Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Καρκίνο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Καρκίνο ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι οι εκπρόσωποι της Σελήνης, είναι πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία του χαρακτήρα σας που να τονίζουν τη σταθερότητα και την υπομονή που διαθέτετε.

Διαλέξτε λοιπόν ένα φεγγαρόλουστο βράδυ, για να τους προσκαλέσετε σε ρομαντικό δείπνο πλάι στο κύμα ακούγοντας απαλή μελωδική μουσική και ξεδιπλώστε πρώτα εσείς τη συναισθηματική σας κατάσταση, έτσι ώστε να τους ενθαρρύνετε να ξεπεράσουν τυχόν δικές τους αναστολές.

Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικό ή παρορμητικό όσο πολύ κι αν το επιθυμείτε, μέχρι να απαλλαγούν από κάθε είδος δισταγμού, κι όταν νιώσετε πως έχουν χαλαρώσει αρκετά, δοκιμάστε ένα αργό αναγνωριστικό φιλί, που σταδιακά θα το επεκτείνετε στο ύψος των ώμων ή ακόμα και του στήθους! Αποφύγετε οποιαδήποτε ωμότητα ή χυδαιότητα και δώστε απλόχερα τα χάδια σας και την αγκαλιά σας.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Έχουν ανάγκη από στοργή, θέλουν να νιώθουν αλλά και να παρέχουν προστασία στους ανθρώπους τους. Με έναν Καρκίνο, φανταστείτε τον εαυτό σας σαν έναν ήρωα μιας ταινίας γυρισμένης στη διάρκεια του μεσαίωνα, όπου όλα είχαν να κάνουν με την αβρότητα και το ρομαντισμό.

Διάβασε επίσης:

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

Από ποιο ζώδιο πρέπει να μείνεις μακριά και γιατί;


Πηγή