Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Παρθένο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Παρθένο ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Αρχικά, θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εντύπωση που δίνουν δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που είναι στην πραγματικότητα σαν άνθρωποι. Δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε, αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ’ αυτούς που θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Διακριτικοί και σοβαροί άνθρωποι, πρέπει πρώτα να τους ξεκλειδώσετε δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης και ευφορίας μεταξύ σας χωρίς ποτέ να προβείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις πάθους με αγκαλιές, φιλιά κι άλλα τέτοια. Καλέστε τους στο σπίτι σας, όπου θα έχετε φροντίσει να είναι όλα συγυρισμένα και πεντακάθαρα και καθίστε κοντά τους αθώα κάνοντας μια συζήτηση γενικών ενδιαφερόντων, που όμως εντέχνως θα την οδηγήσετε στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων!

Θαυμάζουν την εξυπνάδα και επιθυμούν να τους δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρουν κι αυτοί κάτι στο ερωτικό σας παιχνίδι. Ένα καυτό μπάνιο για δύο, συνοδευόμενο από παγωμένη σαμπάνια κι ένα αναζωογονητικό μασάζ με αιθέρια έλαια, είναι ό,τι καλύτερο για να σας ακολουθήσουν μαγεμένοι στο επόμενο δωμάτιο του σπιτιού σας! Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους: η ευγενική συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και η πρωτοτυπία.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Διάβασε επίσης:

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Λέοντα;

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με την Παρθένο;


Πηγή