Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Παρθένος

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στην Παρθένο επηρεάζεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Πολλές φορές λειτουργείς μονόπλευρα και φτάνεις στα άκρα: είτε είσαι ιδεο-ψυχαναγκαστικός και τελειομανής είτε πολύ χύμα και ακατάστατος. Μπορεί επίσης να σου δώσει μια σαφή έκφραση της σεξουαλικότητας ή, αντίθετα, μια καταστολή των ενστίκτων.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στην Παρθένο: Ίσως καυχιέσαι για μια γνώση που δεν έχεις ολοκληρωμένη ή βάζεις την υλική σου εξασφάλιση πάνω από τα θέλω σου. Επιλέγεις, συνήθως, έναν/μία σύντροφο, που δε δημιουργεί προβλήματα ή -ακόμα καλύτερα- που θα λύσει και τα δικά σου. Όλα δείχνουν ότι αναζητάς την ασφάλεια, περιμένεις πάρα πολλά και ψάχνεις την ιδανική και όχι τη ρεαλιστική αγάπη.

Από την άποψη της σεξουαλικότητας, πετυχαίνεις όποιο στόχο βάλεις, αλλά πιθανόν να έχεις ροπή στην απιστία, που μπορείς να την κρύψεις. Είσαι «επικίνδυνος/η», καθώς εύκολα χάνεις το μυαλό σου για έναν άντρα ή μια γυναίκα.

Στη χειρότερη περίπτωση, οι αναστολές σου θα σε εμποδίσουν να δημιουργήσεις μια νορμάλ σεξουαλική ζωή. Ορισμένες φορές, από το φόβο της απογοήτευσης, προτιμάς να μείνεις μόνος/η, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την υγεία σου. Επειδή υπάρχει η πιθανότητα να νιώσεις σαν θύμα, πρέπει να ξέρεις ότι εξαρτάται από εσένα να αποφασίσεις πώς θα διαθέσεις το σώμα σου και ότι έχεις το δικαίωμα της επιλογής.  

Διάβασε επίσης:  


Πηγή