Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Σκορπιός

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στον Σκορπιό πρέπει να περάσεις με επιτυχία διάφορες δοκιμασίες που σχετίζονται με το πάθος, τη σεξουαλικότητα και την έλξη σου από μυστικά και μυστήρια. Ασκείς πολύ μεγάλη επίδραση στους άλλους, είτε θετική είτε αρνητική, ανάλογα με τις όψεις που κάνει στο γενέθλιο χάρτη σου. Χρειάζεστε έντονες εμπειρίες.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Σκορπιό: Το σεξ ήταν, από τη νεαρή σου ηλικία, αρκετά σημαντικό για σένα, ενδεχομένως γιατί είχες έντονη περιέργεια που αποσκοπούσε κυρίως στην αποκάλυψη όλων των μυστικών και των ταμπού που σου επιβλήθηκαν από την οικογένειά σου.

Έχεις την τάση να φτάνεις στα άκρα, είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη, δηλαδή, ή αναστέλεις κάθε ερωτική σου επιθυμία ή έχεις αχαλίνωτη σεξουαλικότητα. Σε αρκετές περιπτώσεις, άντρες ή γυναίκες, που είχαν τη Λίλιθ τους στον Σκορπιό, παρουσίασαν τάσεις επιδειξιμανίας ή διεγείρονταν, όταν παρακολουθούσαν ερωτικές περιπτύξεις άλλων. Επίσης, αν ένα άτομο έχει δύσκολες όψεις στο γενέθλιο χάρτη του, πιθανόν να είναι σαδιστικό.

Διάβασε επίσης:  


Πηγή