Καρκίνο, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να καθορίσεις τι σημαίνει για σένα το «σπίτι» είτε σαν χώρος είτε σαν τα πολύ δικά σου άτομα. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις σου είναι να ψάξεις τις ρίζες σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Λίλιθ σε αυτή τη θέση δηλώνει καθυστέρηση στην απόκτηση παιδιών.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Καρκίνο: Σε μια σχέση, μπορεί να βγάλει μεγάλη ζήλια. Το άτομο επιδιώκει την κυριότητα πάνω στον/ην σύντροφό του και όχι την πνευματικότητα ένωση. Όποιο και αν είναι το ζώδιο στο οποίο ανήκει, το πιο πιθανό είναι να υποφέρει. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για γυναίκα, ίσως παντρευτεί κάποιον, μόνο και μόνο επειδή είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του. Θυμήσου ότι στην αρχαιότητα, αν μια γυναίκα έδινε το σώμα της, ο γάμος ήταν υποχρεωτικός.

Εκτός από σεξουαλικές παρορμήσεις, η Μαύρη Σελήνη μπορεί προκαλεί αναστολές. Επίσης, οι επιθυμίες έχουν την μορφή ονειροπολήσεων. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να χάνεται οποιαδήποτε μετριοπάθεια και ντροπή και το άτομο να γίνεται πολύ τολμηρό στο σεξ.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα με Λίλιθ στον Καρκίνο διεγείρονται, βλέποντας παρά δοκιμάζοντας κάτι, όπως μια ταινία πορνό. Αισθάνονται ότι έτσι προστατεύεται η ακεραιότητά τους, δηλαδή, «κοιτάτε, αλλά μην αγγίζετε». Πάντως, μερικές φορές το πάθος τα κατακλύζει σε σημείο που τα κάνει να «πνίγονται.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή