Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η σχέση με αυτό το ζώδιο πυροδοτεί την τρέλα που έχεις μέσα σου

Μαζί μπορείτε να φτάσετε σε σημεία που δεν φανταζόσουν ποτέ. Θα δεις μια άλλη πλευρά του εαυτού σου που μπορεί να ήταν καλά κρυμμένη. Ίσως μετά να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζεις το πρόσωπο που βλέπεις.

ΚΡΙΟΣΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κριός είναι παρορμητικός και… θαρραλέος, ενώ ο Δίδυμος είναι άτομο που προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις. Μαζί μπορούν να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και περιπέτειας!

ΤΑΥΡΟΣΙΧΘΥΕΣ

Ο Ταύρος έχει την συντηρητική πλευρά του, αλλά παράλληλα είναι και πολύ ευαίσθητος. Ο Ιχθύς φέρνει στην σχέση έναν αέρα ηρεμίας και εμπιστοσύνης, με αποτέλεσμα οι δυο τους να χαλαρώνουν και παράλληλα να… ξεσαλώνουν, όταν μπορούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζευγάρι αυτό, όταν ενώσει τις δυνάμεις του, δεν νιώθει κανέναν φόβο. Τολμά να κάνει το ακατόρθωτο ή το πιο παράξενο που μπορείς να σκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν το πάθος του Σκορπιού συναντά την καλοσύνη του Καρκίνου, τότε η σχέση του μπαίνει σε… αχαρτογράφητα νερά και βιώνουν και οι δυο πρωτόγνωρες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ-ΛΕΩΝ

Ποιος μπορεί να καταλάβει καλύτερα ένα Λιοντάρι από ένα… άλλο Λιοντάρι; Όταν οι δυο τους αποφασίσουν να είναι μαζί, έχεις ένα ζευγάρι που μπορεί να περάσει φανταστικά και να κάνει τις μεγαλύτερες τρέλες.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Όταν τα δυο αυτά δημιουργικά μυαλά έρθουν κοντά τότε υπάρχει μια… «μαγεία» στον αέρα. Ο Ιχθύς θα παρασύρει την Παρθένο και μαζί θα ζήσουν καταστάσεις μοναδικές.

ΖΥΓΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση ενός Ζυγού με έναν Τοξότη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σαν μια βόλτα σε ρόλερ κόστερ. Μπόλικη τρέλα, παρορμητισμός και χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΡΙΟΣ

Ο συνδυασμός αυτός είναι σαν να βάζεις δίπλα δίπλα την βενζίνη με ένα αναμμένο σπίρτο… Καταλαβαίνεις τώρα τι έχει να γίνει έτσι; Να περιμένεις πολλές εκρήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν συνδυάζεις την «μάχη για την τελειότητα» με το καινοτόμο μυαλό ενός Υδροχόου, αυτό που παίρνεις είναι έναν Αιγόκερω ο οποίος καταφέρνει επιτέλους να βγει από το «κουτάκι» του. Τα πράγματα ανάμεσά τους ξαφνικά μπορεί να γίνουν… περίεργα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ

Μυαλό και δημιουργικότητα συνδυάζονται άψογα στο συγκεκριμένο ζευγάρι και οι ιδέες που κατεβάζουν είναι φανταστικές! Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτή τη σχέση παρά μόνο μεγάλη δόση «τρέλας».

ΙΧΘΥΕΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Στην σχέση αυτή δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Ο ένας νιώθει πιο απελευθερωμένος από τον άλλο και μαζί είναι ένα ζευγάρι που τολμά να ονειρεύεται και να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές φαντασιώσεις του. 

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα σε εκπλήξουν με την παθιασμένη φύση τους!

Ξέρουμε ποιο στοιχείο σου τον τράβηξε και δεν μιλάμε για εμφάνιση!

Το ζώδιό σου δείχνει πώς θα γίνεις δάσκαλος αλλά και μαθητής στον έρωτα!


Πηγή