Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Λέοντα; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Λέοντα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Δείξτε ανοιχτά και ελεύθερα το θαυμασμό και την εκτίμησή σας σ’ έναν Λέοντα και επιβεβαιώστε τους για τη μοναδικότητά τους σ’ αυτόν τον γήινο κόσμο! Είναι άνθρωποι τολμηροί, δυνατοί και απίστευτα θαρραλέοι και επειδή το γνωρίζουν αυτό, τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν το θαυμασμό σας.

Προκαλέστε το ερωτικό τους ενδιαφέρον με όμορφα προκλητικά ρούχα και εσώρουχα και προχωρήστε σε κίνηση ευγενικής υποταγής φιλώντας τους τα χέρια ή τα δάχτυλα κοιτάζοντας απευθείας στα μάτια, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Προτιμά να είναι εκείνος που αναλαμβάνει δράση και συνήθως το κάνει με ακατανίκητη ορμή, απίστευτο ζήλο που συχνά θα νιώθετε ότι το ειδύλλιο μαζί του θα μοιάζει με φαντεζί πυροτέχνημα.

Αντιδρά ερωτικά στα χάδια και τις απαλές (και όχι μόνο) γρατζουνιές στην πλάτη και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και βέβαια περιμένει από εσάς έμπρακτα να νιώθει τη λατρεία και την ικανοποίηση στο πρόσωπό σας. Είναι τρομερά ευαίσθητοι στην κριτική, ακόμα και όταν γίνεται για το καλό τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι τη ζητούν, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο και τον τόνο που την ξεστομίζετε. Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους: η αριστοκρατική συμπεριφορά, οι γκλάμουρ προσκλήσεις και φυσικά ο απεριόριστος θαυμασμός στο πρόσωπό τους.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

Γιατί ο Ζυγός είναι το τέλειο ταίρι;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Λέοντα;


Πηγή