Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Αιγόκερω; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Αιγόκερω ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Η ζωή τους είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα που συνηθίζουν να καθιερώνουν, αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία του σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί και να μετατραπεί σε πυρκαγιά!

Δοκιμάστε να σπάσετε τον πάγο κάνοντάς του ένα αργό, ερεθιστικό μασάζ ξεκινώντας από το κάτω μέρος των ποδιών και δίνοντας έμφαση στις γάμπες και στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Είναι πραγματικά φιλήδονοι και αυτό που θέλουν κατά βάθος είναι να τους θέλετε ολοκληρωτικά!

Προειδοποίηση: έχουν τεράστια αντοχή και είναι πρόθυμοι για όλα, κυρίως για σκληρά παιχνίδια, όπου θα δείξουν την απόλυτη κυριαρχία τους στο ερωτικό παιχνίδι! 

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Δεν τους αρέσουν τα πρόστυχα πειράγματα και απεχθάνονται τις φωνές, τους καυγάδες και κάθε μορφής κοροϊδία στο πρόσωπό τους. Επίσης, να θυμάστε πως είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν είναι στη φύση τους η αλλαγή ερωτικών συντρόφων παρά μόνο αν νιώσουν ότι δεν τους εκτιμούν όσο πρέπει ή δεν είναι οι αποκλειστικοί κατακτητές της καρδιάς σας.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι οι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.

Διάβασε επίσης:

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη


Πηγή